For aupairs

Aupairfect blog

Dominika au pair élményei Svájcban - 2023

Sziasztok!

Dominika vagyok, 24 éves. 5 éve költöztem Budapestre, hogy tovább folytassam a tanulmányaimat. Akkor még nem gondoltam, hogy Svájcban fogok egyszer kikötni. Hát ez most jött el... Júliusban döntöttem el, hogy belevágok, és itt vagyok!

Svájc olasz részén, Vispben találtam meg a fogadó családom. Egy 8 éves kislányra vigyázok, aki nagyon eleven, így amikor itthon van, sosincs megállás. És hát nem hazudtolják meg az olaszokat, a hangos beszédből és vitákból is akad mindennapra. A nyelviskola most márciusban kezdődött, ahol már az első órán megismertem egy spanyol lányt, akivel rögtön egy hullámhosszon voltunk.

A napjaim általában úgy telnek, hogy főzök, takarítok, vasalok, és, ha ezek mind meg vannak, teszek egy hatalmas sétát a faluban. Ami egyébként nem nagy, de annál gyönyörűbb, és még mindig akad olyan része, amit nem fedeztem fel. Már több, mint 2 hónapja vagyok itt, de még sosem volt olyan hétvége, amikor ne mentünk volna valahova.

Gyakran járunk át Olaszországba, elvittek már síelni, és voltunk együtt Fasnachton, amit Visp központjában tartottak, és nagyon látványos felvonulás volt. Elvittek Baselbe, ahol az anyuka testvére lakik. A fogadó családom szerencsére bármikor nyitott arra, hogy meglátogassanak a barátaim vagy családtagjaim. Így volt lehetőség rá, hogy a legjobb barátnőm Zürichből meglátogathasson, illetve én is Őt.

Március elején pedig Milánóba utaztam át, ahol a családommal tölthettem el egy hétvégét. A következő utazásom március végén lesz, amikor meglátogatom Zürichben a barátnőmet.

Összességében bátran kijelenthetem, hogy nem bántam meg, hogy jelentkeztem az au pair programra, és itt lehetek, hiszen már most hihetetlen élményekben volt részem. És még nincs vége! Bátran ajánlom, hogy Ti is vágjatok bele az au pair programba az Aupairfecttel!

 

Kapcsolat

GYÖNYÖRŰ HELYEKEN JÁRTAM, SOK BARÁTOT SZEREZTEM ÉS
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!

 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...