For aupairs

AUPAIRFECT SZOLGÁLTATÁSOK

Hallottad már a kifejezést DIY project? Do It Yourself, vagyis csináld magad! Nos, az au pair program nem egy ilyen project! Szükséged lesz egy profi partnerre, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk neked!

  

Segítünk au pairré válni!

 

Au pair ügynökségünknek nem csak az a feladata, hogy megfelelő családot találjon számodra, hanem az is, hogy felkészítsen a rád váró munkákra, feladatokra, kihívásokra. A család és külföldi partnereink bizalma sokkal nagyobb au paireink iránt, miután tudják, hogy mi képviselünk titeket és komoly felkészítő tréningen és kiválasztási folyamaton kell átesnetek. Ez mindenki közös érdeke! Mi a kiutazásod után is kapcsolatban maradunk veled, és te a program végéig az ügyfelünk maradsz. Az au pair program teljes ideje alatt bármikor fordulhatsz hozzánk tanácsért, segítségért.

Az Aupairfectnél mi átéltük mindazt, amit ajánlunk és nem csak au pairként, hanem egyéb területeken is megálltuk a helyünket külföldi országokban. Mi éltünk és dolgoztunk ott ahová most te készülsz, ezért tudjuk, hogy mire van szükséged mielőtt és mialatt, au pairként élsz egy idegen országban! Külföldi munka tapasztalatunkra és kapcsolatrendszerünkre alapozva képesek vagyunk érvényesíteni az érdekeidet és sikeresen kiállni érted, amikor nehéz helyzetben vagy. Az Aupairfectnél számunkra az a legfontosabb, hogy minden ügyfelünkkel személyesen találkozzunk, és mindent de tényleg csupa nagybetűvel MINDENT elmondjunk nektek a programról. És nem csak az előnyeiről, hanem a nehézségekről is.

  

Soha nem sajnáljuk az időt és az energiát RÁD!

  

Személyes vagy Skype interjú

Számunkra ez az au pair program egyik legfontosabb része. A személyes találkozó során teljes körű tájékoktatást kapsz a programról. Igyekszünk megismerni téged, motivációidat, iskolai végzettségedet, eddigi munkáidat. Minél részletesebb információt tudunk adni rólad külföldi partnereinknek, annál nagyobb eséllyel indulsz egy számodra tökéletes család megtalálásáért.

  

Au pair profilod készítése

A profilodat az Aupairfect au pair ügynökség készíti majd el, és mi adjuk a profil összeállításához szükséges dokumentumokat is. Ezek kitöltéséhez részletes útmutatót adunk majd, hogy megkönnyítsük a munkádat és azért is, hogy egységes, áttekinthető részletes, informatív és vonzó profilt készíthessünk neked, mert a profilod a Személyes Névjegykártyád! Ha szeretnéd látni, milyen profilt készítünk számodra, kattints ide!

   

Idegen nyelvű állásinterjú tréning

Ügynökségünk nem teszteli a nyelvtudásodat, hanem felkészít arra, hogy az családdal történő beszélgetésen, idegen nyelven is a legjobbat hozhasd ki magadból. Az interjú tréninget mindig online (Skypeon) tartjuk, hogy mire a családdal beszélsz már kellően magabiztos és ügyes legyél! A jobb felkészülés érdekében adunk egy magyar – angol, vagy magyar – német nyelvű tréning anyagot, amiből felkészülhetsz a családok leggyakoribb kérdéseire és arra is, hogy te miket kérdezz. Az online interjú a legfontosabb része a kiválasztási folyamatnak. A legfontosabb, hogy jó benyomást kelts a szülőkben, felkészülten várd a kérdéseiket, hiszen ebben a néhány percben kell meggyőznöd őket, hogy te vagy számukra a legmegfelelőbb au pair.

  

Kapcsolat a család jelenlegi au pairével

A családok jelenlegi és volt au pairei nagyon szívesen adnak referenciát a családokról, ami egy fontos és releváns információ lehet a döntés előtt! Amennyiben a család jelenlegi au paire magyar, nagyon könnyű dolgod van, mert saját nyelven tudsz információt kérni a család szokásaira, lakóhelyére és a gyerekekre vonatkozóan, ami az eddigi tapasztalatok alapján nagyon hasznosnak bizonyult. A külföldi au pairek általában referencia levelet írnak, amit a családprofillal együtt küldünk meg neked!

