For aupairs

Aupairfect blog

Loretta au pair élményei Spanyolországban - 2022

Sziasztok!

Németh Loretta vagyok, 21 éves és 3 hónapja élek Spanyolországban, Marbella-n a fogadócsaládomnál. Az elmúlt három hónap nagyon tartalmas volt számomra, ugyanis 3 gyerekre vigyázok, amit nagyon szeretek csinálni. Nekem a délelőttjeim szabadok, így ebben az időben elmegyek nyelviskolába, egy héten négyszer, utána pedig sétálni szoktam a városközpontban.

Általában én szoktam a gyerekeket hazahozni az iskolából, és amikor hazaértünk, akkor szoktunk együtt tanulni, majd ez után elkezdünk együtt játszani. A gyerekekkel általában az udvaron szoktam játszani mindenfélét, illetve a legidősebb gyerekkel táncolni és jógázni is szoktam, amit nagyon szoktunk élvezni. A délutáni közös játék után mindig közösen szoktunk uzsonnázni, majd miután ezzel végeztünk minden hétköznap esténként el kell vinni a gyerekeket különböző programokra, mint például tánc edzés, akrobatika, úszás, illetve nyelviskola. Minden napra jut valami. 

Nagyon szeretem Marbella-t, mert nagyon sok mindent lehet itt csinálni, tele van élettel és lehetőségekkel és az itt élő emberek is nagyon kedvesek, nyitottak és pozitívak. Egy héten négy napot szoktam nyelviskolába járni és péntek esténként akrobatika edzésre szoktam menni. Imádom mind a két helyet mert az emberek, akikkel ott együtt vagyok rendkívül barátságosak és vidámak.

A fogadócsaládommal minden héten általában elmegyünk étterembe vagy kávéházba. Hétvégente mindig más helyekre szoktunk menni, eddig voltunk tengerparton, parkokban és a városközpont különböző részein, is, ami nagyon jó volt.

Hétvége esténként általában mindig találkozom a barátaimmal, ami minden alkalommal nagyon szoktam élvezni. Illetve, ha a fogadócsaládom el szeretne menni valahova, akkor mindig hívnak engem is, ahova természetesen én is elszoktam menni, ilyenkor velük töltöm az egész napomat.

Hálás vagyok, hogy itt lehetek, mert tényleg egy gyönyörű és csodálatos környezetben élhetek, ahol teljesen biztonságban érzem magam. Köszönöm az Aupairfect au pair ügynökségnek a rengeteg segítséget! 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...