For aupairs

Aupairfect blog

Fanni régi fogadó család látogatása - Spanyolország 2023

Fanni tavaly nyáron volt au pair Spanyolországban. Ebben a bejegyzésben arról olvashattok, hogy hogyan telt egy évvel később a fogadó családjának meglátogatása!:)

Sziasztok!

Fanni vagyok és Spanyolországból jelentkezek, ismét! Igaz, én idén nem voltam au pair, mégis 3 hetet töltöttem együtt a tavalyi fogadó családommal, hol Magyarországon, hol Spanyolországban.

A fogadó családom már tavaly hazajött velem és néhány napot velem töltöttek Budapesten, ami annyira megtetszett nekik, hogy idén két hétre jöttek vissza, amikor is a délutánokat együtt tudtuk tölteni. Megmutattam nekik, milyen is az igazi pesti élet. Hétvégén pedig elmentünk Lillafüredre, ahol aztán minden turista programot teljesítettünk!

Nyár végén pedig én is kijöttem meglátogatni őket Zarzalejo-ba, ami hihetetlen érzés volt. Mintha ez az egy év meg sem történt volna és még mindig au pair lennék! Őszintén bevallom, féltem, hogy sokat felejtettem a spanyolból egy év alatt, de szuper gyorsan visszajön minden tudás!

Volt, hogy csak elmentünk a helyi strandra délután, majd pedig tartottunk egy filmes estet sushi-val, vagy volt, hogy egy közeli városba mentünk el fürdeni a folyóban. Nagyokat túráztunk a kutyával, és kisebb sziklákat másztunk, amivel tele van a környek.

Lényegében az én szívemet ismét teljesen elnyerte Spanyolország és persze a fogadó családom is. Ezt a rengeteg élményt mind annak köszönhetem, hogy tavaly belevágtam az au pair programba! Emiatt mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy vágjon bele! Nem fogod megbánni! Az Aupairfect au pair ügynökség mindig mindenben segített nekem!:)

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...