For aupairs

Aupairfect blog

Zsófi nyári au pair élményei Ibizán - 2022

Au pair vélemények sorozatunkban Zsófi ibizai élményeiről olvashattok.

Sziasztok!

Zsófi vagyok, másodéves egyetemista. Az au pair programról az egyik barátnőm mesélt. Élménybeszámolója hallatán tudtam, hogy nekem is részt kell vennem egy ilyen programom. A nyári au pair programomat Spanyolországban, Ibizán töltöm.

Egy 5 éves kisfiúra és egy 8 éves kislányra vigyázom, akik nagyon közvetlenek voltak már az első naptól kezdve. Mind a ketten rengeteg energiával rendelkeznek ezért iskola után a délutánokat különböző tengerpartokon töltjük vagy a játszótéren. Nekem kell őket iskolába vinnem, illetve további feladataim közé tartozik az ebéd és a vacsora főzése, valamint a házi feladatban való segítség nyújtása is.

A szülők rendkívül kedvesek, mindig érdeklődnek mire van szükségem. Így a beilleszkedés is gördülékenyen ment. A kommunikáció angol nyelven zajlik, ugyanis nem tudok spanyolul, de ez egyáltalán nem okoz gondot a családban.

A családdal legtöbbször hétvégenként megyünk kirándulni. Felfedeztük már a Baleár-sziget legkisebb tagját is Formentera szigetét. Közös programjaink közé tartozik a tengerpartok látogatása. Ilyenek például a paltja de ses Salines, a Cala Taridat vagy a Cala Comte beachek.

Sok au pairrel találkozom számos országból, ehhez az Aupairfect facebook csoport is segítséget nyújtott. Egy olasz, spanyol és egy francia lánnyal szokásunk felfedezni Ibiza látványosságait, mint például Santa Eulària des Riu kisváros, vagy San Antoni de Portmany. Egyedül is élményekkel gazdagodtak az Ibiza belvárosában található Puig des Molins múzeumba és várba is ellátogattam, amely gyönyörű kilátást nyújt a vízre.

Ibiza főleg a partijairól híres, a szülők kapcsolatainak köszönhetően egyes bulikba díjmentesen is be tudtunk jutni. (Itt ez kifejezetten fontos, hiszen rendkívül drága a belépő egy-egy rendezvényre.)

Alig várom, hogy a program hátralevő részében is csodaszép helyeket fedezhessek fel és embereket ismerjek meg a világ számos pontjáról. Vágjatok bele Ti is az au pair programba az Aupairfect au pair ügynökséggel, nem fogjátok megbánni!

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...