Au pair országok

Országok

Au pair program Ausztriában
Országimázs Ausztria az Európai Unió tagállama 1995 óta, és mi magyarok nemcsak a közelsége, hanem az igen magas életszínvonal, a gyönyörű tájak, látnivalók, és a gazdag kulturális örökség miatt is választjuk turisztikai és munkavállalási célpontnak is.
Ausztriai au pair programunkkal nem csak arra van lehetőség, hogy anyanyelvi környezetben gyakorold a nyelvet, hanem arra is, hogy a mintegy 3 órányira lévő Bécsben megismerd a történelmi nevezetességeket.
A Schönbrunni kastélyt, a Szent István székesegyházat vagy a híres karácsonyi vásárt, ami november közepétől karácsonyig tekinthető meg, és már 1772 óta létezik.
A fővároson kívül eső látnivalók közt található Salzburg, annak óvárosa és Mozart szülőháza, Graz városának történelmi központja és Linz.
De nemcsak a történelmi értékek, hanem az ország természeti adottságai miatt is érdemes az osztrák au pair munkát választani. Megnézheted az ország gyönyörű tavait, mint a Konstanzi-tó, a Wörthi-tó, és bejárhatod az ország területén található megannyi turista útvonalat, egészen az Alpok csúcsáig.


Életkor Elvárt életkor 18 - 28 év
Tartózkodási idő 9-12 hónap
Nyári au pair program 2-3 hónap
Egyéb elvárások • Szívesen foglalkozol gyerekekkel, és van gyermekfelügyeleti tapasztalatod, legalább a tágabb családodból. Szülő, nagyszülő nem adhat referenciát!
• Érdeklődés az osztrák kultúra és a német nyelv iránt
• Jó egészségi állapot és orvosi igazolás
• Érvényes útlevél és személyi igazolvány
• Nem dohányzol
• Nem voltál au pair az utóbbi 5 évben Ausztriában
• Beleegyezel, hogy legalább 6 hónapig au pairként dolgozol majd
• Kiutazási költségek fizetése
Nyelv • Alapfokú német nyelvtudás mellé kommunikációs angol szükséges, vagy az angol nyelv hiányában középfokú kommunikációs német tudás szükséges az au pair programhoz történő csatlakozáshoz. Esetenként arra is van letehetőség, hogy jó kommunikációs ( upper intermediate, advanced ) angol, és gyenge német nyelvtudással vegyél részt a programban.
• Részvétel német nyelvtanfolyamon, a nyelvtudás fejlesztése érdekében
• Ausztriában a családok a nyelvtanfolyam 50%-át fizetik a program teljes időtartamára.
Munkaidő Maximum 30 óra / hét
Fizetés / Zsebpénz 500 EUR / hó munkáért
Az au pair zsebpénz Ausztriában fizetésnek számít, az osztrák minimálbér az alapja, és a hónap végén kerül kifizetésre. Ausztriában egy évre 15 havi fizetés jár egy au paireknek, amit havi bontásban fizetnek ki a családok. Miután az au pair zsebpénz mértéke az osztrák minimálbértől függ, a zsebpénz mértéke is változik jogszabályoknak megfelelően.
Munkanapok 5-6 nap / hét
Bébiszitter esték 2-3 este / hét
Szabadnapok Legalább 1 teljes nap egy héten.
Felmondási idő A felmondási idő minimum 2 hét mind a család mind pedig az au pairek részéről.
Szállás / Ellátás Az au paireknek teljes ellátás és külön szoba jár a tartózkodás teljes idejére. A szoba felszereltsége családonként eltérő lehet (saját fürdő, konyha, TV, DVD stb.…) A számítógép használat szintén opcionális. Az au pair a család tagjaként azt eszi, amit a fogadó család, és bármikor kiszolgálhatja magát az otthon lévő élelmiszerekből. Természetesen a teljes ellátás, esetleges betegség, vagy a szabadság idejére is jár.
Amennyiben szeretnél részt venni ausztriai au pair programunkon, lépj velünk kapcsolatba, hogy további információkat adhassunk az elvégzendő feladatokról, a szabadságról, fizetett ünnepekről, a szerződés részleteiről, a gépkocsi használatról, valamint az alapvető tudnivalókról a biztonságod érdekében!
Au pair program Belgiumban
Országimázs Belgiumban akárcsak Svájcban megvan az a szerencsés lehetősége a program résztvevőinek, hogy egyszerre több nyelvet is gyakorolhatnak, illetve Belgiumban a legrövidebb az au pair munkaidő, mindössze heti 20 óra. Ezért rengeteg idő marad az ország felfedezésére, amit az is megkönnyít, hogy az ország csak a harmada Magyarországnak, és tökéletes a tömegközlekedés. Nézzünk egy kis kedvcsinálót a belga au pair programhoz.

