Vedd fel velünk a kapcsolatot, jelentkezz au pairnek Vedd fel velünk a kapcsolatot, jelentkezz au pairnek

Találkozz velünk

Az Aupairfect info meeting egy megbízható és ingyenes módja annak, hogy a lehető legrészletesebben megismerd európai és amerikai au pair programunkat.

 

A találkozón összefoglaljuk számodra az au pair program lényegét. Itt megtudhatod, hogy kinek szól az au pair program, milyen országokba utazhatsz, hogy milyen időtávra tervezhetsz, hogy milyen jelentkezési anyagot álltunk össze számodra, hogyan ütemezd a jelentkezésed, és milyen juttatásokra számíthatsz az au pair program folyamán. Az Aupairfect au pair ügynökség évente számos fiatal au pair program álmát váltja valóra. Az apró részletek azonban ettől jóval izgalmasabbak.

A találkozók általában egy óra hosszúak, és az előadás után készséggel válaszolunk kérdéseidre is!


A mező kitöltése kötelező
A mező kitöltése kötelező
A mező kitöltése kötelező
A mező kitöltése kötelező
A mező kitöltése kötelező

Hol hallottál az Aupairfectről? *

A mező kitöltése kötelező


Az amerikai és európai au pair program iránt érdeklődők külön időpontot foglalhatnak!


Az Amerikai Egyesült Államok elnöke 2020. június 22-én aláírta azt a Végrehajtási Rendeletet, amely felfüggeszti bizonyos vízumtípusokkal az USA-ba való belépést ez év végéig. A rendelkezés érinti az au pairekre vonatkozó J-1-es vízumot is. Ennek értelmében 2020. december 31.-ig nem utazhatnak és léphetnek be au pairek az USA-ba.
A következő hat hónapban az Aupairfect a pair ügynökség továbbra is tart program tájékoztatókat az amerikai au pair program iránt érdeklődőknek, hogy a korlátozás feloldása után azonnal elkezdhessük a közvetítési folyamatot.

 

Kezdésként, válaszd ki az alábbi listából a számodra megfelelő dátumot, időpontot, és hogy melyik program érdekel. Ha nem találsz olyan időpontot, ami jó neked, akkor kérünk téged, hogy vedd fel a kapcsolatot az irodánkkal, hogy megtaláljuk számodra a találkozás lehetőségét.

A mező kitöltése kötelező