For aupairs

Aupairfect blog

Zoé au pair élményei - Olaszország 2021

Au pair történetek sorozatunkban Zoé legújabb olaszországi au pair történetét olvashatjátok.

Sziasztok!

Ismét bejelentkezem! Olaszország tele van csodajó helyekkel és emberekkel!

Ezeknek hála sok kapcsolatot tudtam szerezni, amire nagyon büszke vagyok! Nagyon sokat adott nekem ez a program, hiszen a sikerélmények hatására kezd körvonalazódni, hogy mi lesz a következő lépés a tanulmányaimban. Az Aupairfect au pair ügynökség segítsége nélkül sehol sem lennék!

Szép nyarat és rengeteg felfedezést kívánok mindenkinek, annak, aki pedig au pair lesz a nyáron, sok új kalandot és élményt kívánok! 

A temetős képekhez csak annyit fűznék hozzá, hogy számomra rendkívül érdekes művészeti és kultúrális szempontból, hogy egyes országokban milyen tradíciók szerint temetkeznek.

Én egy óriási kanyarral érkeztem a célállomásra. Angliába terveztem menni au pairként és végül Olaszországban kötöttem ki, "0" olasz nyelvtudással egy teljesen olasz családnál. Februárban érkeztem ide és minden napomnak megvan a kihívása, de nagyon sokat tanulok a helyzetekből és magamról, hogy miben kell még fejlődjek.
A szülők és gyerekek hozzáállásától néha fogom a fejem, néha meg azt érzem, hogy én is így akarom csinálni a jövőben! Amióta itt vagyok már találkoztam egy finn csajszival és egy holland sráccal, mind a ketten au pairek. Meseszép helyeken járok, amiket többnyire egyedül fedezek fel, ami még izgalamasabbá kalandosabbá teszi az egészet! Ne zavarjon, ha csak egyedül mész felfedezni a vidéket, teljesen más minőségű időtöltés lesz és a végén nagyon büszke leszel magadra!
Az egyik legviccesebb és legmerészebb történetem következzen.. egy nap felmentem sétálni a hegyekbe, úgy képzeljétek el ahol rengeteg ház, villa, birtok van.. és nekem nagyon kellett pisilnem, de nyílvános helyek, mint étterem nem volt nyitva egyáltalán. észrevettem egy bácsit, aki a kerítésén dolgozott, odabandukoltam és elmeséltem a helyzetem, nem sokat értett angolul, így kihívta az egyik hölgyrokonát, aki örömmel segített nekem és utána beszélgettünk is egy kicsit.. így történt és nagyon büszke vagyok magamra!
Bár azt nem ajánlom, hogy csöngessünk be minden idegen házba, de néha csak bátorság kell, hogy elérjük a céljainkat! Az au pair program egy mérföldkő és egy életreszóló kaland, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretné kipróbálni magát egy új helyzetben, környezetben. Köszönöm a sok segítséget az Aupairfect au pair ügynökségnek, Katinak és Roninak!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...