For aupairs

Aupairfect blog

Virág au pair élményei Spanyolországban - 2023

Sziasztok!

Virág vagyok, 18 éves, idén érettségiztem és úgy éreztem, hogy szükségem van egy évre, ahol felfedezem egy kicsit a világot és kiszakadok az otthoni környezetemből.

Kaitéknak köszönhetően hamar találtunk is egy családot nekem Madridban és végül november közepén repültem ki hozzájuk. 3 gyerekre (7, 11 és 14 évesek) vigyázok.

Mivel az anyuka nem dolgozik és egész nap otthon van és angolt tanul, ezért igyekszem minél több időt tölteni házon kívül, Madridnak a fő látványosságait többnyire már felfedeztem vagy a családdal vagy más au pairekkel, nagyon sok közös programot szervezünk azóta az új au pair barátaimmal.

A családhoz nagyon hamar sikerült beilleszkednem, az anyuka egyszerűen szuper kedves és tényleg úgy kezel, mintha egy negyedik gyerek lennék, a srácokkal is nagyon jól kijövök.

A spanyol nyelvtanfolyamot januárban fogom kezdeni, nagyon várom már! Az is sokat segít, hogy a család anyagilag támogat ezzel kapcsolatban. Egyáltalán nem bántam meg azt, hogy belevágtam az au pair programba, már most életre szóló kalandnak bizonyul. Vágj bele Te is, és legyél au pair!

Kapcsolat

GYÖNYÖRŰ HELYEKEN JÁRTAM, SOK BARÁTOT SZEREZTEM ÉS
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!

 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...