For aupairs

Aupairfect blog

Alexandra au pair programja - Spanyolország 2023

Sziasztok! Alexandra vagyok, idén érettségiztem és 18 éves vagyok. Már évek óta érdekelt az au pairség és mivel imádom Spanyolországot, egyértelmű volt melyik országba megyek. Kicsivel több mint három hónapja vagyok kint Vigoban, Pontevedra tartományában.

2 kislányra vigyázok, 2 és 5 évesek és rendszeresen rajzolunk együtt, ez a kedvenc elfoglaltságuk. Ha jó idő van, lemegyünk a parkba játszani a többi gyerekhez és mindig bevonnak a játékba, ami mindig nagyon móka.

A napom nagy része szabad, reggel segítenem kell a készülődésben illetve elvinni az iskolabuszhoz a nagyobbik gyerkőcöt, délután pedig hazavinni és vigyázni rájuk, így egy megfelelő keretet adva a napomnak. A nagyszülők sokszor besegítenek, ilyenkor a délutánjaim szabadok, illetve a fix munkaidő miatt, rendszeresen el tudok járni sportolni is.

Az aupair közösség nagyon jó itt Galíciában, így a barátkozás nem volt nehéz, sőt az Újévet egyik barátnőmnél töltöm, Londonban, akit az elmúlt három hónapban ismertem meg.

Mivel idén sokáig volt jó időnk, együtt jártunk ki a strandra, meglátogattuk Santiagot is, emellett rendszeresen megyünk Pontevedrába is az ott lévő au pairekhez és ők is sűrűn jönnek ide.

A gyerekekhez angolul beszélek, ők pedig spanyolul tanítanak, illetve az anyuka szívügye az, hogy megtanuljak spanyolul, így van hogy spanyolul beszél hozzám, illetve segít a nyelvtanulásban ahol tud. Mivel a barátaimmal angolul beszélünk és sok az anyanyelvi beszélő, jelentősen fejlődött az angolom is.

Köszönöm az Aupairfectnek a soksegítséget!

Kapcsolat

GYÖNYÖRŰ HELYEKEN JÁRTAM, SOK BARÁTOT SZEREZTEM ÉS
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!

 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...