• Brüsszel óvárosa tele van szebbnél szebb műemléképülettel, a Grand-Place a világ egyik legszebb középkori múltú tere, rengeteg figyelemre méltó múzeumuk és templomuk van, roppant hangulatosak a sörözők és a kávéházak.
• A belgák többnyelvűek és így könnyű velük kommunikálni, a (született) helyiek udvariasak, civilizáltak
• Ha a hasunk a mérce, végtelenül egyszerű a helyzet. Csoki, sörök, kagyló és waffel. Aki idejön garantáltan felszed pár dekát-kilót, mert nem lehet megállni azt, hogy úton-útfélen ne kóstoljuk meg a gusztusosabbnál gusztusosabban kínált bonbonokat, csokikat és édességeket, söröket és kagyló különlegességeket.
Életkor Elvárt életkor 18 - 26 év
Tartózkodási idő 9-12 hónap. A nyári au pair program időtartama 2-3 hónap.
Egyéb elvárások • Szívesen foglalkozol gyerekekkel és van gyermekfelügyeleti tapasztalatod, legalább a tágabb családodból. Szülő, nagyszülő nem adhat referenciát!
• Legalább alapfokon beszéled annak a régiónak a nyelvét ahová készülsz ( holland, francia, vagy német)
• Érdeklődés a belga kultúra és az országban beszélt idegen nyelvek iránt
• Jó egészségi állapot és orvosi igazolás
• Érvényes útlevél és személyi igazolvány
• Nem dohányzol
• Kiutazási költségek fizetése
Nyelv Legalább alapfokú, az adott régiónak megfelelő nyelvtudás, valamint kommunikációs angol szükséges, az au pair programhoz történő csatlakozáshoz. Esetenként arra is van lehetőség, hogy jó kommunikációs ( upper intermediate, advanced ) angol nyelvtudással vegyél részt a programban, és nem szükséges az adott régió nyelvének ismerete. Ebben az esetben a családoknak az a legfőbb elvárásuk, hogy a gyerekkel minél többet kommunikálj angolul!
A családok speciális kulturális programmal készülnek arra, hogy megismertessenek az országgal, a nyelvvel és a helyi kultúrával.
Munkaidő Maximum 20 óra / hét Belgiumban au pairként napi 4 óránál több munka nem engedélyezett, és ebben a bébiszitter órák is benne vannak.
Fizetés / Zsebpénz 450 EUR / hó, 20 óra / hét munkáért, amit a családok bankszámlára fizetnek, ezért az au paireknek ajánlott a bankszámla nyitása, mert a banki utalás a családnak is egyszerűbb.
Munkanapok 5-6 nap / hét
Bébiszitter esték 2-3 este / hét
Szabadnapok Legalább 1 teljes nap egy héten, aminek legalább havonta egyszer a hétvégére kell esnie.
Felmondási idő A felmondási idő minimum 2 hét mind a család mind pedig az au pairek részéről.
Szállás / Ellátás Az au paireknek teljes ellátás és külön szoba jár a tartózkodás teljes idejére. A szoba felszereltsége családonként eltérő lehet (saját fürdő, konyha, TV, DVD stb.…) A számítógép használat szintén opcionális. Az au pair a család tagjaként azt eszi, amit a fogadó család. Természetesen a teljes ellátás, esetleges betegség, vagy a szabadság idejére is jár.
Amennyiben szeretnél részt venni belgiumi au pair programunkban, lépj velünk kapcsolatba, hogy további információkat adhassunk az elvégzendő feladatokról, a szabadságról, fizetett ünnepekről, a szerződés részleteiről, a gépkocsi használatról, valamint az alapvető tudnivalókról a biztonságod érdekében!
Au pair program Dániában
Országimázs Andersen meséi kelnek életre a varázslatos skandináv ország, Dánia földjén járva, ahol példás tisztaság, sugárzó jólét, derűs emberek és az a bizonyos gyakran használt, de lefordíthatatlan dán kifejezés, a „hygge” – vagyis boldogság és jóleső érzés fogad minket. Dánia a kissé hideg strandok, a mesebeli kastélyok, a buja erdők és a barátságos polgárok országa, ahol, állítólag, fertőző az életöröm.

Újabb érv Dánia mellett, hogy a felsőoktatás teljesen ingyenes, így különösen ajánljuk azoknak az au paireinknek, akik a későbbiekben Dániában szeretnének továbbtanulni. Au pairként a kint töltött időt arra is felhasználhatod, hogy minél jobban megismerd az országot, barátokat szerezz, ami jól jön majd az egyetemi tanulmányaid során.
Dániában au pairként az alábbi nevezetességeket semmiképp se hagyd ki:
• Legoland
• hajókázás a csatornákon
• a Kis Hableány szobra
• a dán konyha ínycsiklandó finomságai
• az Øresund-híd, ami összeköti Dániát Svédországgal
Életkor Elvárt életkor 18 és 29 év között van.
Tartózkodási idő Au pairként 24 hónapos tartózkodási engedélyt adható, a hivatalos tartózkodási engedély azonban csak addig szól, amíg az hivatalos au pair szerződés le nem jár.
Egyéb elvárások • Szívesen foglalkozol gyerekekkel és van gyermekfelügyeleti tapasztalatod, legalább a tágabb családodból. Szülő, nagyszülő nem adhat referenciát!
• Érdeklődés a dán kultúra és a dán nyelv iránt
• Nem volt még tartózkodási engedélyed Dániában
• Nem voltál az elmúlt egy évben au pair Dániában
• Nem vagy és nem is voltál házas és nincsen gyermeked
• Nem állsz rokonságban a fogadó családoddal
• Nem kaptál előzőleg tartózkodási engedélyt Dániában
• Jó egészségi állapot és orvosi igazolás
• Érvényes útlevél és személyi igazolvány
• Nem dohányzol
Nyelv • Kommunikáció képes vagy az alábbi nyelvek valamelyikén: angol, német, dán, svéd vagy norvég

