For aupairs

Aupairfect blog

Adél au pair programja Hollandiában - 2022

Sziasztok!

Adél vagyok. és Hollandiában veszek részt au pair programon. Kicsivel több mint négy hónapja költöztem ki Hollandiába, azon belül Delftbe. Azért döntöttem el, hogy au pair leszek, mert nagyon szeretek utazni és világot látni., gyerekekkel pedig imádok foglalkozni. Érettségi után egy ékszerüzletben dolgoztam, de hamar rájöttem, hogy ez egy mókuskerék és monoton munka, én viszont szeretem a változatos munkakört.

Utánanéztem milyen lehetőségeim lennének, ha ki szeretnék utazni külföldre, és ekkor találtam rá az Aupairfect csapatára, Katira és Annára. Az elejétől kezdve nagyon segítőkészek voltak és a mai napig fordulhatok hozzájuk bármilyen kérdéssel kapcsolatban. Leszerződtettek egy holland-magyar családhoz, akik nagyon kedvesek és befogadóak. Szerencsére hamar be tudtam illeszkedni, van kutyájuk is, ő is és a pici baba is hamar elfogadott. Kilenc hónapos babára kell vigyáznom, még sokat alszik, így van bőven szabadidőm. A házi munka nagy részét én csinálom, így sokszor főzök, amit nagyon élvezek.

Májusban elkezdtem egy angol nyelvtanfolyamot, hogy fejlesszem a nyelvtudásomat. Hetente 1x megyek és már most érzem a fejlődést. A fogadó család sokszor segít egy-egy lecke megírásában, hogyha valamit nem értek. A nyelviskolában megismerkedtem egy nagyon kedves lánnyal és bár ő egy kicsit tud magyarul, inkább angolul szoktunk beszélgetni, hogy gyakoroljunk, és szoktunk egymásnak segíteni.

 

Szabadidőmben várost nézek és utazgatok. A családdal való viszonyom nagyon jó, sőt egyre jobb. Sok mindenben kikérik a véleményemet, szinte már családtag vagyok náluk. Ahogy az időnk engedi programokat szoktunk csinálni, várost nézünk, kimegyünk a tengerpartra.

Hollandiában szinte mindenki biciklivel közlekedik, így én is kaptam egyet, ezzel már sok nevezetes helyet bejártam, illetve az új barátaimmal is voltunk már vidámparkban, virágkiállításon, esti biciklitúrán. Szerencsémre lehetőségem adódott egy itteni speciális programon is részt venni. Miután Hollandiában királyság van, a király szülinapját április 27-én tartják, és ilyenkor az egész ország narancssárgába borul. A lényeg, hogy mindenkin legyen valami narancssárga. Az ünnep alkalmából rengeteg programon és koncerteken vettünk részt.

Nagyon örülök, hogy belevágtam ebbe a nagy au pair kalandba. Mindenkinek szívesen ajánlom, aki szeret utazni és gyerekekkel foglalkozni. Ez egy életre szóló kaland, amit nem szabad kihagyni. Bátorítok mindenkit arra, hogy kipróbálja az au pair programot, az Aupairfect au pair ügynökség mindenben a segítségetekre lesz!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...