For aupairs

Aupairfect blog

Eszti au pair programja Spanyolországban - 2022

Sziasztok!

Eszti vagyok és Madridban vagyok au pair november óta.

Két kisfiúra vigyázok, 6 és 7 évesek. Csak hétköznap délutánonként kell dolgoznom, úgyhogy szerencsére nagyon sok szabadidőm van. Már csak 3 és fél hetem van itt, utána megyek haza. 

Nem is tudom, hol kezdjem. Először is, kezdem a legnagyobb élményemmel. Novemberben megismerkedtem az egyik barátnőmmel, aki januárban a szülinapomra vett Cirque du Soleil jegyeket. Annak a cirkusznak az előadását 9 éves korom óta szerettem volna élőben látni, így hihetetlen élmény volt számomra.

Vele elmentünk Barcelonába is, februárban. Nagyon tetszett az ottani mediterrán hangulat és az a sok különleges épület.

 

Április első hetén pedig a host-családommal elmentünk egy hétre a Santa Pola-i nyaralójukba, így már a tavasz elején fürödhettem a tengerben.

Madridban ismerkedtem meg az egyik legjobb barátnőmmel, akivel hetente többször találkozunk, bulizni járunk, pletykálunk és ő az, akire bármikor bármiben számíthatok.

Rólam tudni kell, hogy imádok salsázni és bachatázni és nagyon örültem, mert itt is elég sokszor el tudtam menni táncolni.

A nyelvtanulás nagyon jól megy. Mikor idejöttem, többé-kevésbé megértettem a spanyolt, de mára már beszédszinten vagyok. Aminek nagyon örülök, megérte idejönni. Így a leghatásosabb a nyelvtanulás, ha az ember kiköltözik egy időre az adott országba.

Könnyen fel lehet venni a kultúrát, az emberek, az éghajlat, az épületek mind nagy változást jelentenek, de persze jó értelemben. 

Illetve nagyon sokat köszönhetek az Aupairfect-nek, mindig segítettek, mindig ott voltak a háttérben és bármikor számíthattam rájuk mindenben. 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...