A nyelvtanfolyam nem kötelező Dániában, de a családok anyagilag is támogatják a nyelvtanulást, valamint elég szabadidőt kell biztosítani a nyelvismeret fejlesztésére.
Munkaidő A dán törvények szerint, az au pairek heti 6 napot dolgoznak, napi átlag 3-5 órát. Így a heti munkaidő 18-30 óra között van.
Fizetés / Zsebpénz Az au pairek havi zsebpénzt kapnak ami bruttó 4550 dán korona.
Munkanapok 5-6 nap / hét
Bébiszitter esték 2-3 este / hét
Szabadnapok 1,5 nap egy héten, ezen kívül 1 éves tartózkodás idejére 3 hét fizetett szabadság jár.
Felmondási idő A felmondási idő minimum 2 hét mind a család mind pedig az au pairek részéről.
Szállás / Ellátás Az au paireknek teljes ellátás és külön szoba jár a tartózkodás teljes idejére. A szoba felszereltsége családonként eltérő lehet (saját fürdő, konyha, TV, DVD stb.…) A számítógép használat szintén opcionális. Az au pair a család tagjaként azt eszi, amit a fogadó család, és bármikor kiszolgálhatja magát az otthon lévő élelmiszerekből. Természetesen a teljes ellátás, esetleges betegség, vagy a szabadság idejére is jár.
Amennyiben szeretnél részt venni dániai au pair programunkon, lépj velünk kapcsolatba, hogy további információkat adhassunk az elvégzendő feladatokról, a szabadságról, fizetett ünnepekről, a szerződés részleteiről, a gépkocsi használatról, valamint az alapvető tudnivalókról a biztonságod érdekében!
Au pair program Franciaországban
Országimázs Aki au pairként franciául szeretne tanulni, keresve sem találna jobb helyet Franciaországnál, és ez most nem vicc. A franciák meglehetősen nyelv soviniszták, ami azt jelenti, hogy sehol nem lehet látni idegen nyelvű feliratokat, vagy kétnyelvű étlapokat, és nem is nagyon hajlandóak más nyelven, mondjuk angolul beszélni, ezért itt tényleg lehet a nyelvet gyakorolni.
A nyelvtanulás mellett itt van még néhány indok, amiért érdemes au pairként Franciaországban élni:

• A francia étkezési kultúra kifinomultsága, a pékségek, a sajt szakboltok, a gyümölcskosaras sütik, a hentesboltok kirakataiban pompázó készételek
• A jó öltözködési ízlés és a francia divatházak kreációi minden nő álma
• A történelmük, kultúrájuk, csodás vidéki tájaik, kisvárosaik
• Párizsban a sarki kávéházak, a rue Moufftard, a latin negyed, a 19. század végi aranykor lenyomatai
• A Loire völgye, a kastélyokkal, a csodás gótikus templomok sokasága, a francia Riviéra


Életkor Elvárt életkor 18 - 30 év
Tartózkodási idő 9-12 hónap. A nyári au pair program időtartama 2-3 hónap.
Egyéb elvárások • Szívesen foglalkozol gyerekekkel és van gyermekfelügyeleti tapasztalatod, legalább a tágabb családodból. Szülő, nagyszülő nem adhat referenciát!
• Legalább alapfokon beszélsz franciául, vagy kommunikáció képes vagy angolul
• Érdeklődés a francia kultúra iránt
• Jó egészségi állapot és orvosi igazolás
• Érvényes útlevél és személyi igazolvány
• Nem dohányzol
• Kiutazási költségek fizetése
Nyelv Legalább alapfokú francia, valamint magas szintű kommunikációs szintű angol nyelvtudás. Néhány francia családnál arra is van lehetőség, hogy csak magas szintű kommunikációs ( upper intermediate, advanced ) angol nyelvtudással vegyél részt a programban, és nem szükséges a francia nyelvtudás. Ebben az esetben a családoknak az a legfőbb elvárásuk, hogy a gyerekkel minél többet kommunikálj angolul! Az au pair programban a nyelvtanfolyam kötelező, hogy minél hamarabb kommunikáció képes nyelvtudásod legyen francia nyelven is!
Munkaidő Maximum 30 óra / hét 5 óra / nap.
Fizetés / Zsebpénz Heti 80 és 100 euro között.
Munkanapok 5-6 nap / hét
Bébiszitter esték 2-3 este / hét
Szabadnapok Legalább 1 teljes nap egy héten, aminek legalább havonta egyszer a hétvégére kell esnie.
Felmondási idő A felmondási idő minimum 2 hét mind a család, mind pedig az au pairek részéről.
Szállás / Ellátás Az au paireknek teljes ellátás és külön szoba jár a tartózkodás teljes idejére. A szoba felszereltsége családonként eltérő lehet (saját fürdő, konyha, TV, DVD stb.…)
Amennyiben szeretnél részt venni franciaországi au pair programunkban, lépj velünk kapcsolatba, hogy további információkat adhassunk az elvégzendő feladatokról, a szabadságról, fizetett ünnepekről, a szerződés részleteiről, a gépkocsi használatról, valamint az alapvető tudnivalókról a biztonságod érdekében!
Au pair program Hollandiában
Országimázs Az elmúlt években Hollandia egyre népszerűbb utazási célponttá vált. Csodálatos városai, melyek közül a két legnépesebb Amsterdam és Rotterdam, látogatók ezreit vonzzák. A két világvárosban örökké zajlik az élet, de csendes vidéki városkái, elbűvölő tájai is nagy népszerűségnek örvendnek.
A fiatalok nemcsak a nyelvtanulás miatt, hanem az au pair program átlátható szabályozottsága, és a családok kedvessége miatt is választják a hollandiai au pair programot.

