For aupairs

Aupairfect blog

Eszter au pair programja Spanyolországban - 2022

Az alábbi blog bejegyzésünkben Eszter spanyolországi au pair programjáról olvashattok!

Sziasztok, Eszti vagyok és egy hónapja kezdtem az au pair programom Spanyolországban, Madridban. Nagyon sok jó élményt szereztem, könnyű volt beilleszkedni az au pair társaságba is, illetve máshonnan is szereztem barátokat. Voltam bulikban, várost nézni is, és szerencsésnek mondhatom magam, ugyanis egyik szombaton elmentünk 6 másik, a világ minden tájáról érkező au pairrel Toledóba, ahol egész nap sétálgathattunk a városban. A nap végig sütött, felfedezhettük az egész környéket, piknikeztünk egyet a parkban és megnéztük az összes épületet.

Nekem ez itt a második családom, ez előtt Svédországban próbáltam ki magam, de sajnos velük nem találtuk a közös hangot, így családcserére volt szükségem. Az Aupairfectt au pair ügynökséggel 2 hét alatt sikerült új családot találnom, nagyon segítőkészek voltak és bármikor számíthattam rájuk, és most itt Madridban úgy érzem megtaláltam a helyem.

A napi teendőim, hogy reggel elmegyek a spanyol kurzusra, utána pedig, amikor hazajönnek a gyerekek délután az iskolából, akkor velük kell foglalkoznom, játszanom estig. Az estéim és a hétvégéim teljesen szabadok, így arra megyek amerre szeretnék, szerencsére a tömegközlekedés is kifejezetten jó és biztonságos környéken lakom.

Köszönöm az @aupairfecthungary-nak a segítséget, a biztonságérzetet és, hogy ennyi élménnyel gazdagodhattam egy hónap alatt! Alig várom, hogy eltöltsem itt az egész évet.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...