For aupairs

Aupairfect blog

Nyaralás az au pair program alatt - Eszter olaszországi élményei - 2021

Eszter második élménybeszámolójában olaszországi nyaralásáról olvashattok!
Sziasztok!
Olvashattatok rólam és a nyári élményeimről már egy poszt keretein belül, de most ki szeretnék emelni egy hetet a nyaramból amikor is a francia fogadó családommal Olaszországba utaztunk.
Mi összesen 3 hetet nyaraltunk a családommal- a gyakori hétvégi kiruccanásokat most nem számolom bele. 3 hét alatt szerencsém volt bejárni az Azúr-partot és egy hétig Olaszországban is turistáskodhattam. Az olaszországi utunkat Pisaban kezdtük, ott egy estét töltöttünk, őszintén Pisára elég is volt annyi idő. Utunkat Perugiaban, az umbriai régió „fővárosában“ folytattuk. Itt huzamosabb időt töltöttünk, mindennap innen indult a napi programunk kezdete.
Az utolsó szállás helyszín már Toszkánában, Firenzében volt. A fogadó anyukám meglepett egy Offizi múzemjeggyel és azzal bocsátott el, hogy mivel tudja, hogy mennyire szeretem a múzeumokat magam menjek, ők majd figyelnek addig a fiukra. Így egy fél napot tölthettem el a világ egyik legnagyobb múzeumában teljesen egyedül!
Olaszországban hihetetlen sok mennyiségű tésztát és pizzát ettem, az előételek elmaradhatatlanok voltak és az Aperol, vagy egyes borvidékeken a bor elengedhetetlen kísérője volt az étkezéseinknek. Összegzésként Olaszország csak hab volt a tortán, mert rengeteg dolgot láthattam és tapasztalhattam 2 és fél hónap alatt.
Vannak még olyan fogadó családok akik tényleg fontosnak tartják a kötelességeiket. Tudták, hogy nekik az (is) a dolguk, hogy bemutatják a kulturájukat, hát én nem csak az övékről tanulhattam, hanem sokkal többről is, hálás lehetek nekik.
Tudom, hogy mindig ott lesznek nekem és, hogy ha bármi baj van csak szólnom kell nekik, mert ők segíteni fognak.
Csupán ennyit ad egy au pair nyári program!  Mindenkinek ajánlom!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...