For aupairs

Családjaink

Au pairt munka francia Svájcban / Corsier sur Vevey

Tudod miről nevezetes a genfi tó partján lévő képeslap szépségű város Vevey? Nem csak arról, hogy augusztustól ebbe a varázslatos svájci kisvárosba keresünk au pairt, hanem arról is, életének utolsó éveiben itt élt Charlie Chaplin. Valljuk be jó ízlése vot! A meseszerű környezetben lévő város, francia Svájcban, Genftől 80 km-re található. A család által kínált au paur munka kiváló lehetőség az angol és a francia nyelv gyakorlására, és a svájci kultúra megismerésére.

Svájcban élő család keres 12 éves kisfia mellé au pairt augusztusi kezdéssel! A család magyar származású, de évek óta külföldön élnek így a mindennapi kommunikációban az angol és a francia nyelvet használják. A család a genfi tó partján lévő, képeslap szépségű kisvárosban Corsier sur Vevey  él, Genftől 80 kilométerre. A hatalmas családi házban az au pairnek külön apartman lakást biztosítanak, saját konyhával és fürdőszobával. Legalább alapszintű angol nyelvtudás elvárás, francia nyelvtudás előnyt jelent.  A jogosítvány és a vezetési gyakorlat elengedhetetlen feltétel! Hívj minket a részletekért! http://aupairfect.hu/contact

Au pair program Németországban

Szeretnéd német nyelvtudásodat anyanyelvi környezetben fejleszteni? Szeretnél külföldi tapasztalatokat és barátokat szerezni?  Akkor az alábbi lehetőség biztosan tetszeni fog:

Magyar család Neuwiedben, Németország nyugati részén 2 gyermek mellé keres felkészült, kedves aupairt 1 évre, lehetőleg 2019. januártól vagy februártól, aki csatlakozna a családhoz, segítséget nyújtana a gyerekek körül és besegítene a kisebb háztartási teendőkbe. A család hetente 25 óra munkát vár el, ami leginkább a gyerekek mindennapjainak segítése lenne. A család a 300 euró havi zsebpénzen felül hozzájárul a nyelviskola költségeihez.

Keresünk kedves, nyitott, őszinte és talpraesett aupairt, aki alap szinten beszél németül.

Ha ez a lehetőség felkeltette érdeklődésedet, hívj minket, várjuk a jelentkezésedet!

Au pair munkalehetőség Angliában, Suttonban

Surreyben, London közelében élő, angolul beszélő magyar - szlovák házaspár keres 4 éves kisfia mellé gyermekszerető, vidám au pairt, januártól 12 hónapra.
A család elsősorban szlovákul is beszélő au pairt keres, aki ezen a nyelven is tud a kisfiúval kommunikálni! A munka megkezdéséhez alapszintű angol nyelvtudás elegendő, és a kint léted során a családtól minden támogatást megkapsz a nyelv gyakorlásához és a nyelviskolához. Ha szeretnél Angliában au pairként dolgozni, megismerni az országot, van gyermekfelügyeleti tapasztalatod, és nem okoz gondot az angol nyelvű kommunikáció, várjuk a jelentkezésedet.
A zsebpénz mellett nyelviskolai hozzájárulást, utazási költségtérítést valamint 2 hét fizetett szabadságot biztosít a család. A család visszatérő ügyfelünk, már tavaly is helyeztünk el náluk au pairt, aki nagyon jól érezte magát velük. A heti munkaidő 25 -30 óra, ami kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a szabadidődben nyelviskolába járj, ismerkedj az országgal és az angol kultúrával.

Au Pair program – Nekem való lehetőség?

Ezzel a teszttel kipróbálhatod, hogy au pair program jó lehetőség - e számodra. Sok sikert!

Aupairfect - Au pair Conversation Meetup

 • Külföldi munka és nyelvtanulás
 • Más kultúrák megismerése
 • Új szemléletmód elsajátítása
 • Függetlenség és biztonság
 • Idegennyelv gyakorlás
 • Nemzetközi felsőfokú tanulmányok
 • Speciális diplomamentő program
 • A jövőd megalapozása
 • Külföldi szakmai gyakorlat

Ismerd meg Meetup csoportunkat!

Érdekel

Aupairfect Intercultural Au pair Program
Angol-Magyar nyelvű babysitter és au pair képzés

Kezdd felkészülten az au pair programot, vegyél részt kétnyelvű au pair tréningünkön!

A képzés főbb moduljai:

 • Angol - Magyar nyelvű állásinterjú tréning
 • Hogyan kezeld: Kulturális sokk, honvágy
 • Beilleszkedés egy idegen kultúrába
 • Kommunikáció a szülőkkel és a gyerekekkel
 • Gyermekgondozási ismeretek
 • Viselkedés menedzsment és fegyelmezés
 • Egészség és biztonság
Érdekel

Summer Au Pair Program

Tanulj nyelveket és keress zsebpénzt summer au pair programunkkal!

Válassz országot most!