For aupairs

Aupairfect blog

Agapi au pair programja Németországban - 2021

Au pair történetek sorozatunkban Agapi németországi au pair történetét olvashatjátok.

Sziasztok!

Radis Agapi vagyok, 20 éves és a szakmai évem után döntöttem úgy, hogy kipróbálom az au pair programot. Eredetileg angol nyelvterületre szerettem volna menni, de sajnos a Brexit miatt ez a lehetőség idén nem volt elérhető, így más opciók felé fordultunk.

Találtunk Münchenben egy indiai családot ahol egy 2 éves kislányra és egy 4 éves kisfiúra vigyáztam. 2 hónapot voltam náluk, és nagyon szerettem ott lenni.

Két szuper barátnőm is lett kint, akikkel eltöltöttünk egy szép napot Regensburgban, felfedeztük Münchent, ami egy multikulturális város, ahol mindenféle nemzettel lehet találkozni. Nekem külön öröm volt magyar és görög szavakat hallani.

Az Aupairfect au pair ügynökség, Kati és Anna mindenben nagyon segítőkész volt, mindig el tudtam érni őket es tudtam tanácsot kérni, ezt külön köszönöm Nekik!

Összességében én mindenképpen ajánlom ezt a lehetőséget azoknak, akik nyitottak és szívesen megismerkednek új kultúrákkal, nyelvekkel. Sokat tanultam és sokat fejlődtem ezalatt a rövid idő alatt is!

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...