For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Amy Fritzpatrick - Használati útmutató utazni vágyó fiataloknak!

Amy Fritzpatrick 25 éves koráig a rendezvényszervezők pörgős és izgalmas világát élte, mikor a születésnapján rájött, hogy ennél többre vágyik. Így gondolt egy nagyot, és mert váltani: kilépett a hétköznapok mókuskerekéből és először Írországba, majd Hollandiába utazott, hogy au pairként megtanuljon angolul, és hogy új élményeket, tapasztalatokat szerezzen. Amy Fritzpatrick 25 éves koráig a rendezvényszervezők pörgős és izgalmas világát élte, mikor a születésnapján rájött, hogy ennél többre vágyik. Így gondolt egy nagyot, és mert váltani: kilépett a hétköznapok mókuskerekéből és először Írországba, majd Hollandiába utazott, hogy au pairként megtanuljon angolul, és hogy új élményeket, tapasztalatokat szerezzen.

Amy könyve az olvasót elkalauzolja az au pairek zárt, keserédes világába, amely e fiatalok életében egy olyan átmeneti időszakot jelent, ami örökre megváltoztatja őket. Saját személyes élményei alapján bemutatja ennek a munkának a szépségeit és árnyoldalait, illetve ledönti az au pairekkel kapcsolatos sztereotípiákat. Emellett Amy személyében a jövendőbeli kalandvágyók egy láthatatlan barátnőre is szert tesznek, mivel hasznos tanácsaival és tippjeivel segítséget nyújt számukra azzal, hogy tanulhatnak az ő hibáiból.

Au pair voltam Hollandiában

  A könyv nem csupán azokat a fiatalokat szólítja meg, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy Amy-hez hasonlóan próbát tesznek külföldön au pairként, hanem a fogadó családra, az otthon maradt családtagokra és a közeli barátokra, illetve párokra is gondol. Olyan fontos, saját tapasztalatokon alapuló javaslatokat tesz nekik, amely által mind az au pair, mind a másik fél számára jobbá és elviselhetőbbé tehetik ezt a bizonyos időszakot.

Minden au pair számára hasznos útitárs ez a könyv, mivel a praktikus tanácsok végigsegíthetik őket ezen az izgalmas és nehéz perióduson, amelyet egy idegen országban, egy másik családnál töltenek.

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...