For aupairs

AU PAIR LESZEK 6 LÉPÉSBEN

A 2004-es EU-s csatlakozás óta, miután mindenki szabadon jöhet, mehet, sokan úgy gondolják, hogy tudnak ők maguknak családot találni a neten, hiszen több ezren hirdetnek, cuki gyerekfotóval, kutyával, nagyházzal, nagykerttel, nagyúszómedencével, és még mi mindennel.  A kérdés csak az, hogy ezt ki ellenőrzi? Mi a biztosíték? Partnereink az au pair programban a legnagyobb, legismertebb ügynökségek Európa szerte, és már évtizedek óta helyeznek el biztonságosan, professzionális módon au paireket az egész világon. Munkatársaik személyes találkozók és a családi profilok összeállítása során, már azt is felmérik, hogy milyen au pair illik majd leginkább a fogadó családba. Az Aupairfect au pair ügynökség összes kollégája lelkesen dolgozik azon, hogy az ügyfelei érdekeit képviselje, és elképzeléseik alapján keressen fogadó családot számukra. Velünk, velük biztonságban leszel, és életre szóló élményben lesz részed!

 

Tedd meg az első lépést még ma!

  

1. lépés - Regisztrálj a weboldalunkon

A programban való részvételhez regisztrálnod kell az Aupairfect au pair ügynökségünk kapcsolati oldalán. Ezzel a regisztrációval bekerülsz az adatbázisunkba, és küldünk neked egy információs csomagot, amiből részletesen tájékozódhatsz a programról. Ezt követően munkatársuk megkeres téged telefonon, hogy egy személyes találkozó keretében miden fontos részletet megbeszéljünk veled. Az oldalunkon lehetőséged van online időpont foglalásra is!

 

2. lépés - Személyes vagy Skype interjú

Számunkra ez az au pair program egyik legfontosabb része. A személyes találkozó során teljes körű tájékoktatást kapsz a programról. Igyekszünk megismerni téged, motivációidat, iskolai végzettségedet, eddigi munkáidat. Minél részletesebb információt tudunk adni rólad külföldi partnereinknek, annál nagyobb eséllyel indulsz egy számodra tökéletes család megtalálásáért.

 

3. lépés - Elkészítjük a profilodat

A programban való részvételhez szükségünk lesz egy részletes jelentkezési anyagra, más néven au pair profilra, ami alapján a külföldi partnereink megtalálják számodra a megfelelő családot, és ami alapján a családok eldöntik, hogy szeretnének-e megismerkedni veled. A profilhoz szükséges dokumentumokat és a kitöltésükhöz szükséges segítséget a weboldalunkról tölthetd majd le, ahol jelentkezésed után egy személyes au pair fiókot hozunk létre számodra. Az online jelentkezési lapot szintén az au pair fiókodon keresztül érheted majd el.

  

4. lépés - Online állásinterjú tréning

Au pair profilod összeállítása után, következik az online állásinterjú tréning. A tréning anyagot már a kezdő csomagban megküldjük neked, majd a családkeresés megkezdése előtt tartunk neked egy online tréninget is, hogy a családdal történő beszélgetésen már nyugodt és magabiztos legyél, és a legjobb formádat hozhasd majd a beszélgetés során.

  

Légy türelmes! Keressük neked a megfelelő családot.

Az állásinterjú tréning után elindítjuk a keresési folyamatot, összeegyeztetjük elvárásaidat, kéréseidet a fogadó családok preferenciáival. A keresési folyamat általában 2-4 hetet vesz igénybe. Ügyfeleink biztonsága érdekébe kizárólag külfüldi partner ügynökségekkel dolgozunk akik ellenőrzik a családokat. A családok megnézik a profilokat és döntenek, hogy kitől szeretnének interjút kérni. A családok profilját mi is ellenőrizzük és továbbítjuk neked. Sok esetben több családból is lehet választani illetve egyszerre több ügynökséggel is dolgozunk, hogy maximalizáljuk a lehetőségeidet. Minél rugalmasabb vagy az elvárásaidat illetően, és minél kiemelkedőbb jelentkezési anyagot tudunk rólad összeállítani, annál könnyebb lesz a neked megfelelő fogadó családot megtalálni.

 

5. lépés - Megszervezzük az interjút a családdal

Amint egy, vagy több család érdeklődik irántad, megküldjük neked a profiljukat, hogy minél többet megtudj róluk, valamint a rád váró feladatokról. Kölcsönös érdeklődés esetén megszervezünk számotokra az online interjút. Az interjú után mind tőled, mind pedig a fogadó családtól várunk egy rövid visszajelzést az interjú menetével, sikerességével kapcsolatban. A családok nagy része már egy interjú, valamint a személyes anyagod alapján meghozza a döntést. Hallgass a megérzéseidre, hisz neked kell majd egy évet a fogadó családdal élni. Az sem jó viszont, ha túl sokáig válogatsz. Határozz meg néhány preferenciát, ami igazán fontos neked, a többi kérdésben pedig próbálj rugalmas lenni. Minden interjú után lesz velünk egy rövid beszélgetés, hogy segíthessünk nekeked a kiválasztásban, de a döntés természetesen a tiéd.

