For aupairs

Aupairfect blog

Flóra au pair élményei Svájc - 2023

Sziasztok!

Flóra vagyok 19 éves és már a második hónapja élek kint Svájcban au pairkéntRichterswilben Zürich közelében.

Azt se tudom hol tudnám kezdeni a beszámolóm mert annyi minden történt velem ezalatt a két hónap alatt.

Az a félelem, amit a kiutazás előtt éreztem leírhatatlan volt, de meglepően hamar nyoma is veszett ennek az érzésnek a családnak köszönhetően.

Három gyerekre vigyázok, akik olyan szeretettel vártak engem, hogy az elmondhatatlan volt, a kisfiú első nap már az ölemben ült és a játékait mutogatta.

A 19. szülinapom már itt Svájcban ünnepeltem és álmomban se gondoltam volna, hogy ennyire különleges lesz.  A gyerekek saját tortát díszítettek nekem virággal vártak és este alkalmam adódott egy gyönyörű étteremben vacsorázni velük.

A szülőkkel is nagyon jó a kapcsolatom, megértőek és segítőkészek.

A nyelvtudásom már ezalatt a két hónap alatt is fejlődött és remélem ez így is fog folytatódni a jövőben is.A legnagyobb élmény számomra a sok ember, akiket megismerhettem. A magyar au pair barátnőimen kívül is találtam olyan lányokat, akikkel teljesen egy hullámhosszon vagyunk és nagyin jól megértjük egymást annak ellenére, hogy nem egy nyelvet beszélünk.

A két hónap alatt rengeteg csodás helyen jártam. Felfedeztem Zürich gyönyörű városát, amely hihetetlen, de mindössze 30 percre van Richterswiltől, az otthonomtól. Jártam Kilchberg városában, ahol a Lindt csokimúzeumot látogattam meg, továbbá a Richterswilt körülvevő városok nagy részét már bejártam akár biciklivel akár gyalog.

Egyelőre minden olyan ahogyan ezt megálmodtam, sőt még annál is sokkal jobb. Remélem, hogy még több élményt és barátokat fogok tudni gyűjteni!!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...