For aupairs

Aupairfect blog

Jelenetek egy angol család életéből

Mégis kinek a holmija?
Tegnap kitört a balhé, mert a kiscsaj nem találta a balett zokniját. Persze mindenki meg volt győződve, hogy én kevertem el valahová, mígnem előkerült egy másik táskából egy csomó más koszos cuccal együtt. Arra nem képesek, hogy a használt cuccaikat a szennyes tartóba tegyék! Én meg nem fogom mindenkinek a táskáját feltúrni, hogy rejteget-e benne mocskos zoknit, gatyát, vagy a fene tudja mit! Csesszék meg, elkényeztetett kretén banda! Ha csak tized annyira lennének rendesek, mint én, semmi bajom nem lenne! Nem csodálom, hogy nem találnak meg semmit! Én már egy hónap után felismerem, hogy melyik cucc kié, ami nem kis teljesítmény, lévén ez egy 6 tagú család + arra is emlékszem, hogy hol van. Tegnap Richard kereste a sajtos tálat a konyhában. Elsőre kinyitottam azt a szekrényt ahol tartják! No comment!

 Au pair kaland Angliában, jelenetek egy angol család életéből

Anya és Fia....
Valamelyik este Matt akart inni egy teát és kiderült, hogy nincs otthon cukor. Erre megkérdezte az anyját, hogy miért nem volt vásárolni, mégis mit csinált ma. Julia felsorolta, hogy volt tornászni, meg műkörmösnél, meg ebédelni, stb… Mire Matt lecsapott, hogy persze, műkörmösre van idő, de boltba menni és a családról gondoskodni arra nincs… Hát volt némi igaza.

A haverok
Tegnap itt voltak James barátai este, négy fiú itt is aludt. Fel voltam készülve, hogy teljesen feldúlják a házat, mert ha Matt narkós idióta haverjai vannak itt, akkor felvedelik az összes piát, amit találnak, és szanaszét hagyják a dobozaikat, tányérokat. Van az emeleten egy játékszoba biliárdasztallal, csocsóval, meg más játékokkal. Ott szoktak fönn dorbézolni. A takarítónő másnap mikor jön, percek alatt éveket öregszik a látványtól, ami ott fogadja.
Ehhez képest James haverjai nagyon aranyosak és rendesek voltak, és ezt másnap Julia meg is jegyezte, hogy Mattnek, hogy „milyen lovely barátai vannak a testvérének. Mire Matt megkérdezte, hogy „miért, az én barátaim nem aranyosak?” Julia közölte vele, hogy nem. A te barátaid gusztustalanok! Hát neki is volt némi igaza!

Csoki business
Ma volt Hellowen és a kicsik mentek a barátaikkal szellemjárásra. Mikor Jack haza jött, volt nála egy nagy szatyor csoki, cukor, rágó, csokis keksz, amiket összegyűjtött. Megkínált a szatyorból engem, és a középső bátyját, - Mattet viszont elhajtotta, gondolom még nem bocsátotta meg neki, hogy a múltkor mindent fölzabált, - aztán felment a szobájába és eldugta a szatyrot a ruhás szekrényébe. Magyarul bespájzolt! Mielőtt lefeküdt aludni megkérte Jamest, hogy kapcsolja át a nappaliban a TV-t valamelyik gyerek csatornára. A központi setup boxon, van vagy 300 csatorna, de csak a központi TV-n lehet válogatni. Az összes többi TV-n 5 angol csatorna kivételével azt lehet nézni, ami lent megy a nappaliban. James jó üzleti érzékkel közölte, hogy néhány csokiért átkapcsol. Jack feljött és nagy bánatosan vett ki a szatyrot a szekrényből miközben elmesélte, hogy milyen aljas üzletet ajánlott a bátyja.

edesseg.jpg

TV távkezelő
Az édesség megkaparintásáért folyó harcot talán csak a távkezelőért folyó küzdelem tudja überelni. Azt már két hét után kitapasztaltam, hogy kinél van a távirányító este, mert ha sport megy akkor Richard a főnök, ha valami agyatlan sorozat, akkor Julia vagy Milly, ha pankráció vagy Disney akkor Jack, vagy James, ha valami normális film vagy zene akkor Matthew esetleg Richard.

Milyen a vidéki élet?
Ma reggel megint láttam egy őzet. Csak most itt a kertünkben! Teljesen leesett az állam. Úgy 5 méterre álhatott tőlem, és azt gondolom és sokkal jobban meglepődtem a találkozástól, mint ő. Remélem, ahogy hidegebbre fordul az idő, nem jelennek meg a farkasok és a medvék is, mert akkor jobb lesz, ha veszek egy puskát!
ozike.jpg

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...