For aupairs

Családjaink

Csorba Anikó
Csorba Anikó

Au pair program Németországban - Oberursel 

Mindig is érdekelt Németország, és szeretnéd fejleszteni német nyelvtudásod? Most itt a lehetőség, hiszen egy Frankfurthoz közeli településen, Oberurselben vehetsz részt  Au pair programban! Frankfurt Németország ötödik legnagyobb városa, egy fontos gazdasági és kulturális központ, ahonnan, kitűnő tömegközlekedési csomópont lévén, az ország számos pontja könnyen elérhető.

Itt élő kétgyermekes magyar család keres nyitott, őszinte, talpraesett au pairt, aki legalább alapszinten beszél németül. A család januári kezdéssel keres segítséget 1 évre. Az átlagos munkaidő heti 30 óra, melyet a 2,5 éves kislánnyal kapcsolatos tevékenységek (elvinni óvodába, foglalkozásokra, és a mindennapos otthoni teendők), valamint a házimunkába való besegítés, gyerekszoba rendben tartása töltenek ki. A családba decemberben érkezett egy kisbaba, akivel természetesen az édesanyja foglalkozik majd. Néhány alkalommal esténként, illetve szombaton baby-sitting feladatok ellátása is a munkakör részét képezné. Au pairként teljes ellátásban részesülsz, külön bejáratú teljes lakrésszel a család otthonában, az étkezésed és a betegbiztosítás is alapvető a programban. Mindemellett havi 400 euró zsebpénzt is kapsz a munkádért! A család havi 50 euró nyelviskolai támogatást ad, vagy fizeti a helyi nyelviskola heti 2x 120 perces kurzusát, valamint a helyi közlekedési költségeidet is. Ha önállósodni szeretnél és a német nyelvtudásod fejlesztése mellett bejárnád Frankfurtot és környékét, akkor ez a lehetőség Neked szól!
Várjuk jelentkezésedet!

Grunditz Family
Grunditz Family

Au pair program Angliában, Londonhoz közel - Warlingham 

Megfordult már a fejedben, hogy milyen lehet egy idegen országban élni és angol nyelvtudásod is fejlesztenéd? Ez egy remek lehetőség lehet számodra! Angliába, Londonoz közel, egy nagyon hangulatos kisvárosba, Warlingham-be keresünk au pairt. A város remek tömegközlekedési lehetőségekkel rendelkezik, London mindössze 30 perc alatt elérhető!

Itt élő svéd-magyar házaspár keres 3 tündéri gyermeke, egy kislány és két kisfiú mellé au pairt. Az átlagos heti munkaidő kb. 35-40 óra, olyan feladatokkkal, mint az gyerekekkel való foglalkozás (iskolába, óvodába hozni és vinni őket, az uzsonnájukat előkészíteni, délután játszani és foglalkozni velük, valamint segédkezni az esti rutinnál és főzni nekik), ezenkívül könnyebb házimunkák, esetlegeses esti babysitting. A munkaidő mindig előre egyeztetett heti két szabadnappal és nyelviskolához szükséges idővel. teljes ellátás természetesen biztosított, saját szobával és fürdőszobával, valamint heti 200 font zsebpénzzel.

Ha felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, jelentkezz itt, vagy Facebookon! 

Hatalyák Family
Hatalyák Family

Au pair program Dél-Angliában - Weston-super-Mare

Szeretnél önállósodni, kipróbálni milyen egy idegen országban élni és angol nyelvtudásod is fejlesztenéd? Ez egy remek lehetőség számodra! Anglia délnyugati részén fekvő csodás tengerparti kisvárosba, a North Somerset megyében található Weston-super-Mare-ba keresünk au pairt. A legközelebbi nagyobb város Bristol, de más fantasztikus városok és úticélok is vannak a közelben, mint például Cheddar, vagy Glastonbury.

Itt élő magyar orvos házaspár keres 4,5 éves ikergyermekei, egy kislány és egy kisfiú mellé au pairt, azonnali kezdéssel. A családban még két idősebb gyermek is van, ők 14 és 15 évesek, de az au pair teendeői az ikrekkel lesznek kapcsolatosak. Az átlagos heti munkaidő kb. 25-30 óra, olyan feladatokkkal, mint az ikrekkel való foglalkozás (iskolába hozni és vinni őket, az uzsonnájukat előkészíteni, délután játszani és foglalkozni velük, valamint segédkezni az esti rutinnál és főzni nekik), ezenkívül könnyebb házimunkák, esetlegeses esti babysitting. Reggel és napközben több szabadidő áll az au pair rendelkezésére, amíg a gyerekek iskolában vannak. A munkaidő mindig előre egyeztetett. teljes ellátás természetesen biztosított, saját szobával és heti 100 font zsebpénzzel.

Ha felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, jelentkezz itt, vagy Facebookon! 

Au Pair program – Nekem való lehetőség?

Ezzel a teszttel kipróbálhatod, hogy au pair program jó lehetőség - e számodra. Sok sikert!

Aupairfect - Au pair Conversation Meetup

 • Külföldi munka és nyelvtanulás
 • Más kultúrák megismerése
 • Új szemléletmód elsajátítása
 • Függetlenség és biztonság
 • Idegennyelv gyakorlás
 • Nemzetközi felsőfokú tanulmányok
 • Speciális diplomamentő program
 • A jövőd megalapozása
 • Külföldi szakmai gyakorlat

Ismerd meg Meetup csoportunkat!

Érdekel

Aupairfect Intercultural Au pair Program
Angol-Magyar nyelvű babysitter és au pair képzés

Kezdd felkészülten az au pair programot, vegyél részt kétnyelvű au pair tréningünkön!

A képzés főbb moduljai:

 • Angol - Magyar nyelvű állásinterjú tréning
 • Hogyan kezeld: Kulturális sokk, honvágy
 • Beilleszkedés egy idegen kultúrába
 • Kommunikáció a szülőkkel és a gyerekekkel
 • Gyermekgondozási ismeretek
 • Viselkedés menedzsment és fegyelmezés
 • Egészség és biztonság
Érdekel

Summer Au Pair Program

Tanulj nyelveket és keress zsebpénzt summer au pair programunkkal!

Válassz országot most!