Ami miatt érdemes au pairként Hollandiában élni:

• Nagyon szépek a jellegzetes régi, németalföldi házak, a sok virág, a vízi utak
• A tisztaság, a rendezettség, az irigylésre méltó jólét
• Rengeteg külföldi, kozmopolita forgatag
• A megszámlálhatatlanul sok és nagyon finom sajt
• Nem túl nagy ország, nem időigényes au pairként bejárni, kitűnő a vasúti közlekedés
• Barátságosak, rokonszenvesek, toleránsak a helyiek, mindenkivel lehet angolul kommunikálni
• A sok kerékpárút, bringával szinte mindenhová el lehet jutni
Életkor Elvárt életkor 18 - 30 év
Tartózkodási idő 9-12 hónap
Nyári au pair programra csak ritkán van lehetőség Hollandiában, ennek időtartama 2-3 hónap.
Egyéb elvárások • Szívesen foglalkozol gyerekekkel, és van gyermekfelügyeleti tapasztalatod, amit családon kívülről kell hoznod, és legalább 200 óra.
• Érdeklődés a holland kultúra és a holland nyelv iránt
• Jó egészségi állapot és orvosi igazolás
• Érvényes útlevél és személyi igazolvány
• Nem dohányzol
Nyelv • Kommunikációs szintű angol nyelvtudás,
• Részvétel holland nyelvtanfolyamon, a nyelvtudás fejlesztése érdekében
Hollandiában a fogadó család segítségedre lesz abban, hogy megfelelő nyelviskolát találj a közelben, valamint 320 EUR hozzájárulást is fizet. Hollandiában mind a családok, mind pedig az ügynökségek nagyon komolyan veszik az au pair program kulturális csereprogram jellegét, ezért mindent megtesznek, hogy minél jobban megismerd a nyelvüket, az országukat és a kultúrájukat.
Munkaidő Maximum 30 óra / hét 8 óra / nap
Fizetés / Zsebpénz 340 EUR / hó, 120 óra / hó munkáért

Hollandiában au pairként nincs lehetőség a több pénzt több munkáért opcióra, a törvények ezt nem teszik lehetővé.
Munkanapok 5 nap / hét
Bébiszitter esték 2-3 este / hét
Szabadnapok Legalább 2 teljes nap egy héten.
Felmondási idő A felmondási idő minimum 2 hét, mind a család, mind pedig az aupairek részéről.
Szállás / Ellátás Az au paireknek teljes ellátás és külön szoba jár a tartózkodás teljes idejére. A szoba felszereltsége családonként eltérő lehet (saját fürdő, konyha, TV, DVD stb.…) A számítógép használat szintén opcionális.
Az au pair a család tagjaként azt eszi, amit a fogadó család, és bármikor kiszolgálhatja magát az otthon lévő élelmiszerekből. Természetesen a teljes ellátás, esetleges betegség, vagy a szabadság idejére is jár.
Amennyiben szeretnél részt venni hollandiai au pair programunkon, lépj velünk kapcsolatba, hogy további információkat adhassunk az elvégzendő feladatokról, a szabadságról, fizetett ünnepekről, a szerződés részleteiről, a gépkocsi használatról, valamint az alapvető tudnivalókról a biztonságod érdekében!
Au pair program Írországban
Országimázs Aki életében egyszer eljutott ide, az örökre az Ír-sziget rabja lesz. A fiatalok nagy része nemcsak turisztikai célpontként választja ezt a gyönyörű szigetet, hanem au pairként is sokan utaznak Írországba.
A gyönyörű tájak, a barátságos embereknek és az emberléptékű élettempó mindenkit levesz a lábáról. Méretéhez képest az Ír-sziget rengeteg látnivalót kínál. Az ide látogatók legtöbbjét a csodálatos táj vonzza, de érdemes időt szánni az élőzenés pubok, a friss levegőjű, festői falvak, zsúpfedelű házak, a Dublin környéki tengerpart vagy az Antrim partvidék felfedezésére is.
A sziget egyetlen pontja sincs 100 km-nél távolabb a tengertől, bőven akadnak több kilométer hosszú, általában szinte teljesen elhagyatott, fövenyes tengerparti sávok is. Az idelátogató benyomása az, hogy az emberek barátságosak, jó kedélyűek, ravaszak, és könnyeden állnak az élet dolgaihoz.
Az ír családok rokonszenves közvetlensége (minket, magyarokat különösen szeretnek) nyitottsága, aranyos bőbeszédűsége, a vidékiek higgadt, komótos életmódja még vonzóbbá teszi az au pair munkát és azt, hogy 6-12 hónapra élet közelből ismerd meg Írországot és az íreket.
Életkor 18 - 30 év
Tartózkodási idő 9-12 hónap. A nyári au pair program időtartama 2-3 hónap, de nyári programra csak nagyon ritkán van lehetőség. Az angol au pair program megszűnése óta az ír családok számos jelentkezőből válogathatnak, ezért elsősorban 12 hónapra keresnek 20+ éves, angolul jól beszélő, jogosítvánnyal és vezetési tapasztalattal rendelkező au pair jelölteket.
Egyéb elvárások • Szívesen foglalkozol gyerekekkel és van gyermekfelügyeleti tapasztalatod, legalább a tágabb családodból. Szülő, nagyszülő nem adhat referenciát!
• Érdeklődés az ír kultúra és az angol nyelv iránt
• Jó egészségi állapot és orvosi igazolás
• Érvényes útlevél és személyi igazolvány
• Nem dohányzol
• Kiutazási költségek fizetése

