For aupairs

Aupairfect blog

Nóri summer au pair élényei - Spanyolország 2021

Sziasztok!

A summer au pair program keretein belül 1 hónapja érkeztem Barcelonába ahol 10 napot töltöttem, azóta pedig a fogadócsaládommal a vidéki nyaralójukban vagyunk egy csöpp kis faluban. Nyári au pair program kiváló, és egyben kivételes lehetőség arra, hogy diákként, néhány hónapot külföldön tölts és nyelvet tanulj!

Egy 2,5 éves kisfiúra vigyázok, aki néha hisztis, de nagyon megszerettem. Az első 10 napban szinte teljesen bejártuk/ bejártam a várost, ebben a fogadó anyukám sokat segített, még belépőjegyet is vett nekem a Sagrada Famíliába.

Mióta a nyaralójukban vagyunk csendesebbek a hétköznapok, de viszont minden hétvégére jut valami program, különböző tengerpartok, éttermek. Az elmúlt hétvégén pedig Madridba is elutaztam egy amerikai lánnyal, akit egy facebook csoportból ismertem meg. A kint töltött idő így nem csak arra adott lehetőséget, hogy egy spanyol családdal töltsem a mindennapjaimat, hanem arra is, hogy más országokbó érkező, velem egykorú fiatalokkal ismerkedjem. Ezek, olyan szuper lehetőségek, amiket csak au pairként élhetsz át. Ez a hétvége volt talán az egész nyaram fénypontja, imádtam.

Egy jó tanács amit adhatok mindenkinek, hogy ne hozzatok elhamarkodott döntést a családválasztással kapcsolatosan. Amikor belevágtam az au pair programba féltem, hogy a COVID miatt végül nem lesz családom és egyáltalán nem tudok majd sehova menni, ezért az első családra igent mondtam, annak ellenére, hogy az interjún az anyuka nem volt annyira szimpatikus.

Mindent összevetve örülök, hogy belevágtam, akkor is ha nehéz vagy stresszes mert nagyon sokat fejlődtem és tanultam magamról is, meg hát persze eljutottam erre sok szép helyre. Az au pair program egy remek lehetőség utazás, nyelvtanulás, önállósodás szempontjából. Csak nyerni lehet vele!

Szeretném megköszönni Au Aupairfect au pair ügynökségnek, Katinak és Annának a sok segítséget, hogy bármikor fordulhattam hozzájuk bármivel.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...