For aupairs

Aupairfect blog

Sára au pair élményei Olaszországban - 2022

Au pair vélemények sorozatunkban Sári olaszországi au pair történetét olvashatjátok.

Sziasztok!

Sári vagyok, 20 éves, egyetemi hallgató és most töltöm hatodik hetem Spanyolországban a summer au pair program keretein belül. Szerettem volna a nyaramat hasznosan tölteni és sok új élményt szerezni, illetve a nyelvtudásomat fejleszteni, ezért választottam ezt a lehetőséget.

Az Aupairfect au pair ügynökséggel felvettem a kapcsolatot, akik első perctől kezdve segítettek abban, hogy a lehető legjobb helyre kerüljek. Így Spanyolországban, San Enriqueben élek most. A család már az első pillanattól kezdve nagyon segítőkész volt, mindenben támogattak.

A szülők családtagként tekintenek rám, ami a beilleszkedést is még könnyebbé tette. Egy hatéves kisfiú mellett töltöm a napjaimat, aki nagyon eleven így sok idő jut a játékra. A barátaimat egy szülinapi bulin ismertem meg, akik ugyanúgy au pairek mint én.

Azonnal megtaláltuk a közös hangot, nagyon sok közös témánk volt így hamar közel kerültünk egymáshoz. Azóta minden szabad percünket próbáljuk együtt tölteni és közösen újabb kalandokat felfedezni.

Az au pair programnak köszönhetően nagyon sok új impulzus ért, nemcsak a nyelvi tudásom fejlődött rengeteget, de a problémamegoldó képességem is. Mindenkinek teljes szívből ajánlom, hogy vágjon bele ebbe az au pair kalandba, mert életre szóló élmény marad.

Ez az utazás nem jöhetett volna létre az Aupairfect au pair ügynökség profi munkája nélkül, akik a kezdetektől segítettek és a lehető legjobb családot próbálták megtalálni nekem. Ezúton is szeretném megköszönni Katinak és Annának a munkáját!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...