For aupairs

Aupairfect blog

Panna au pair élményei - Ausztria 2022

Sziasztok!

Lassan a Grazban töltött évem végéhez közeledem.

Én egy 3 gyerkőcös családnál voltam, de a legtöbb időt a már 2 éves Dáviddal és a 3 éves Danival töltöttem. A hétköznapjaimat teljes mértékben kitöltötte a család, illetve heti kétszer esténként német tanfolyamra jártam, így a hétvégéim voltak szabadok. Ilyenkor volt lehetőségem felfedezni a várost és a környéket, edzeni, kikapcsolódni. 

A gyerekekkel a kapcsolatom szerencsére nagyon jól alakult és összeszoktunk. Így amikor csak négyesben voltunk, is jókat szórakoztunk, barkácsoltunk, sütöttünk. Biztosan nehéz lesz az elválás, főleg Dávidtól, akivel minden percünket együtt töltöttük. Összeségében egy izgalmas évet zárok, amiben sok tapasztalatot szereztem.

Folyamatosan gyakorolhattam a német nyelvet így már magabiztosan merem majd otthon is használni a munkám során. Megismertem új embereket, kiléptem a komfortzónámból és gyönyörű helyeken jártam. 

Szerintem ez egy jó lehetőség, amibe érdemes belevágni, ha éppen szeretnél egy kis időt külföldön tölteni, más kultúrát megismerni, nyelvet tanulni. Ha már megfordult a fejedben a gondolat, hogy kipróbálnád akkor vágj bele, próbáld ki magad egy új helyzetben! 

Ehhez a kalandhoz pedig nyugodt szívvel tudom ajánlani az Aupairfect csapatát, mert bármikor fordulhatsz hozzájuk, ha kérdésed vagy problémád adódna, telefonon, e-mailben mindig segítőkészek. Ez igaz az utazás előtti időszakra is, de a kint töltött idő alatt is bármikor keresheted őket. Engem megnyugtatott, hogy tudtam bármi van, tudok kihez fordulni és persze nagy segítséget jelentenek még az elején is a program szervezésében. Köszönöm nektek kis Aupairfect csapat ezt a kalandot és a támogatást! 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...