Nyelv Alapszintű kommunikációs angol nyelvtudás szükséges, valamint részvétel angol nyelvtanfolyamon, a nyelvtudás fejlesztése érdekében.
Munkaidő 25-30 óra / hét 5 -6 óra / nap
Fizetés / Zsebpénz 280- 450 EUR / hó 25-30 óra / hét A heti zsebpénzt általában átutalással teljesítik a családok, ezért ajánlott a bankszámla nyitása megérkezés után.
Munkanapok 5-6 nap / hét
Bébiszitter esték 2-3 este / hét
Szabadnapok 1-2 teljes nap egy héten. Ebből legalább egy napnak a hétvégére kell esnie.
Felmondási idő A felmondási idő minimum 2 hét mind a család, mind pedig az au pairek részéről.
Szállás / Ellátás Az au paireknek teljes ellátás és külön szoba jár a tartózkodás teljes idejére. A szoba felszereltsége családonként eltérő lehet (saját fürdő, konyha, TV, DVD stb) Természetesen a teljes ellátás, esetleges betegség, vagy a szabadság idejére is jár.
Amennyiben szeretnél részt venni írországi, au pair programunkban, lépj velünk kapcsolatba, hogy további információkat adhassunk az elvégzendő feladatokról, a szabadságról, fizetett ünnepekről, a szerződés részleteiről, a gépkocsi használatról, valamint az alapvető tudnivalókról a biztonságod érdekében!

Au pair program Kínában

A COVID járvány elhúzódó hatásai miatt ügynökségünk határozatlan időre felfüggesztette a kínai au pair programot. Alternatív úti célok kiválasztásáért vedd fel velünk a kapcsolatot. Köszönjük!

