For aupairs

Aupairfect blog

Evelin au pair élményei - Spanyolország 2022

Au pair vélemények sorozatunkban Evelin spanyolországi au pair történetét olvashatjátok.

Sziasztok!

Evelin vagyok és 3 hónapja kezdtem el az aupair programomat Spanyolországban. Lleidában élünk, ami Barcelonától 1 órára található vonattal. 

21 éves vagyok és halasztottam 1 évet az egyetemen. Úgy éreztem szükségem van egy kis változatosságra és mindig is érdekelt milyen az au pairkedés, tehát mikor vágtam volna bele, ha nem most. 

Két kislányra vigyázok, 4 és 8 évesek. A nagyobbik kislánnyal könnyedén megértettem magam az elejétől kezdve. Én csak angolul beszélek és nem beszélem a spanyolt, így a kisebbik kislánnyal eleinte nehezebben tudtam kommunikálni, de szerencsére az idő elteltével ez is megváltozott. Az anyukával is nagyon gyorsan baráti viszonyt tudtunk kialakítani és mindenben nagyon segítőkész. Mi négyen lányok éljük a hétköznapjainkat. 

A család támogatásával a helyi egyetemen kezdtem el egy spanyol nyelvi kurzust, ami összesen 3 hónapos. 

A kinti barátkozáshoz a spanyol ügynökség nagyban hozzájárult, ugyanis mielőtt kimentem már akkor kaptam egy listát a kinti au pairek neveivel és elérhetőségeikkel. A közvetlen közelemben 2 au pair van, akikkel utazgatunk, kirándulgatunk, valamint néha bulizni is elmegyünk. Volt lehetőségünk felfedezni Andorrát és pár közeli spanyol várost (pl: Zaragoza).

Az itt töltött időm alatt a családdal voltunk már síparadicsomban, illetve pár alkalommal lementünk a tengerpartra is, ami viszonylag közel van hozzánk.  A helyiek életében gyakoriak a kisebb felvonulások, szerencsére ezeken is volt lehetőségem részt venni.

Májusban a barátom meglátogat, akivel Barcelonában töltünk egy hetet, illetve terveink szerint átnézünk Mallorcára és Madridba is. 

Köszönöm az Aupairfect au pair ügynökségnek a sok segítséget, amit adtak! 

Kapcsolat

GYÖNYÖRŰ HELYEKEN JÁRTAM, SOK BARÁTOT SZEREZTEM ÉS
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!

 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...