For aupairs

Aupairfect blog

Virág au pair élményei - Spanyolország 2022

Sziasztok!

Virág vagyok és idén érettségiztem. A folytonos tanulás után egy kis izgalomra vágytam, ezért úgy döntöttem kipróbálom magam au pairként egy idegen országban.

Spanyolországra esett a választásom, mivel spanyol tagozatos voltam és rengeteget tanultam az országról. Jelenleg Madridban lakom, fél órányira a központtól, egy nagyon helyes családnál. Ugyan kicsi a család, de annál jobban kijövök velük.

Az anyukával nagyon jó kapcsolatot sikerült teremtenem, éppúgy mint az 5 éves kisfiával, Rubénnel, aki imádja a dínókat. Viszonylag hamar sikerült beilleszkednem az új környezetbe, mivel egy nagyon barátságos családi zónában lakunk, ahol igaz, csakis spanyolul beszélnek, de mindenki segítőkész.

A családdal elmentünk egy híres madridi vidámparkba, valamint egy állatkertbe is. Egy hétvégére elutaztam egyedül Valenciába, hogy ne maradjak le a tengerpartról sem. Az utazás során nagyon kedves emberekkel találkoztam, akikkel együtt töltöttem az egész napot. A hirtelen jött ötlet miatt ez a hétvége volt a kedvencem.

Az itt töltött idő alatt felelősségteljesebb lettem, és rájöttem, hogy sokkal többet szeretnék látni a világból. Egy cseppet sem bánom, hogy az au pair program mellett döntöttem, köszönhetően a kialakult baráti kapcsolatoknak, a csodálatos városnak és az Aupairfect au pair ügynökségnek, aki segített családot találni.

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...