For aupairs

Aupairfect blog

Blanka au pair élményei - Spanyolország 2022

Au pair vélemények sorozatunkban Blanka spanyolországi au pair történetét olvashatjátok.

Sziasztok!

Blanka vagyok és Spanyolországból jelentkezem. Másfél hónapja kezdtem meg ezt a nagy kalandot és már most azt mondhatom életem egyik legjobb döntése volt. Bevallom őszintén eleinte féltem az ismeretlentől, főleg, hogy spanyol nyelvtudás nélkül vágtam neki az utazásnak, valamint azért is, mert a számomra fontos családi és baráti kapcsolatokat nehéz volt otthagyni Magyarországon.

Igyekeztem felkészülni arra a sok kalandra és történésre, ami vár rám, de már most elmondhatom, hogy bőven túlszárnyalta az itteni életem az elképzeléseimet. Nem mondom, hogy nem okozott nehézséget a teljesen új nyelv megértése, a családdal való kommunikáció és a beilleszkedés, de tudtam, hogy időt kell adnom magamnak és nem keseredhetek el attól, hogy nem megy minden elsőre.

Ebben a kicsit több mint egy hónapban számtalan új élménnyel gazdagodtam. Alapvetően én egy kisebb városban, Manresában élek 1 órára Barcelonától, tehát először is megtapasztalhattam milyen egy ténylegesen csak spanyolokból álló város élete, de emellett a hétvégéim nagy részét Barcelonában töltöttem, ahol a számomra otthonos és ismerős nagyvárosi életben is jól érezhettem magam.

Körülbelül 10-15 új embert ismertem meg, ami szerintem rengeteg ilyen rövid idő alatt. Voltam kirándulni, múzeumban, fesztiválon, vidámparkban, étteremben és még sorolhatnám.

Mindenkinek szívből ajánlom a Bumble alkalmazást mert sok más Au Pair, diák és akár helyiek is használják arra, hogy új barátokra tegyenek szert. Megkoronázva az élménybeszámolót még elmesélném azt is, hogy múlthéten volt szerencsénk kifogni egy nagyon olcsó repülőjegyet Mallorcára, így egy napot ott töltöttünk Esztivel, aki szintén az Aupairfect által van kint Barcelonában pár hónapig.

Nagyon hálás vagyok a sok élményért, amit megéltem, hiszem nem csak körülöttem, de bennem is óriási változások mentek végbe már ilyen rövid idő alatt. Alig várom, mit hoz az elkövetkező időszak! Köszönöm szépen az Aupairfect au pair ügynökség csapatának ezt a nagyszerű élményt és a biztonságérzetet, hogy itt kint sem leszek soha egyedül.

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...