Au pair program Luxemburgban
Országimázs Talán a mini-államok sajátja, hogy méretüket sokszorosan meghaladó fontosságot szereznek a politikai és gazdasági életben.
Közülük is Luxemburg az európai csúcstartó.
Európa legnagyobb mini állama egy igazi ékszerdoboz, és au pairként alkalmad lesz a egyszerre több nyelv gyakorlására, valamint arra, hogy gyönyörű helyeket ismerj meg nemcsak turistaként, hanem helyi lakosként.
Az au pair munka szabályozottsága lehetővé teszi, hogy ne dolgozz túl sokat, viszont cserében meglehetősen jó zsebpénzt kapsz, így időd és pénzed is lesz a mini állam felfedezésére.
Életkor Elvárt életkor 18 - 30 év
Tartózkodási idő 9-12 hónap. A nyári au pair program időtartama 2-3 hónap.
Egyéb elvárások Szívesen foglalkozol gyerekekkel és van gyermekfelügyeleti tapasztalatod, legalább a tágabb családodból. Szülő, nagyszülő nem adhat referenciát!
• Legalább alapfokon beszéled a fogadó család nyelvét, (német, francia, luxemburgi) vagy kommunikáció képes vagy angolul
• Érdeklődés a luxemburgi kultúra iránt
• A középfokú tanulmányok befejezése
• Jó egészségi állapot és orvosi igazolás
• Érvényes útlevél és személyi igazolvány
• Nem dohányzol
• Kiutazási költségek fizetése
• Képes vagy a kint tartózkodásod pénzügyi finanszírozására
Nyelv Legalább alapfokú német vagy francia nyelvtudás, valamint kommunikációs angol szükséges, az au pair programhoz történő csatlakozáshoz. Sok családnál arra is van lehetőség, hogy jó kommunikációs ( upper intermediate, advanced ) angol nyelvtudással vegyél részt a programban, a helyi nyelv ismerete nélkül. Ebben az esetben a családoknak az a legfőbb elvárásuk, hogy a gyerekkel minél többet kommunikálj angolul!
Munkaidő Maximum 30 óra / hét 5 óra / nap. Au pairként a legfőbb feladatod a gyermekek felügyelete és a velük való foglalkozás lesz.
Fizetés / Zsebpénz A luxemburgi törvények az au pair fizetéseket a mindenkori, helyi minimálbér alapján határozzák meg. Ez az összeg €480 / hó jelenleg.
Munkanapok 5-6 nap / hét
Bébiszitter esték 2-3 este / hét
Szabadnapok Legalább 1 teljes szabadnap, valamint 3 szabad este egy héten jár az au paireknek.
Felmondási idő A felmondási idő 4 hét mind a család mind pedig az au pairek részéről. Az első hónap próbaidő.
Szállás / Ellátás Az au paireknek teljes ellátás és külön szoba jár a tartózkodás teljes idejére. A szoba felszereltsége családonként eltérő lehet (saját fürdő, konyha, TV, DVD stb.…)
Amennyiben szeretnél részt venni luxemburgi au pair programunkon, lépj velünk kapcsolatba, hogy további információkat adhassunk az elvégzendő feladatokról, a szabadságról, fizetett ünnepekről, a szerződés részleteiről, a gépkocsi használatról, valamint az alapvető tudnivalókról a biztonságod érdekében!
Au pair program Németországban
Országimázs Németországi au pair programunk a harmadik legkapósabb a spanyol és svájci programjaink után, ami nemcsak a megbízható partner ügynökségeinknek köszönhető, hanem annak is, hogy Németországban jó au pairnek lenni. Korrektek a szolgáltatások, jó a közbiztonság, csaknem minden ilyen-olyan mértékben színvonalas, az emberek tisztességesek, értelmesek. Jó és tanulságos élmény egy sikeres, kulturált országot látni. Németország egész területére közvetítünk au paireket, nem lehet rosszul dönteni a városokat illetően. Berlin csúcs, Hamburg meglepően vonzó, München és Frankfurt izgalmas és érdekes, Heidelberg csodás.

• Berlin az elmúlt 10 évben Európa egyik legrokonszenvesebb városává változott
• A rengeteg intelligens német ember, akik nagyon jó fejek
• Hamburg remek város
• Nagyon klassz dolog bicajozni Münchenben
• Heidelberg óvárosa csodás
• A kölni dóm, a drezdai Zwinger, vagy Düsseldorfban és más városokban a hétvégi piacok hangulatossága
Életkor Elvárt életkor 18 - 30 év
Tartózkodási idő 9-12 hónap. A nyári au pair program 2-3 hónapig tart.
Egyéb elvárások • Szívesen foglalkozol gyerekekkel és van gyermekfelügyeleti tapasztalatod, legalább a tágabb családodból. Szülő, nagyszülő nem adhat referenciát!
• Legalább alapfokon beszéled a német nyelvet, és jól kommunikálsz angolul
• Érdeklődés a német kultúra és a német nyelv iránt
• Jó egészségi állapot és orvosi igazolás
• Érvényes útlevél és személyi igazolvány
• Nem dohányzol
• Kiutazási költségek fizetése.
Nyelv Alapfokú német nyelvtudás mellé kommunikációs angol szükséges, vagy az angol nyelv hiányában középfokú kommunikációs német tudás szükséges az au pair programhoz történő csatlakozáshoz. Esetenként arra is van letehetőség, hogy jó kommunikációs ( upper intermediate, advanced ) angol, és gyenge német nyelvtudással vegyél részt a programban. A családnak lehetőséget kell biztosítani arra, hogy nyelviskolába járhass, és ismerkedhess a helyi szokásokkal. A családok minimum 50 EUR-ral hozzájárulnak a nyelviskola költségeihez is!
Munkaidő Maximum 30 óra / hét 5 - 6 óra / nap
Au pairként a legfőbb feladatod a gyermekek felügyelete és a velük való foglalkozás lesz, emellett minden család elvárja, hogy a könnyebb házimunkában segítsen az au pair. Az időbeosztásban az au pairnek alkalmazkodni kell a család szokásaihoz. A megérkezés után javasolt a részletes munkabeosztást megbeszélni!
Fizetés / Zsebpénz 280 EUR / hó, 30 óra / hét munkáért. A zsebpénz összege független a munkaóráktól. Amennyiben az au pair betegség miatt képtelen dolgozni, a heti fizetésére akkor is jogosult. Szintén jár a zsebpénz az állami ünnepekre és a szabadságra is. A családok fizetnek még 50 EUR beteg és baleset biztosítást is.
Munkanapok 5-6 nap / hét
Bébiszitter esték 2-3 este / hét
Szabadnapok Legalább 1 teljes nap egy héten. A szabadnap nem feltétlenül esik mindig ugyanarra a napra. Ez a család programjától is függhet.
Felmondási idő A felmondási idő minimum 2 hét mind a család mind pedig az au pairek részéről. Az első hónap próbaidő, ami alatt azonnali felmondásra is van lehetőség, de néhány nap felmondási időt ebben az esetben is kölcsönösen adnak egymásnak a felek.
Szállás / Ellátás Az au paireknek teljes ellátás és külön szoba jár a tartózkodás teljes idejére. A szoba felszereltsége családonként eltérő lehet (saját fürdő, konyha, TV, DVD stb.…) A számítógép használat szintén opcionális. Az au pair a család tagjaként azt eszi, amit a fogadó család, és bármikor kiszolgálhatja magát az otthon lévő élelmiszerekből. Természetesen a teljes ellátás, esetleges betegség, vagy a szabadság idejére is jár.
Amennyiben szeretnél részt venni németországi au pair programunkban, lépj velünk kapcsolatba, hogy további információkat adhassunk az elvégzendő feladatokról, a szabadságról, fizetett ünnepekről, a szerződés részleteiről, a gépkocsi használatról, valamint az alapvető tudnivalókról a biztonságod érdekében!
Au pair program Norvégiában
Országimázs Norvégia nem véletlenül sokak kedvence. Kristálytiszta levegő, mélykék tenger. Milyen érzés egyszer egy patak, másszor egy tó, később egy fjord, majd a tenger partján sétálni? Szemlélni a gyönyörű tájat, az égbe szökő hegyoldalakat, a fjordok vizén úszó kis hajókat? Norvégia ugyanakkor a nagyon szép és nagyon lakható városok - Oslo, Bergen, Ålesund, Trondheim - országa is, színvonalas múzeumokkal és gazdag történelmi látnivalókkal. Próbáld ki, éld meg, tapasztald meg te is mindezeket au pairként. Nem beszéled a Norvég nyelvet? Sebaj! Angol nyelven is kiválóan megérteted majd magad, sőt még egy különleges és ritka idegen nyelvet is megtanulhatsz!
Norvégiában élni, hacsak egy rövid időre is életre szóló élmény. Ne hagyd ki!

