For aupairs

Aupairfect blog

Hanna au pair élményei Svájc 2022

Sziasztok!

Hanna vagyok, lassan a Svájcban töltött programom végéhez érek, szóval összefoglalom, hogy nagyjából mi minden történt eddig itt velem. 

Őszintén az elején párszor eszembe jutott, hogy biztos jó ötlet lesz-e három gyerekkel, de egy percét sem bántam meg. Különleges dolog látni ahogy előtted nőnek, fejlődnek a gyerekek nap mint nap. Főleg, ha egy 6 hónapos kisbabával kezdesz és látod mekkorát változik pár hónap alatt.

Mind a gyerekekkel, mind a szülőkkel nagyon jó a kapcsolatunk. A családi programokra általában hivatalos vagyok, de a hétvégéim mindig szabadok.

Így sok gyönyörű helyen kirándultam, túráztam és tekertem az elmúlt időben. Megmásztam néhány hegycsúcsot, kipróbáltam a síelést, snowboardozást illetve egy hócipős túrát is teljesítettem. Ugyan hosszú még a lista, ahova el szeretnék menni, de rengeteg élménnyel gazdagodtam már.

A nyelvtudásom sokat fejlődött és magabiztosabbnak is érzem magam ezáltal. Így jelenleg egy nyelvvizsga felkészítő kurzusra járok, hogy a júliusi nyelvvizsgám sikeres legyen.

Időközben viszont volt egy kis szünet a német kurzusok között, így jelentkeztem egy angolra is.

Összességében tehát rengeteg olyan dolgot éltem át, amit az au pair program nélkül lehet, hogy nem, vagy csak évek múlva sikerült volna. Ezért mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy vágjatok bele! Az Aupairfect csapata mindenben segíteni fog.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...