   

6. lépés - Gratulálunk! Au pair lettél!

A sikeres interjú után néhány nappal megküldjük neked a meghívó leveledet, ami lényegében egy au pair szerződés! Ez a levél tartalmazza, az au pair program kezdetét és időtartamát, a heti zsebpénz mértékét, a család rövid ismertetőjét valamint az elvárásaikat veled szemben, az elvégzendő házimunkára és gyermekfelügyeletre vonatkozóan. Tartalmazza még a heti munkaidőt, munkabeosztást a szabadnapokat és az éves szabadság mértékét. Miután megkapod ezt a levelet a családtól, megkezdheted az utazási előkészületeket.  Amennyiben igényled, ügynökségünk segítséget nyújt a kiutazásod megszervezésében is. Kiutazásod előtt még elküldjük neked az online kétnyelvű au pair kézikönyvünk elérhetőségét, és hozzáférést adunk az online infó oldalunkhoz, hogy felkészülhess az au pair programra hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, és az au pair programból is! A kiutazásod után, a programod teljes ideje alatt az ügyfelünk leszel, vigyázunk rád és figyelemmel kísérjük a mindennapjaidat. Reméljük, hogy meghoztuk a kedvedet életed legnagyobb kalandjához. Ügyfeleink programjáról, au pair életéről, tapasztalatairól Au pair élet blohsorozatunkban olvashatsz! 

Az au pair programmal néhány külföldön töltött hónap is nagy előrelépést jelent. Bővíted az ismereteidet, fejlődik a nyelvtudásod, a problémamegoldó képességed, önállóbb, magabiztosabb leszel! Merj hát belevágni!

Önkéntesség

Önkéntesség

Számomra au pairként az egyik leghasznosabb elfoglaltság volt az Oxfam-nál végzett önkéntes munka, mielőtt főállásban a saját szakmámban kezdtem el dolgozni Angliában.  Nem csak a nyelvtudásom fejlesztésében segített, de meggyőződésem, hogy az angliai karrieremet is ez indította el.

Gyakorlat

Gyakorlat

Az au pair program kiváló gyakorlat is egyben. Pályakezdőként nagyban növeli az esélyeidet egy állásinterjún. Fejlődhetsz a probléma megoldás, és a kommunikációs készség területén. Magabiztosságot ad, valamint a kapcsolati hálód építésére is remek terep.

Személyiség fejlődés

Személyiség fejlődés

Az au pair programban a nyelv gyakorlása mellett olyan készségeket és ismereteket sajátíthatsz el, amik a munkáltatók számára rendkívüli értéket képviselnek. Tolerancia, problémamegoldó készség, önbizalom, kíváncsiság, csak pár személyiségjegy, melynek fejlődésére hatalmas hatással van egy ilyen kaland.

Au pair tréning & kézikönyv

MERT MI A FELKÉSZÍTÉSEDRE IS GONDOLTUNK!

Kapcsolat

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...

Au Pair program – Nekem való lehetőség?

Ezzel a teszttel kipróbálhatod, hogy au pair program jó lehetőség - e számodra. Sok sikert!

Aupairfect - Au pair Conversation Meetup

 • Külföldi munka és nyelvtanulás
 • Más kultúrák megismerése
 • Új szemléletmód elsajátítása
 • Függetlenség és biztonság
 • Idegennyelv gyakorlás
 • Nemzetközi felsőfokú tanulmányok
 • Speciális diplomamentő program
 • A jövőd megalapozása
 • Külföldi szakmai gyakorlat

Ismerd meg Meetup csoportunkat!

Érdekel

Aupairfect Intercultural Au pair Program
Angol-Magyar nyelvű babysitter és au pair képzés

Kezdd felkészülten az au pair programot, vegyél részt kétnyelvű au pair tréningünkön!

A képzés főbb moduljai:

 • Angol - Magyar nyelvű állásinterjú tréning
 • Hogyan kezeld: Kulturális sokk, honvágy
 • Beilleszkedés egy idegen kultúrába
 • Kommunikáció a szülőkkel és a gyerekekkel
 • Gyermekgondozási ismeretek
 • Viselkedés menedzsment és fegyelmezés
 • Egészség és biztonság
Érdekel

Summer Au Pair Program

Tanulj nyelveket és keress zsebpénzt summer au pair programunkkal!

Válassz országot most!