Ezeket látnod kell a norvég au pair programod alatt:
• Éjfélkor is lehet gyönyörködni a napsütésben a földrajzi elhelyezkedéstől függően akár 4 hónapon keresztül.
• A híres Aurora Borealis ékesíti a fekete égboltot pompás színeivel. Norvégiát az északi fény otthonának is szokták nevezni, mivel olyan tiszta az ég, hogy remekül kivehetők a fények.
• Norvégiától északra található a lenyűgöző szépségű Spitzbergák (Svalbard) szigetcsoport, mely a Magyarországról legkönnyebben elérhető sarkvidéki terület.
• Oslo számos világszínvonalú múzeumnak (Munch-múzeum, Vikinghajó-múzeum, Kon-Tiki Múzeum, Nobel Békeközpont) és kulturális rendezvénynek ad otthont.
• Itt található Európa legmélyebb tava, az 514 méter mély Hornindalsvatnet.
• Trollstigen, avagy a trollok útja, az ország egyik ikonikus szerpentinútja.
• Állatok, amelyekkel találkozhatunk: pézsmatulok, medve, farkas, róka, hiúz, jávorszarvas, gímszarvas, rénszarvas, fóka, bálna.
• Aktív programok télen-nyáron: síelés, sífutás, hótalpas túra, kutyaszánozás, rénszarvasszánozás, jégbarlangok felfedezése, vadvízi evezés, hegymászás, túrázás, horgászat, extrém sportok.

Életkor Elvárt életkor 18 - 30 év
Tartózkodási idő Ideálisan 9-12 hónapra keresnek au pairt a családok. A tartózkodási idő maximum 24 hónap.
Nyári au pair programra csak ritkán van lehetőség Norvégiában, ennek időtartama 2-3 hónap.
Egyéb elvárások • Szívesen foglalkozol gyerekekkel és van gyermekfelügyeleti tapasztalatod, legalább a tágabb családodból. Szülő, nagyszülő nem adhat referenciát!
• Érdeklődés a norvég kultúra és a norvég nyelv iránt
• Nem vagy és nem is voltál házas és nincsen gyermeked
• Jó egészségi állapot és orvosi igazolás
• Érvényes útlevél és személyi igazolvány, ami a teljes program ideje alatt érvényes
• Nem dohányzol
• Fedezni tudod az utazási költségeid Norvégiába, és hazafelé is
Nyelv Jó kommunikációs képesség angol vagy norvég nyelvből
Munkaidő 30 óra/hét, ami nem lehet több napi 5 óránál. A munkaórák száma nem növelhető több zsebpénzfizetéssel sem. Norvégiai au pairkedésed alatt nem vállalhatsz másik munkát.
Fizetés / Zsebpénz A zsebpénz összege minimum 5900 NOK/hó. Ebből az összegből kell az au pairnek fizetni a jövedelemadót, ami Norvégiában kb. 1100-1300 NOK/hó, amelyet a kapott zsebpénz és a fogadó család által biztosított nem pénzbeli jutattások (lakhatás és ellátás költségei) alapján számítják ki.
Munkanapok 5-6 nap / hét
Bébiszitter esték 2-3 este / hét
Szabadnapok Minimum 1 teljes nap / hét, aminek egy hónapban legalább egyszer vasárnapra kell esnie.
Felmondási idő A felmondási idő minimum 2-4 hét, mind a család, mind pedig az au pairek részéről.
Szállás / Ellátás Az au paireknek teljes ellátás és külön szoba jár a tartózkodás teljes idejére. A szoba felszereltsége családonként eltérő lehet (saját fürdő, konyha, TV, stb.…) A számítógép használat szintén opcionális. Az au pair a család tagjaként azt eszi, amit a fogadó család, és bármikor kiszolgálhatja magát az otthon lévő élelmiszerekből. Természetesen a teljes ellátás, esetleges betegség, vagy a szabadság idejére is jár.

