For aupairs

Aupairfect blog

Timi summer au pair élményei - francia Riviéra - 2021

Au pair élmények sorozatunkban Timi franciaországi au pair történetét olvashatjátok.

Sziasztok!

Június 22-én érkeztem Vence-be Franciaországba.  Miután francia szakra jelentkeztem egyetemre, nagyon jó megoldásnak tűnt, hogy az egyetem elkezdése előtt részt vegyek egy summer au pair programban, hogy egy kicsit kipróbáljam magam külföldön és gyakoroljam a nyelvet. Az Aupairfect au pair ügynökség segítségével találtam egy szuper fogadó családot francia Riviérán.

Az apuka, akinél dolgozom elvált, 3 kislánya van, 11, 10 és 6 évesek. A család nem volt teljesen ismeretlen számomra, hiszen az Aupairfect au pair ügynökség már tavaly nyáron is közvetített hozzájuk au pairt, aki azóta Párizsban él au pairként. A családdal nagyon sok programot szervezünk együtt.

Elmentünk együtt campingezni, csúszdaparkba, megtanítottak úszni (!) mert eddig nem tudtam. Voltunk Kínai étteremben, ugráló várban, elmentünk folyóhoz piknikezni, kalandparkba, kipróbáltuk a falmászást is, szóval nagyon sok szép emléket szereztem velük.

Volt egy nagyobb szünetem, 2 hét, amikor a lányok az anyukájukkal voltak. Az apuka megengedte, hogy a testvérem meglátogasson, ami nagyon kedves volt tőle, és egy szuper lehetőség volt nem csak arra, hogy együtt töltsek a tesómmal egy kis időt, hanem arra is, hogy bejárhassuk együtt Dél – Franciaország legszebb helyeit. Elmentünk Nizzába, Monacoba, Cannesba, Antitestbe.

A kint töltött idő alatt sikerült új barátokat is szereznem, akikkel felfedeztük a környéket együtt. Miután annak a francia au pair ügynökségnek aki engem elhelyezett nem volt más au paire ezen a környéken, Katiék felvették a kapcsolatot a francia partnereikkel, hogy segítsenek nekem barátokat találni.

Voltak nehézségek, nem mondom, hogy könnyű volt minden mindig, de összességében nagyon jó volt az egész au pair program, sokat erősített rajtam, és nagyon sokat tanultam itt.

A Francia Riviéra gyönyörű mindenkinek ajánlom egyszer legalább látogasson el ide, lehetőleg au pairként ! Ez az első alkalmam au pairként, de biztos nem az utolsó! Keressétek ti is bátran az Aupairfect au pair ügynökséget, mindenben segíteni fognak!

 

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...