  

Kétnyelvű online au pair kézikönyv

Számunkra csak az első lépés, hogy családot találjunk számodra, ami ennél sokkal fontosabb, hogy felkészítsünk a rád váró nagyon izgalmas időszakra! Azt szeretnénk, ha minél több információd lenne a programról, hogy gyorsan és zökkenőmentesen beilleszkedhess az új környezetedbe, hogy számodra is sikeresen és hasznosan teljen az au pair program. Kétnyelvű kézikönyvünket mobil applikáción küldjük el neked, hogy bármikor elolvashasd!

  

Opcionálisan választható E-learning két nyelvű au pair tréning

A tréningprogram minden hasznos információt tartalmaz, ami segít neked a könnyebb beilleszkedésben, a gyerekekkel való foglalkozásban, és felelősségvállalásban. Megtanítjuk, mire figyelj, hogy mind te, mind pedig a rád bízott gyermekek és értékek biztonságban legyenek.

  

Megérkezésed után sem engedjük el a kezedet!

  

Folyamatos tanácsadás

Au paireink a program teljes ideje alatt számíthatnak ránk! Addig vagytok az ügyfeleink, amíg annál a családnál dolgoztok, ahová mi helyeztünk el titeket, így mindig lesz kihez fordulnotok ha tanácsra, segítségre, vagy csak egy jó beszélgetésre lesz szükségetek.  

 

Aupairfect facebook csoport

Szeretettel várunk facebook csoportunkba is, amit azért hoztunk létre, hogy összekössük volt, jelenlegi, és leendő au paireinket, hogy megoszthassátok tapasztalataitokat, tippjeiteket, kérdezhessetek egymástól, ismerkedhessetek és  információkat cserélhessetek, hiszen, egy idegen országban, au pairként élni sokkal több, mint csak egy munka! Szeretnénk, ha mindent tudnál a rád váró feladatokról, jogaidról és a kötelezettségeidről is. Szeretnénk minden lehetséges információt megosztani veled az au pair programról, hogy felkészülten és magabiztosan vághass bele a nagy kalandba. 

 

Aupairfect blog

Ötletek, tanácsok, történetek. Olvashatsz itt nyelvtanulásról, beilleszkedésről egy idegen kultúrába, hatékony kommunikációról, arról, hogy hogyan kezeld a gyerekeket, sőt mi több a szüleiket. Foglalkozunk majd a külföldi munkavállalás és karrierépítés egyéb lehetőségeivel is. Videó blog sorozatunkban megnézheted volt au paireink élménybeszámolóit, valamint a program teljes bemutatóját lépésről-lépésre!  

 

Továbbtanulási és karrier tanácsadás

Egy év au pair időszak alatt sok minden történhet veled. A legtöbb au pair hazajön és felhasználva tapasztalatait, és nyelvtudást itthon vág bele valamibe. Folytatja tanulmányait, állást keres vagy mindkettőt együtt. Azoknak a partnereinknek szeretnék további szolgáltatást nyújtani, akik akár itthon akár pedig külföldön szeretnének munkát találni, külföldi egyetemen szeretnének tovább tanulni vagy karriert építeni.

Külföldi tapasztalatot szeretnél? Csatlakozz egy családhoz au pairként, és mutasd meg, mire vagy igazán képes!

Csak attól fogadj el tanácsot, aki már járt ott ahová te készülsz!

Kapcsolat

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...

                                               

                             

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...

Au Pair program – Nekem való lehetőség?

Ezzel a teszttel kipróbálhatod, hogy au pair program jó lehetőség - e számodra. Sok sikert!

Aupairfect - Au pair Conversation Meetup

 • Külföldi munka és nyelvtanulás
 • Más kultúrák megismerése
 • Új szemléletmód elsajátítása
 • Függetlenség és biztonság
 • Idegennyelv gyakorlás
 • Nemzetközi felsőfokú tanulmányok
 • Speciális diplomamentő program
 • A jövőd megalapozása
 • Külföldi szakmai gyakorlat

Ismerd meg Meetup csoportunkat!

Érdekel

Aupairfect Intercultural Au pair Program
Angol-Magyar nyelvű babysitter és au pair képzés

Kezdd felkészülten az au pair programot, vegyél részt kétnyelvű au pair tréningünkön!

A képzés főbb moduljai:

 • Angol - Magyar nyelvű állásinterjú tréning
 • Hogyan kezeld: Kulturális sokk, honvágy
 • Beilleszkedés egy idegen kultúrába
 • Kommunikáció a szülőkkel és a gyerekekkel
 • Gyermekgondozási ismeretek
 • Viselkedés menedzsment és fegyelmezés
 • Egészség és biztonság
Érdekel

Summer Au Pair Program

Tanulj nyelveket és keress zsebpénzt summer au pair programunkkal!

Válassz országot most!