For aupairs

Aupairfect blog

Au pair kézikönyv a siker kulcsa

...the key to success is in the small details!

Számunkra csak az első lépés, hogy családot találjunk számodra, ami ennél sokkal fontosabb, hogy felkészítsünk a rád váró nagyon izgalmas időszakra! Azt szeretnénk, ha a fogadó családod elégedett lenne veled, a munkáddal a gyerekekhez való hozzáállásoddal és számodra is sikeresen és hasznosan telne el az év. A családoknak is nagyon fontos, hogy olyan au pairt kapjanak, aki maradéktalanul tisztában van nemcsak a program előnyeivel, hanem a rá váró feladatokkal, és felelősséggel is. Megtanítjuk, mire figyelj, hogy mind te, mind pedig a rád bízott gyermekek és értékek biztonságban legyenek. Az au pair kézikönyv minden hasznos információt tartalmaz, ami segít neked a könnyebb beilleszkedésben, a gyerekekkel való foglalkozásban, és felelősségvállalásban.

A kétnyelvű (angol-magyar) au pair kézikönyv moduljai

Kétnyelű, au pair kézikönyvünk a program részeként, minden jelentkezőnk számára elérhető. Amint megtaláljuk számodra a fogadó családot, egy mobil applikáción azonnal elküldjük neked. Nézz bele a könyvbe, hogy te is kedvet kapj az elolvasásához!

Amennyiben mélyebb és részletesebb tudást szeretnél szerezni, jelentkezz speciális kétnyelvű, au pair és babysitter képző tanfolyamunkra, amely gyermekgondozási és gyermekfelügyeleti feladatokra is felkészít.

Kapcsolat

NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT TALÁLKOZNI A CSALÁDDAL A REPÜLŐTÉREN!
MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN ÚGY ÉREZTEM, HAZAJÖTTEM!


 

JELENTKEZZ MOST, UTAZZ HAMAROSAN...