For aupairs

Aupairfect blog

Aupairfect au pair Meetup - Be the part of it!

Mi is az au pair Meetup?

Az au pair meetup egy laza, ismerkedős, beszélgetős csoport, ahol sok hasznos információt és érdekes történetet hallhatsz az au pair programról, ami az egyik leghasznosabb kulturális csereprogram amivel külföldre utazhatsz, nyelvet tanulhatsz, megismerhetsz más kultúrákat és embereket és főleg olcsón és biztonságosan élhetsz egy külföldi család tagjaként ahol gondoskodnak rólad és támogatják nyelvtanulásodat.

Célunk az, hogy megismertessünk téged az au pair program előnyeivel, és nehézségeivel, a rád váró lehetőségekkel, az európai és tengeren túli au pair program szabályozásával. Szeretnénk, ha mindent tudnál a rád váró feladatokról, jogaidról és a kötelezettségeidről is.

Külföldre utazni, egy külföldi család tagjaként ott élni, komoly és felelősségteljes döntés, nem kevés kalandvágy és elhatározás szükséges hozzá.
Meetup csoportunkban segítséget és infót kaphatsz valamint barátokra és segítőkre találsz majd!

Jó hangulat, forró kávé, érdekes emberek, izgalmas témák!

Csatlakozz au pair meetup csoportunkhoz MOST!

Aupairfect au pair Meetup

 

Szerezz információt - Oszd meg élményeidet
Első kézből ismerkedhetsz meg program lehetőségeivel, előnyeivel, országonkénti szabályozásával és persze a követelményeivel.

Gyakorold a nyelvet
Tudom milyen nehéz idegen nyelvi környezetben megszólalni, beszélgetni, kéréseket feltenni. Nemzetközi kapcsolatainknak és külföldi expat csoporttagjainknak köszönhetően, nemcsak információt szerezhetsz, de a nyelvet is gyakorolhatod.

Ismerkedj
Magyarországon élő expatokkal, volt és leendő au pairekkel, kommunikációs és HR szakemberekkel akik segítségedre lesznek és tanácsokkal látnak el.

 

Kit várunk a csoportba?
Elsősorban azokat a fiatalokat, (és kevésbé fiatalokat), akik szeretnék az au pair programot megismerni, au pairként szeretnének külföldre utazni, nyelvet tanulni, kapcsolatokat építeni, megalapozni felsőfokú tanulmányaikat és felturbózni az önéletrajzukat.

Várjuk azokat a családokat, akik gondolkodnak azon, hogy au pairt fogadjanak és ezzel csatlakozzanak kulturális csereprogramunkhoz.

Várunk továbbá minden útkeresőt, nyelvtanulót, multi és local kulturális érdeklődőt, olt és jelenlegi au pairt hiszen, egy idegen országban, au pairként élni sokkal több, mint csak egy munka.

Az au pair program számtalan lehetőséget tartogat számodra, de egyben nagy kihívás is. Akaraterő, szorgalom, kitartás és nem utolsósorban nagy adag alázat szükséges hozzá.

Amit nyerhetsz:

Kikkel találkozhatsz?
Magyarországon élő expatokkal
akik, tudják, milyen érzés egy külföldi országban megállni a helyedet, társaságot, barátokat és munkát találni.
Nemzetközi kapcsolatainknak és a Magyarországon élő expat csoporttagoknak köszönhetően, találkozóinkon az angol nyelvet is gyakorolhatod, valamint első kézből szerezhetsz információkat arról, hogy milyen külföldön élni, hogyan lehet gyorsan beilleszkedni, hogyan fogadtasd el magad, hogyan tanulj és gyakorolj idegen nyelveket.

Leendő au pairekkel, akik szeretnék megosztani kérdéseiket és gondolataikat az au pair programmal kapcsolatosan, akik megoldást keresnek nyelvtanulási problémáikra, akik, szeretnék kipróbálni magukat egy idegen országban.

Volt au pairekkel, akik minden tudnak a programról és első kézből mondják el jó és rossz tapasztalataikat, élményeiket és tanácsaikat a beilleszkedéssel, a gyermekekkel való foglalkozással, a nyelvtanulással és a kommunikációs helyzetekkel kapcsolatosan.

 

 

A találkozó főbb témái

Az au pair program előnyei – Te mit vársz a programtól?

Ügynökséggel vagy a nélkül? Találhatok családot az interneten is?

Au pair program követelmények

Au pair kiválasztási folyamat – Mi a fontos neked és a családoknak?

Au pair program – Országonként különböző szabályozás

Mennyire fontos a nyelvtudás?

Au pair tréning program – hogy, felkészülten indulj útnak!

Amennyiben, már most kérdéseid vannak a programmal kapcsolatosan, kérlek, írd meg nekünk, hogy felkészülhessünk a találkozóra.
A program helyszíne az érdeklődés arányában változhat, ezért arról később küldünk információt.

Csatlakozz au pair meetup csoportunkhoz MOST!

Aupairfect au pair Meetup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...