For aupairs

Aupairfect blog

Lilla au pair élményei Spanyolországban - 2023

Sziasztok!
Lilla vagyok 18 éves és egy hónapja érkeztem Spanyolországba, Andalúziába. Au Pair programmal már a gimi elején találkoztam és akkor fel is került a listámra.
Mivel gimi után felvettek az egyetemre és úgy éreztem nem vagyok biztos abban, hogy mit szeretnék tanulni, felkerestem az Aupairfectet. Kati és Anna segítségével meg is találtuk a számomra tökéletes családot.
El Puertoban egy kisebb tengerparti városban élek egy imádnivaló családdal. Két gyerekre vigyázok, egy 3 éves kisfiúra és egy 6 éves kislányra.Az elején picit féltem hogyan fognak fogadni, de nagyon közvetlenek voltak és már első este összebújva néztük a kedvenc meséjüket.
A szülőkkel nagyon jó a kapcsolatom az első naptól kezdve kicsit olyanok mintha az én szüleim is lennének, de közben a barátaim is.
Nagyon jóban lettem két au pair lánnyal, így a szabadidőm nagy részét velük is töltöm.Voltunk bulizni, együtt fedeztük fel Sevillát és tanulni is együtt szoktunk.
Az első nap után azt éreztem, hogy jó helyen vagyok, és nekem itt kell lennem. Köszönet az Aupairfect au pair ügynökségnek, hogy általuk sikerült megvalósítanom ezt, és 3000 km-re az otthonomtól sem érzem magam egyedül!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...