For aupairs

Aupairfect blog

Fél éve Spanyolországban - Zsófi au pair programja 2021

Au pair történetek sorozatunkban Zsófi spanyolországi au pair történetét olvashatjátok.

Sziasztok!

Zsófi vagyok, 21 éves és jelenleg au pair már 6 hónapja Dél-Spanyolországban! Nagyon sokáig gondolkodtam az au pairkedésen, hogy milyen jó lehetőség lenne gimnázium után, de eleinte mindig csak halogattam a dolgot. Végül tavaly nyáron úgy döntöttem, hogy felkeresem az Aupairfect au pair ügynökség csapatát és nekivágok ennek a kalandnak.

Túlzás nélkül mondhatom, hogy életem egyik legjobb döntése volt! Nagyon könnyen és gyorsan találtunk nekem fogadócsaládot egy tengerparti kisvárosban, és novemberben már repültem is hozzájuk.

Egy 5 éves kislányra és egy majdnem 7 éves kisfiúra vigyázom, akik nővérükként tekintenek rám. Egyik legnagyobb álmom volt, hogy spanyol környezetben élhessek, mivel imàdom a kultúrájukat és a spanyol nyelvet.

A gyerekekkel angolul, viszont a fogadócsaládommal szinte mindig spanyolul beszélgetek, a helyiekkel szintén, ezáltan az utóbbi pár hónapban hihetetlenül sokat fejlődött a nyelvtudásom. A munkabeosztásom mellett sok szabadidőm marad, amit általában a tengerparton szörfözéssel, jógázással és kirándulással töltöm.‍

Nagyon örülök, hogy végül az au pairkedés mellett döntöttem, mert ez a számomra tökéletes eszköz, hogy bejárjam Spanyolországot, olyat dolgozzak, amit szeretek, új nyelvet tanuljak és megismerjek olyan embereket, akiket másképp sohasem ismertem volna meg! 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...