For aupairs

Aupairfect blog

Zsófi élményei Spanyolországban - Madrid 2022

Au pair vélemények sorozatunkban Zsófi spanyolországi történetét olvashatjátok.
Sziasztok!
Zsófi vagyok, 19 éves és a nyári au pair programban veszek részt Spanyolországban, azon belül pedig Madridban. Azért esett a választásom a nyári programra, mivel nem szerettem volna az egyetemmel csúszni, mégis ki szerettem volna próbálni, milyen au pairkedni, mivel már nagyon sok jót hallottam róla és hogy mennyi felejthetetlen élményt tud adni.
Egy hónapja érkeztem Madridba, csupán egy 2 éves kisfiúval kell foglalkoznom. Az elején kicsit félénk volt, de szerintem ez minden kisgyerekre jellemző és mostanra már teljesen megszokta, hogy a család része vagyok és nagyon jól kijövünk.
A család az első pillanattól fogva családtagként kezel, nagyon sokat utazunk, így már az egy hónap alatt amióta itt vagyok nagyon sok helyre eljuthattam, amiért igazán hálás vagyok és enélkül a program nélkül biztos vagyok benne hogy nem jutottam volna el ezekre a helyekre.
Ami talán az egyetlen nehézséget jelenti az az, hogy bármiféle spanyoltudás nélkül jöttem ki, így néha nehéz a kommunikáció a kisfiúval, de már nagyon sok mindent megértek és sokat tanultam az itt létem óta.
Madridban nagyon sok au pair van, valamint rengeteg programlehetőség, a város tele van élettel, így mindig van mód új emberekkel találkozni és biztosan nem fogsz unatkozni, mindig lesz valaki aki szívesen elmegy veled bárhová, akár múzeumba, akár bulizni.
A nyári au pair program szerintem egy nagyon jó lehetőség azok számára, akik nem szeretnének hosszú időre távol lenni, de mégis egy életreszóló élménnyel szeretnének gazdagodni. Az Aupairfect au pair ügynökséggel pedig az egész folyamat nagyon egyszerű lesz, mindenben segítenek, így hát ne féljetek belevágni!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...