For aupairs

Családjaink

Gellért Anna
Gellért Anna

Au pair munkalehetőség Anglia – London!

Fantasztikus au pair pozíciót kínálunk nektek Londonban.

Neked mi jut eszedbe Angliáról? Nekünk London kihagyhatatlan nevezetességei, a London Eye, a Notting Hill, a piros emeletes buszok. Tudod milyen az igazi fish and chips és az angol tea? Londonban au pairként mindezt kipróbálhatod, és a nyelvtanulás mellett felfedezheted a város legérdekesebb látnivalóit!

Magyar-brit három gyermekes család keres jogosítvánnyal és vezetési gyakorlattal rendelkező, talpraesett au pairt, aki segítene a család mindennapjaiban, és alap kommunikációs szinten beszél angolul. A nagyobb gyermekek 6 és 2 évesek, így főleg velük kell foglalkozni, reggel és délután iskolába, illetve foglalkozásokra vinni és onnan elhozni őket. A harmadik gyermekkel, aki egy 2 hónapos kisbaba, még otthon van az anyuka. A családnak való segítséghez tartozik még a házimunkában való részvétel, konyhában való segítség, és a gyermekek szobáinak rendben tartása. Havi 2 alkalommal esti gyermekfelügyeletet kell vállalni.

A család London egyik gyönyörű környékén él, ahonnan a belváros több különböző tömegközlekedéssel is megközelíthető. Neked, au pairnek természetesen kényelmes külön szobát biztosítanak saját fürdőszobával, külön kijárattal a kerthez is. Munkádért emellett nyelviskolai hozzájárulást kapsz, valamint heti 30 óra munka esetén heti 100 font zsebpénzt. Eten felül a család hozzájárul a tömegközlekedés és a nyelviskola költségeihez, mobiltelefon feltöltést és Netflix accountot is kapsz majd! Korábbi au pairünk csupa pozitív tapasztalatokról számolt be, így nagyon bátran ajánljuk Őket!

Kelentkezz most, hogy mihamarabb bemutathassunk a családnak! https://aupairfect.hu/contact

 

Molnár Gergely
Molnár Gergely

Au pair program Németországban, Nürnbergben!

Szívesen megismernéd Bajorország második legfontosabb városát, a történelmi jelentőségű Nürnberget? Szeretnél a középkori városfal tornyos kapuinak tetejéről szétnézni, vagy megismerni a híres festő, Dürer házát vagy a Játékmúzeumot?

Magyar-német 2 gyermekes család, keres heti 25 -30 óra munkára kedves, megbízható 18-27 év közötti au pairt, legalább alapszíntű német nyelvtudással.
Az átlagos au pair munkaidő heti 25 óra, melyet a 3,5 és 1 éves gyermekekkel kapcsolatos teendők töltenek ki főleg délutánonként és esténként. El kell őket hozni az óvodából, játszani velük, valamint elvégezni az esti teendőket. Néhányszor esténként baby-sitting feladok ellátása is a munkakör részét képzi.
A rugalmas beosztás mellett, melybe megbeszélés szerint több szabadnap is belefér, au pairként teljes ellátásban, nyelviskolai támogatásban részesülsz, valamint a hazalátogatásaid költségeit sem neked kell állnod. Mindemellett 80 euró heti zsebpénzt kapsz munkádért.

Ha önállósodni szeretnél, a német nyelvtudásod fejlesztése mellett bejárnád Bajorországot, akkor ez a lehetőség Neked való!

A gyerekek 3,5 valamint 1 éves kisfiúk, ezért fiú au pairek jelentkezését is várjuk! https://aupairfect.hu/contact

 

Rádi_Arany család
Rádi_Arany család

Au pair program Németországban, Bubenreuthban

Ha szeretnéd német nyelvtudásodat anyanyelvi környezetben fejleszteni, és szeretnél külföldi tapasztalatokat, barátokat szerezni, akkor az alábbi lehetőséget Neked találták ki! Au pair program Bajorország északi részén, ahol megismerkedhetsz a bajor és német kultúrával, és akár a híres Oktoberfestre is könnyen eljuthatsz.

