For aupairs

Aupairfect blog

Anna au pair élményei Spanyolországban - 2022

Sziasztok!

Mikor frissen kikerültem a középiskolából, tudtam, hogy szeretnék egy kicsit világot látni, az egyetem várhat egy évet. Ekkor már hallottam az au pair programról, szóval úgy voltam, hogy itt az ideje belevágni. Tökéletes lehetőségnek tűnt, hogy megismerjek egy új országot a maga kultúrájaval, találkozzak új emberekkel és persze fejlesszem a nyelvtudásom.

Mikor jelentkeztem, nem tudtam, hogy ekkora élményben lesz részem. Sikerült egy nagyon kedves családot választanom Sevillaban, így nem volt más hátra, mint a pakolás és a repjegy kiválasztása. A családdal az első pillanattól kezdve megtaláltuk a közös hangot. Az anyukával nagyon hasonló a gondolkodásunk, így kicsit olyan, mintha a testvérem lenne. Sok új sportot próbáltunk ki együtt, mindig megbeszéljük az éppen aktuális pletykákat és a legtöbb helyre közösen megyünk.

Az apukával nagyon hasonló a humorunk, mindig viccesen telnek az együtt töltött idők. Vele és a gyerekekkel szoktuk felfedezni a várost, megmutatják a híres helyeket. Két gyermekük van, egy 6 éves fiú, aki 110%-os energiaszinttel pörög egész nap, mindig megbeszéljük mi történt a suliban és megmutatja mit tanult az edzéseken.

A másik, egy 3 éves kisfiú, aki imád játszani, szereti a zenés dolgokat és nagyon szeret a közelemben lenni. Mindig próbálunk együtt kitalálni új játékokat és körénk képzelni egy fantáziavilágot.

Amint tudtunk elmentünk a közeli nyelvsuliba, hogy beiratkozhassak a nyelvtanfolyamra. Először féltem, mert nem ismertem senkit, de ahogy beléptem az ajtón egyből eltűnt a félelmem, mivel jöttek oda hozzám a diákok és érdeklődően kérdeztek rólam.

Még csak 2 hónapja vagyok itt au pair, de már voltunk bungee jumpingon, 2 napig Granadában, 3 napig Malagán, ellátogattunk Gibraltárra, ami az Egyesült Királyság része, a következö utazás Morocco-ban lesz és még sok egyéb.

Összegezve, életem egyik legtartalmasabb szakaszát kezdtem el az au pair programnak köszönhetően, ahol életreszóló barátságok alakulnak ki és olyan helyekre juthatok el, ahová mindig is elakartam.

Köszönöm szépen Katinak és Annának, az Aupairfect au pair ügynökségnek, hogy segítettek elindulni és végigkísérik a kalandokkal teli utazásom.

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...