For aupairs

Aupairfect blog

Fanni au pair élményel - Írország 2022

Sziasztok!

Három hónappal ezelőtt érkeztem Írországba, Dublinba. Már több éve ez az ország a célom és szeretnék majd itt maradni az au pair évem után is. Egy 7 hónapos kisfiúra vigyázom. Az első hét nagyon nehéz volt ,hiszen még nagyon kicsi volt, és idő kellett neki míg megszokta, hogy most már én fogok rá vigyázni egész nap. Azóta nagyon megszerettük egymást és sikerült kialakítanom a közös napi rutinunkat.

Egy átlagos nap reggeli után játszunk, majd pihenünk egy kicsit. Azután evés, játék, majd jöhet a várva várt kora délutáni séta, amit imád a kisbaba. A séta néha úgy elhúzódik, hogy amikor hazaérünk a kicsivel a szülők már otthon is vannak.  Szabadidőmben mindig utazom és próbálok minél több helyet felfedezni ebben a gyönyörű országban. Jártam már az ország nyugati tengerpartjain is, amik elég messze vannak Dublintól, ahol lakom.

Mivel már régóta szerettem volna itt élni, így úgy döntöttem, hogy hétvégente egy napot szeretnék dolgozni egy tipikus ír kávézóban/pubban. Nagyon szeretem ezeknek a helyeknek a hangulatát, így dolgozni is szeretek ott. A család nagyon kedves, támogatták ezt az ötletemet, hogy alapozzam meg az au pair évem utáni időszakot ebben az országban, mert én már befejeztem a tanulmányaimat otthon,  így most az a feladatom, hogy megtaláljam azt a helyet ahol szívesen elkezdeném építeni az életemet.

Az angol kommunikációm mondanom sem kell, hogy ezek után rengeteget fejlődött, hiszen reggeltől estig csak angolul beszélek és beszélnek hozzám. Így szereztem itt kint barátokat is, íreket és még más nemzetiségűeket is. Izgalmasabb és tartalmasabb lett az életem az au pair programnak köszönhetően. Biztos vagyok benne, hogy itt szeretnék élni, és lehet, hogy még mindig nem lennék itt, ha kihagyom ezt a lehetőséget.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...