Magyar család Bubenreuth, Bajorország északi részén egy Nürnberghez közeli kisvárosban a 2,5 éves fiúgyermekük mellé keres felkészült, kedves au pairt 1 évre, vagy akár hosszabb távra, aki 2019. márciustól csatlakozna a családhoz, és segítséget nyújtana a gyermek mindennapjaiban, és a háztartási teendőkben. A házimunkák és a bevásárlás mellett nagy hangsúlyt kap a játék és a meseolvasás is, valamint a babysitter feladatok.  Mindez heti 25 órában, amely mellett bőven marad időd a német nyelv elsajátítására, a nyelviskolába járásra.

Au pairként természetesen saját szobád lesz interneteléréssel, a jól megszervezett városi tömegközlekedéshez pedig hozzájárulást, valamint kerékpárt is kapsz. A 80 eurós heti zsebpénzen felül a család a közlekedési költségek mellett a nyelviskolai térítéshez is hozzájárul.

Rugalmas és önálló au pairt keresünk, aki alap szinten beszél németül, és jártas mindennapi háztartási teendőkben.

Ha ez a lehetőség felkeltette érdeklődésedet, hívj minket, várjuk a jelentkezésedet! :)

Kerper Gábor_Ildikó
Kerper Gábor_Ildikó

Au pair munkalehetőség Németország – Nürnberg

Németországba, Nürnbergbe keresünk au pairt magyar családhoz egy 13 éves fiú és egy  10 éves kislány mellé.

Jó a munkabírásod és rugalmasan kezeled a napi feladatokat?
Nyitott vagy a új dolgokra, és feltalálod magad ismeretlen helyzetekben?
Elég önálló és megbízható vagy ahhoz, hogy egy 10 éves kislány társasága, barátnője és egy kicsit a tanára legyél?

Életvidám, magabiztos és felelősségteljes 18-25 év közötti fiatal hölgyek jelentkezését várjuk, középszintű német nyelvtudással! Miután a gyerekek napközben iskolában vannak, rengeteg idő marad a nyelvtudásod fejlesztésére,nyelviskolára, vagy akár mád jellegű tanfolyamra is.

A család 2019 márciusától várja az au pairt a családba. A házon belül külön szobát és fürdőszobát, intrenet elérhetőséget is biztosítanak.

A család heti 30 óra munkáért 100 eurót fizet, és emellé teljes ellátást és nyelviskolai hozzájárulást ad.
A részletekért hívj minket, vagy lépj velünk kapcsolatba weboldalunkon vagy facebook oldalukon keresztül!

Au Pair program – Nekem való lehetőség?

Ezzel a teszttel kipróbálhatod, hogy au pair program jó lehetőség - e számodra. Sok sikert!

Aupairfect - Au pair Conversation Meetup

 • Külföldi munka és nyelvtanulás
 • Más kultúrák megismerése
 • Új szemléletmód elsajátítása
 • Függetlenség és biztonság
 • Idegennyelv gyakorlás
 • Nemzetközi felsőfokú tanulmányok
 • Speciális diplomamentő program
 • A jövőd megalapozása
 • Külföldi szakmai gyakorlat

Ismerd meg Meetup csoportunkat!

Érdekel

Aupairfect Intercultural Au pair Program
Angol-Magyar nyelvű babysitter és au pair képzés

Kezdd felkészülten az au pair programot, vegyél részt kétnyelvű au pair tréningünkön!

A képzés főbb moduljai:

 • Angol - Magyar nyelvű állásinterjú tréning
 • Hogyan kezeld: Kulturális sokk, honvágy
 • Beilleszkedés egy idegen kultúrába
 • Kommunikáció a szülőkkel és a gyerekekkel
 • Gyermekgondozási ismeretek
 • Viselkedés menedzsment és fegyelmezés
 • Egészség és biztonság
Érdekel

Summer Au Pair Program

Tanulj nyelveket és keress zsebpénzt summer au pair programunkkal!

Válassz országot most!