For aupairs For aupairs

Aupairfect blog

Au pair program Hollandiában!

Azt hiszem, ha valaki, az au pair programot említi, leginkább Angliára, vagy Amerikára gondol, és ez valahol természetes is. Egyrészt azért mert az au pair program eredete, és hagyományai az angolszász országokból erednek, másrészt pedig, mert még mindig ezek az országok, a legépszerűbb au pair úti célok. Anglia valószínűleg a közelsége miatt is népszerű, de nem hanyagolhatjuk el a döntésben az angol nyelv általános és világméretű térhódítását sem. A holland, au pair programmal, akkor kezdtem ismerkedni, mikor elolvastam néhány nagyon pozitív au pair történetet, többek között Amy Fritzpatrick Au pair voltam című könyvét. Holland au pair program törvényi szabályozása viszonylag szigorú, ezért nagyon fontos, hogy csak olyan közvetítő céggel dolgozz együtt, akinek megbízható, a kinti törvényi szabályozásnak megfelelően működő, a helyi viszonyokat, és természetesen a családokat jól ismerő partnere Hollandiában. A Triple C au pair az egyik legnagyobb Holland au pair ügynökség, aki teljes körű szolgáltatást biztosít a családoknak, és maximálisan segíti az au paireket a beilleszkedésben.

 

Hollandiában az au pair vendéglátást, a munka és a lakhatási körülményeket szabályozása érdekében, csak engedéllyel rendelkező au pair ügynökségeken keresztül lehet intézni. Ezért a családoknak egy ilyen ügynökséggel kell szerződést kötniük, hogy törvényesen részt vehessenek a programban, és au pairt fogadhassanak. Az ügynökség feladata és felelőssége a családok ellenőrzése, és segítése is. Ugyanakkor az a holland ügynökségek az au pairekért is felelősséggel tartoznak ezért a velük szemben támasztott követelmények is magasak!

A programban való részvételt, ugyanúgy, mint más országokban, referenciák beszerzése, ellenőrzése, au pair profil összeállítása, idegen nyelvű interjú, és felkészítő program előzi meg! Hollandiában, au pairként maximum 1 évet, és heti 30 órát dogozhatsz, ezért átlagosan 300-340 eurót fizetnek a családok. A programhoz való csatlakozáshoz szükséges még, találkozók, kommunikáció képes angol nyelvtudás, hiszen a családokban szinte mindenki beszél angolul. A program kiváló lehetőséget nyújt a nyelv gyakorlására, egy csodálatos ország és kedves emberek megismerésére. Itt mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb tanulási, szórakozási és ismerkedési lehetőséget. A Triple C au pair változatos programokkal, au pair találkozók, kirándulások és események szervezésével segíti, hogy a lehető legjobban kihasználd a lehetőségeidet Hollandiában!

 

Csatlakozz az au pair programhoz még ma és gyere velünk au pairnek Hollandiába!

http://www.triplecaupair.com/Au-pair-en-Visumservice-op-maat/1/1/en/

 

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...