For aupairs

Aupairfect blog

Evelin summer au pair programja - Spanyolország 2023

Sziasztok! 

Evelin vagyok, és jelenleg Spanyolország északi részén töltöm a nyaramat, aminek sajnos a fele már elment. 

Azért is jelentkeztem Au Pairnek, mert szerettem volna egy új nyelvet, kultúrát és embereket megismerni, ezért is esett erre a választásom. Szerencsére Kati és Fanni mindenben a segítségemre voltak és egy fantasztikus családot találtak nekem.

Jelenleg egy 5 éves kislányra és egy 2 éves kisfiúra vigyázok. Egy nyaralóban lakunk Miñotól nem messze, egy eldugott helyen a hegyekben. A családdal már az első perctől kezdve nagyon jól kijövök. A gyerekek is nagyon közvetlenek, egyből megkedveltük egymást. 

Eleinte angolul beszéltem az anyukával, mivel nem igazán beszéltem spanyolul, viszont az apuka nem tudott angolul, így vele kevesebbet tudtam beszélni az első két hétben. Azóta már mindkét szülővel szuper a kapcsolatom, szinte csak spanyolul beszélünk. A gyerekekkel napközben angolul kell beszélnem, de ezen kívül én is próbálom fejleszteni a spanyol tudásomat és csak azt használni. 

Sajnos a közelemben nem sok Au Pair van, így csak egy-két embert ismertem meg itt, de a gyerekek unokatestvérei velem majdnem egykorúak, velük vagyok sok időt. 

Nemrégen nyaralni is voltunk az egész családdal Malaga közelében, ahol elképesztő élményeket szereztem és még közelebb kerültem a rokonokhoz. 

A szülők nagyon érdeklődőek a magyarok iránt, a családommal is beszéltek már videóhívásban, ezen felül azt is felajánlották, hogy bárki jöhet hozzám. Rengeteget kirándulok velük a közeli városokban, elmegyünk a gyerekekkel játszótérre vagy éppen családi összejövetelre, mindig szívesen látnak, aminek nagyon örülök. 

Remélem, a következő egy hónap ugyanilyen boldogan és programokkal teli idővel zajlik majd! 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...