For aupairs

Aupairfect blog

6 jó érv az au pair program mellett!

Kinek ajánlom az, au pair programot?  Mindenkinek aki:

Szeretne anyanyelvi környezetben élve nyelvet tanulni,
Szeretné megmenteni a diplomáját egy nyelvvizsgával, amiért évekig tanult, dolgozott,
Szeretne egy kicsit világot látni, úgy hogy ezzel nem kell túlzott anyagi megterhelést vállalnia,
Szeretne megismerni más kultúrákat, országokat a helyi emberek szemével, és nem csak turistaként.

Mindenkinek azt javaslom, hogy tájékozódjon pontosan az au pair programról, aztán tegyen egy próbát, és vonja le a saját következtetését a saját tapasztalatai alapján. Hiszen az élet amúgy is erről szól, nem igaz?

Szóval, hol leszel a jövő hónapban?

 6 jó érv az au pair program mellett

 Külföldi munka, tanulás és megélhetés egyben
Egy külföldi család tagjaként minőségi életszínvonalon élhetsz, lakásod, megélhetésed, munkád, zsebpénzed biztosítva lesz. Ezért cserébe csak azt várják tőled, hogy segíts a napi teendőkben, és foglalkozz a gyerekeikkel. Az au pair program keretében úgy tudsz majd hosszabb ideig külföldön élni, hogy nem kell vagyonokat kifizetned, és miközben tanulsz még pénzt is keresel.

 

Tökéletes nyelvtanulási lehetőség
Mindennapi életed, feladataid során folyamatosan nyelvhasználatra lesz szükséged. Nemcsak beszélni, hamarosan gondolkodni is megtanulsz majd egy idegen nyelven. Napról napra folyékonyabban és szebb kiejtéssel, a szavak keresgélése nélkül beszéled majd a nyelvet és megérted a környezetedet.

 

Speciális diplomamentő programod lehet
Sokak számára nagyon komoly problémát jelent, hogy habár elvégeztek egy felsőoktatási intézményt, diplomájukat nyelvvizsga híján nem kaphatják meg. Így sokan a szakmájukban sem tudnak elhelyezkedni. Ha te ezek közé a fiatalok közé tartozol, vedd kézbe a saját nyelvtanulásodat és készítsd el saját diplomamentő programodat. Ha már van alapfokú nyelvtudásod, egy év múlva nem okoz majd gondot a középfokú nyelvvizsga letétele. Szókincsed, kiejtésed minősége pedig magasan jobb lesz az itthon nyelvet tanuló társaidénál.

 

Új világ nyílik meg előtted
Bejárhatod az országot, kirándulásokon vehetsz részt, múzeumok, színházak, éttermek várnak rád. Más országokból érkezett fiatalokkal ismerkedhetsz, és rajtuk keresztül más országok kultúráját, szokásait is megismerheted. Sokat tanulsz majd új emberekről és emberektől, gyerekekről és emberi kapcsolatokról.

Legyél nyitott az új dolgokra, sokat profitálsz majd belőlük!

 

Vonzóvá teszi az önéletrajzodat
A magabiztos idegen nyelvtudás, piacképes kompetenciák, nemzetközi tapasztalatok mind nagyon jól mutatnak egy önéletrajzban. A külföldi munkatapasztalat segít kiemelkedni a tömegből, és versenyképessé tesz a munkaerő piacon.

Segíti a függetlenné válásodat
Sok au pair számára ez az első alkalom, hogy távol kerül a családjától, és egyedül kell megállnia lábán, megfelelnie az elvárásoknak. Habár a vendéglátó család segítségedre lesz, te egy független és felelősségteljes felnőttként élsz majd. Bár ez lehet, hogy kicsit ijesztően hangzik, könnyen beletanulsz majd az új helyzetbe, és hidd el, nagyon fogod élvezni!

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...