For aupairs

Aupairfect blog

Tamara au pair programja Milánóban - 2021

Au pair vélemények sorozatunkban Tamara olaszországi au pair történetét olvashatjátok.

Sziasztok!

Tamara vagyok, 19 éves és szerettem volna egy évet kihagyni mielőtt tovább tanulok, így jött az ötlet már nagyon-nagyon régen, hogy au pair legyek. Olaszországban. Milánóban vagyok október óta és egy két és fél éves kisfiúra, Damianora vigyázok. Nagy boldogság, hogy két hete bővült a család egy kistesóval, ezért az anyuka nem dolgozik, hanem itthon van vele.

Az óvoda 15 perc sétára van és ha az idő engedi gyakran megállunk útközben egy játszótéren, ami egy nagy park közepén van. Délután négytől az alvásig, este fél kilencig Damival vagyok, uzsonnázunk, pancsizuk egyet, és persze sokat játszunk itthon vagy a közeli parkban.

Nagyon szuper helyen lakunk, teljesen a központban, nagyjából 10 perc a dóm gyalog. A nyelviskolám is 15 percre van gyalog, ahova hetente kétszer járok és meglepő módon nem olaszt, hanem angolt tanulok. Az angolom erősítése sokkal fontosabb nekem most és hát nagyon szerencsés vagyok, hogy egy ilyen zseniális suliba járhatok, mert tényleg profi tanáraim vannak, minden óra nagyon élvezetes, interaktív és vicces.

Szeretem Milánót, nagyon izgalmas, a sok templommal és felhőkarcolóval, háttérben a hegyekkel. Minden ember nagyon divatos, de tényleg mindenki, a divat fővárosa megnevezés valóban ráillik a városra.

Szabadidőmben sokat ismerkedem, van egy spanyol barátnőm már, akivel sokat kávézunk, illetve találkoztam már néhány másik au pairrel is, köztük Zsófival az Aupairfect au pair csoportból, aki néhány órára lakik Milánótól, illetve múlt héten a barátom meglátogatott és egy hetet töltött itt. Ezeken kívül egyedül is szeretek felfedezni új helyeket, legfőképpen kávézókat, kis reggelizőket és ott olvasgatni, tanulni.

Az eddig itt töltött idő nagyon sok mindenre megtanított. Rengeteget tanultam magamról, kultúrákról, szokásokról, élethelyzetekről, az egyedüllétről és még sorolhatnám. Összeségében nagyon-nagyon örülök, hogy belevágtam ebbe az au pair programba, ami számomra egy óriási kaland!

Mindez nem működött volna Kati és Anna nélkül, úgyhogy nagy köszi Nektek! Bátran ajánlom minden új tapasztalatokra vágyó személynek az au pairkedést és az Aupairfect csapatát!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...