For aupairs

Önállóság, külföldi barátságok és pénzkereseti lehetőség. Au pairként az intenzív nyelvtanulás már csak hab a tortán!

EGYETEMRŐL AZ AU PAIR PROGRAMBA * Kaland, zsebpénz, utazás, külföldi nyelvtanulás

Harmadéves orvostanhallgatóként tavaly sokat gondolkodtunk azon a Janival, hogy mit csináljunk abban az egy évben, amit kihagyok az egyetemen. Mindenképpen szerettük volna ezt az évet hasznosan tölteni, szerettünk volna külföldön élni, nyelvet gyakorolni, szerettünk volna pénzt keresni és világot is látni. Ezért döntöttünk úgy, hogy au pair programmal kiköltözünk Angliába, mert ez tűnt a legjobb megoldásnak. Az Aupairfect au pair ügynökség segített ebben nekünk!

Harmadéves orvostanhallgatóként tavaly sokat gondolkodtunk azon a Janival, hogy mit csináljunk abban az egy évben, amit kihagyok az egyetemen. Szerettük volna ezt az évet hasznosan tölteni, szerettünk volna külföldön élni, nyelvet gyakorolni, pénzt keresni és világot is látni.

A LEGTUTIBB GAP YEAR * Au pair program Svájcban * Anna élményei

Én érettségi után hagytam ki egy évet, így vágtam bele az au pair programba. A tanulmányaim után mindenképpen ki szerettem volna hagyni egy évet, és ezt a „gap yearemet” nyelvtanulásra szerettem volna fordítani. Nekem az angol volt az első nyelvem az iskolában, a második pedig a francia. Angolból szerencsére egész jól fel tudtak készíteni az iskolában, franciából viszont egyáltalán nem, ezért nagyon el kellett gondolkodnom, hogy mit csináljak, hogy franciából is ilyen magas szintet érjek el. Az au pair programban végül Svájcra esett a választás.

Én érettségi után hagytam ki egy évet, így vágtam bele az au pair programba. A tanulmányaim után mindenképpen ki szerettem volna hagyni egy évet, és ezt a „gap yearemet” nyelvtanulásra szerettem volna fordítani. Ezért választottam a svájci au pair programot.

Au pair tréning & kézikönyv

MERT MI A FELKÉSZÍTÉSEDRE IS GONDOLTUNK!

Legyen egy egész ország a te nyelviskolád! Tanulj nyelveket, utazz, keress zsebpénzt, építs nemzetközi kapcsolatokat az au pair programmal!

Kapcsolat

BÁRKI TUD KÉSZÍTENI NÉHÁNY GYORS FOTÓT
EGY KÜLFÖLDI UTAZÁS SORÁN,
DE AU PAIRKÉNT OTT ÉLNI UTÁNOZHATATLAN LEHETŐSÉG
AZ ISMERETLEN FELFEDEZÉSÉRE!

TÁRT KAROKKAL VÁR AZ AUPAIRFECT AU PAIR PROGRAM

Mindenkinek csak ajánlani tudom, az au pair programot, aki szeretne nyelvet tanulni, vagy csak egy évre kiszakadni az otthoni mindennapokból, hatalmas élmény!