Au pair quiz

Au pair program - Mi kell a sikerhez?

Szeretnénk, ha már a kezdetekkor biztos lehetnél abban, hogy az, au pair program a legmegfelelőbb lehetőség számodra. Végezd el a tesztet, hogy eldönthesd, megfelelsz-e, az összes program támasztotta követelménynek. Igy már az induláskor tudjuk, mire figyeljünk, vagy mit kell pótolni!

1. Megfelelsz az összes, alapkövetelménynek, ami szükséges ahhoz, hogy au pair legyél? Amennyiben Európában szeretnél au pairkedni, a program részvételi feltételeket itt találod. Au pair program részvételi feltételek Európa. Amerikába teljesen más, kissé szigorúbb feltételekkel utazhatsz. Olvasd el ezeket is. Au pair program feltetelek USA
Hoppá! Ez bizony baj lehetet! Az oldalunkon felsorolt követelmények, meglehetősen fontosak ahhoz, hogy au pair legyél. Hívj, minket, hogy megbeszéljük, mely követelménynek nem feleltél meg, hátha van esély arra, hogy ezeket a hiányosságokat pótoljuk!
2. Az au pair programban a legfontosabb részvételi feltétel a gyermekfelügyeleti tapasztalat, amit két gyermekfelügyeleti referenciával kell bizonyítani. Van valamilyen, gyermekfelügyeleti, tanítási, vagy gyermekgondozási tapasztalatod?
Ez sajnos probléma, de van egy jóhírünk! Amennyiben Európában szeretnél au pairkedni, a gyermekfelügyeleti referenciát adhatja neked családtag is. Nagynéni nagybácsi, unokatestvér, vagy esetleg a szomszédságból is adhatja valaki. Így már lesz referenciád?
3. Au pairként élni sokkal több, mint egy munka! A felnőtt és érett hozzáállás és gondolkodás nélkülözhetetlen az, au pair programban. Ha nyitott vagy az új dolgokra, és igyekszel együttműködni a vendéglátóiddal, könnyen és sikeresen illeszkedsz majd be az új környezetedbe. Felkészültél rá, hogy egy külföldi család tagjaként éljél, alkalmazkodj a szokásaikhoz és megfelelj az elvárásaiknak?
Kérlek, olvasd át és gondold át, az au pair élet elvárásait. Természetesen nem lehetetlen alkalmazkodni ehhez az életstílushoz, de mindenképpen jár némi áldozattal, és lemondással. A rugalmas hozzáállás és az alkalmazkodó készség alapfeltétel! Amennyiben erre még nem vagy készen, lehet, hogy érdemes várnod a jelentkezéssel.
4. Az alkalmazkodó készség más emberekhez, az egyik legalapvetőbb része az au pair programnak! A fogadó családhoz való alkalmazkodás nagyon fontos, és egyben része egy ismeretlen kultúra megismerésének, elfogadásának. Éltél már együtt valaha másokkal, volt lakótársad vagy kollégiumi szobatársad ezelőtt?
Amennyiben ez lesz ez első alkalom, hogy távol kerülsz a családodtól, barátaidtól, megszokott környezetedtől, és önállóan kell, majd élned mi segítünk felkészülni, hogy mi is vár majd rád. Nagyon fontos, hogy tisztában legyél a rád váró feladatokkal és elvárásokkal. Kétnyelvű au pair kézikönyvünkben számtalan hasznos tanácsot és ötletet találsz. Aupairfect au pair kézikönyv
5. A magabiztos kommunikációs nyelvtudás, hozzásegít a családba történő beilleszkedéshez, a baráti kapcsolatok kialakításához és a külföldi kultúra megismeréséhez! Ezen túl, a mindennapi feladatok ellátásához is szükséged lesz legalább alapfokú kommunikációs nyelvtudásra. A nyelvi elvárások országonként változnak, ezeket az au pair országok oldalunkon tudod ellenőrizni.Beszéled legalább alapfokon a fogadó ország nyelvét, vagy van kommunikációs angol nyelvtudásod?
Az alapfokú kommunikációs nyelvtudás alapkövetelmény, függetlenül attól, hogy az au pair program fő célja a nyelvtudásod tökéletesítése! Program csomagunk tartalmaz egy idegennyelvű állásinterjú tréninget, amivel felkészítünk téged a családdal történő beszélgetésre, hogy növeljük az esélyeidet a megfelelő fogadócsalád megtalálására. További szolgáltatásinkról itt olvashatsz: Aupairfect szolgáltatások
6. Au pairként talán a legfontosabb változás az lesz az életedben, hogy külföldön kell majd élned, távol a családodtól és a barátaidtól. A program kínálta rengeteg lehetőség felülírja majd a honvágyat és a hozzátartozóid hiányát, de azért lehet, hogy néha egyedül érzed majd magad. Amennyiben régebben éltél már külföldön esetleg Erasmus programmal, második alkalommal már könnyebb dolgod lesz. Éltél már valaha külföldön?
Semmi gond! Hiszen azért vagy itt, hogy ezt is kipróbáld! Engedd meg, hogy segítsünk neked perfekt au pairré válni, egy általad kiválasztott országban! Au pair leszek 6-lépésben
Fantasztikus! Reméljük, hamarosan üdvözölhetünk az au pair programban!
Lépj kapcsolatba velünk még ma!
Kapcsolat
Au Pair program – Nekem való lehetőség?

Ezzel a teszttel kipróbálhatod, hogy au pair program jó lehetőség - e számodra. Sok sikert!

Aupairfect - Au pair Conversation Meetup

 • Külföldi munka és nyelvtanulás
 • Más kultúrák megismerése
 • Új szemléletmód elsajátítása
 • Függetlenség és biztonság
 • Idegennyelv gyakorlás
 • Nemzetközi felsőfokú tanulmányok
 • Speciális diplomamentő program
 • A jövőd megalapozása
 • Külföldi szakmai gyakorlat

Ismerd meg Meetup csoportunkat!

Érdekel

Aupairfect Intercultural Au pair Program
Angol-Magyar nyelvű babysitter és au pair képzés

Kezdd felkészülten az au pair programot, vegyél részt kétnyelvű au pair tréningünkön!

A képzés főbb moduljai:

 • Angol - Magyar nyelvű állásinterjú tréning
 • Hogyan kezeld: Kulturális sokk, honvágy
 • Beilleszkedés egy idegen kultúrába
 • Kommunikáció a szülőkkel és a gyerekekkel
 • Gyermekgondozási ismeretek
 • Viselkedés menedzsment és fegyelmezés
 • Egészség és biztonság
Érdekel

Summer Au Pair Program

Tanulj nyelveket és keress zsebpénzt summer au pair programunkkal!

Válassz országot most!