For aupairs

Aupairfect blog

Brigi au pair élményei - Franciaország 2022

Au pair élmények sorozatunkban Brigi franciaországi au pair történetét olvashatjátok. 

Brigi már másodszor osztja meg veletek au pair élményeit, reméljük kedvet kaptok majd ti is az au pair programhoz.

Sziasztok!
Kereken három hét van hátra a long term au pair programom végéig, és bár most a szomorúság fog el ha rágondolok, de arra büszke vagyok, hogy amit tudtam azt kihúztam az itt töltött időből.
Augusztus vége óta vagyok egy háromgyerekes család mindennapjainak a része, egy francia városkában, Loire régióban. Mostanra úgy érzem, hogy én is a család részévé váltam a sok együtt töltött idő és a közösen megélt pillanatok által. Mindenért hálás vagyok nekik, a kirándulásoktól kezdve, a sok nevetésen át addig, hogy a bátyámat is szeretettel befogadták pár napra magukhoz.
Nem állítom, hogy végig felhőtlen volt az itt töltött időm, de visszatekintve csak azt mondhatom, hogy minden percért megérte maradni.
Sok kedves emberrel ismerkedtem meg, nem túl sok, de annál igazabb barátságokat kötöttem. Katolikusként, a hitemet is egy új formájában tudtam itt megélni. Olyan kalandokban volt részem, és olyan helyekre jutottam el az au pair programnak köszönhetően, amikre sokáig emlékezni fogok.
Nem utolsó sorban a nyelvtudásom is nagyon sokat fejlődött, nagyszerű tanáraim voltak, akikért csak hálás lehetek.Végeredményben, szeretném megköszönni az Aupaifect csapatának, hogy lehetővétették mindezeket számomra és, hogy mindenben segítettek. Részemről csak ajánlani tudom őket.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...