For aupairs

Aupairfect blog

Vanda summer au pair élményei - Madrid 2022

Au pair élmények sorozatunkban Vanda spanyolországi történetét olvashatjátok.

Sziasztok!

Vanda vagyok és már régóta ki szerettem volna próbálni az au pair programot, viszont nem szerettem volna halasztani az egyetemen, ezért a nyári au pair programra esett a választásom.

A családkeresés számomra nem volt egyszerű, de megérte várni, mert úgy érzem, hogy a számomra lehető legjobb családhoz kerültem. A beilleszkedés nagyon könnyen ment, és a családdal a kezdetektől fogva nagyon jó a kapcsolatunk. Június közepén érkeztem meg Tres Cantosba (Madridba), egy 5 és egy 7 éves kislányra vigyázok, akikkel egyből megtaláltuk a közös hangot.

Sokat játszunk, énekelünk, táncolunk és kézműveskedünk, és minden nap elmegyünk a medencéhez, mert itt nagyon meleg van. A szülőkkel is nagyon jól kijövök, nagyon segítőkészek és mindent meg tudunk beszélni egymással. A családnak van egy kutyusa is, akit Elvisnek hívnak, sokat sétálunk és játszunk együtt.

A családdal már voltunk nyaralni Cádizban, és a nyáron még megyünk a Pireneusokhoz is. Hétköznaponként dolgozom, úgyhogy a hétvégéim mindig szabadok, de ha nincs túl meleg hétköznap délelőttönként is elmegyek Madridba. Madrid környékén elég sok au pair van ezért nagyon könnyű programokat szervezni, mert valaki biztos ráér akkor, amikor én is. Legtöbbször múzeumokba megyünk, vásárolunk, beülünk valahova enni, vagy csak sétálunk a városban.

Sok spanyol városban jártam már ez a két hónap alatt a családdal vagy más au pairekkel, mint például Zaragoza, Segovia és Cádiz. A sok utazás és program mellet nem nagyon van időm nyelvtanfolyamra járni, de nagyon szerettem volna nyelvórákat venni, ezért beiratkoztam egy 12 napos online intenzív spanyol kurzusra.

Mindent összevetve nagyon örülök, hogy belevágtam az au pair programba, és mindenkinek ajánlom, aki szeretné kipróbálni, de nem szeretne halasztani egy évet vagy szeretné megtapasztalni milyen külföldön élni. Kati és Anna sokat segített, bármilyen kérdésem volt, bátran fordulhattam hozzájuk. Mindenkinek ajánlom az AuPairfectet au pair ügynökség csapatát!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...