For aupairs

Aupairfect blog

Bogi au pair élményei Svájcban - 2022

Au pair vélemények sorozatunkban Bogi svájci au pair történetét olvashatjátok.

Boginak hívnak és 19 éves vagyok. Egyetem előtt szerettem volna kihagyni egy évet, ugyanis nem voltam biztos benne mit szeretnék tovább tanulni. Úgy gondoltam, hogy a nyelvtanulás lenne a leghasznosabb számomra és ezért döntöttem úgy, hogy belevágok az au-pair programba!
Nekem a gimiben a második nyelvem a francia volt, és így kerültem végül Svájcba, aminek nagyon örülök. Augusztus végén jöttem ki, és jelenleg Lausenne mellett élek. Egy 7 és egy 5 éves kislányra vigyázom, akik az első perctől kezdve hihetetlenül közvetlenek és kedvesek voltak velem. Úgy gondolom, hogy elég jól sikerült megtalálnom a családdal a közös hangot. A szülők általában mindig hívnak a közös programokra. Már előre szóltak, hogy a rokonaik szeretettel várnak engem is télen síelni.
Én egy héten egyszer járok nyelvsuliba. Nagyon kedves a tanárnő, illetve sokat segít nekem a francia nyelvben. Emellett én itthon is tanulok minden délelőtt, hogy gyorsabban fejlődjön a nyelvtudásom. Illetve a maradék szabadidőmben nagyokat sétálok és kirándulok, abszolút kihasználva, hogy milyen csodaszép helyen élek! Lassan 3 hónapja vagyok itt és már most érződik hogy mennyit fejlődtem ezalatt az idő alatt.
Amikor megérkeztem Svájcba kaptam egy listát az itt dolgozó au-pairekről és az elérhetőségeikről. Ez nagymértékben megkönnyítette a barátok szerzését számomra. Emellett az iskolában is tudtam ismerkedni. A szomszédban is dolgozik egy au-pair lány, akivel szintén szuperül kijövünk. Nagy szerencsémre anyukám meg tudott látogatni 3 napra.
A fogadó családom is nagy szerettel várta őt, illetve nagyon kedvesek voltak hozzá. Anyukámmal még gulyást is főztünk a kérésükre, ami hihetetlenül ízlett nekik! Én őszintén örülök, hogy úgy döntöttem, hogy elkezdem az au pair programot! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...