For aupairs

Aupairfect blog

Fanni summer au pair programja Spanyolországban_2022

Sziasztok!

Fanni vagyok, 19 éves. Idén érettségiztem és érettségi után, utolsó pillanatban eldöntöttem, hogy jelentkezek a nyári au pair programra. Úgy gondoltam, hogy szükségem van egy kis környezetváltásra így gimnázium után, hogy jobban meg tudjam ismerni magam.

Jelenleg Zarzalejoban, Madrid mellett élek egy 5 éves kislánnyal és az anyukájával. Viszonylag sok szabadidőm van, így be tudom járni a közeli városokat is. Az anyukával nagyon jó a kapcsolatom, mintha barátnők lennénk. Rengeteget segít akár az utazásaim megszervezésében, akár a kislánnyal való kapcsolatom alakításában. Az anyuka a beilleszkedésben is rengeteget segített. A környéken élő, velem egyidős fiatalok telefonszámát összeszedte nekem, még mielőtt ideértem volna, valamint más au pairekkel is nagyon jó kapcsolatom a közös au pair  whatsapp csoportoknak hála.

A családdal minden délután elmegyünk a helyi medencéhez, ugyanis másképp nem lehet kibírni az itteni időjárást. Egyébként a szabadidőmből nagy részét is velük töltöm, mert jól érezzük együtt magunkat! Sütöttünk már együtt Eszterházy tortát, amit 4 óra volt elkészíteni és 4 perc alatt el is fogyott.

Annak ellenére, hogy mondhatni spontán döntés volt, eddigi egyik legjobb döntéseim közé sorolom a programot, ugyanis egész nyáron úgy érzem magam, mintha egy filmbe csöppentem volna.

Az Aupairfect au pair ügynökség segítségével nagyon gyorsan sikerült lebonyolítani a jelentkezési folyamatot, és hamar megtaláltuk a megfelelő családot is. Mindenkinek ajánlani tudom, csak bele kell vágni!!

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...