Amennyiben szeretnél részt venni Norvégiai au pair programunkon, lépj velünk kapcsolatba, hogy további információkat adhassunk az elvégzendő feladatokról, a szabadságról, fizetett ünnepekről, a szerződés részleteiről, a gépkocsi használatról, valamint az alapvető tudnivalókról a biztonságod érdekében!
Au pair program Olaszországban
Országimázs Olaszország kellemes éghajlattal, pompás tengerparti strandokkal és kulturális emlékekkel gazdagon megáldott ország, mely évről évre turisták millióit ejti rabul. És valóban: a Földközi-tengerbe mélyen benyúló csizma alakú félsziget az északi Alpoktól a legdélibb pontjáig elbűvöl természeti szépségeivel.
Olaszországi au pair programunkat mindenkinek szívesen ajánlom, aki szeretne egy gyönyörű mediterrán országban élve nyelvet tanulni és megismerni legalább egy töredékével a számtalan olasz kulturális és építészeti csodának, szeretne hangulatos olasz éttermekbe járni, megismerni a vidéki kertvendéglők hangulatát Toszkánában vagy megkóstolni az isteni borokat.
Ha olvastátok, vagy láttátok az Ízek Imák Szerelmek sztorit, tudjátok, miről beszélek.

Életkor Elvárt életkor 18 - 30 év
Tartózkodási idő 9-12 hónap. A nyári au pair program időtartama 2-3 hónap.
Egyéb elvárások • Szívesen foglalkozol gyerekekkel és van gyermekfelügyeleti tapasztalatod, legalább a tágabb családodból. Szülő, nagyszülő nem adhat referenciát!
• Legalább alapfokon beszélsz olaszul, és kommunikáció képes vagy angolul
• Érdeklődés az olasz kultúra iránt
• Jó egészségi állapot és orvosi igazolás
• Érvényes útlevél és személyi igazolvány
• Nem dohányzol
• Kiutazási költségek fizetése
• Nem vagy olasz nemzetiségű
Nyelv Legalább alapfokú olaszul nyelvtudás, és felsőfokú C1 angol nyelvtudás szükséges az olaszországi au pair programhoz. Néhány olasz családnál arra is van lehetőség, hogy csak angol nyelvtudással vegyél részt a programban, és nem szükséges az olasz nyelvtudás. Ebben az esetben a családoknak az a legfőbb elvárásuk, hogy a gyerekkel minél többet kommunikálj angolul! A programban résztvevő családnak lehetőséget kell biztosítani arra, hogy nyelviskolába járhass, és ismerkedhess a helyi szokásokkal.
Munkaidő Maximum 30 óra / hét 5- 6 óra / nap. Ez azonban ajánlott óraszám, nincs törvényi szabályozás a munkaórákra vonatkozóan.
Fizetés / Zsebpénz Olaszországban nincs törvényi szabályozás az au pair fizetéseket illetőleg. Tapasztalataink alapján a családok 75-100 Eurót fizetnek hetente.
Munkanapok 5-6 nap / hét
Bébiszitter esték 2-3 este / hét
Szabadnapok Legalább 1teljes nap egy héten, aminek legalább havonta egyszer a hétvégére kell esnie. A szabadnap nem feltétlenül esik mindig ugyanarra a napra.
Felmondási idő A felmondási idő minimum 2 hét mind a család mind pedig az au pairek részéről. Az első hónap próbaidő.
Szállás / Ellátás Az au paireknek teljes ellátás és külön szoba jár a tartózkodás teljes idejére. A szoba felszereltsége családonként eltérő lehet (saját fürdő, konyha, TV, DVD stb.…)
Amennyiben szeretnél részt venni olaszországi au pair programunkban, lépj velünk kapcsolatba, hogy további információkat adhassunk az elvégzendő feladatokról, a szabadságról, fizetett ünnepekről, a szerződés részleteiről, a gépkocsi használatról, valamint az alapvető tudnivalókról a biztonságod érdekében!
Au pair program Spanyolországban
Országimázs Spanyolország csodálatos tengerpartjaival, ízletes konyhájával, (tapas bárok, a sonka specialista boltok, az isteni jamon serrano) lenyűgöző városaival, hosszú és dicsőséges történelmével és ehhez kapcsolódó kultúrájával régóta a magyarok egyik legkedveltebb úti célja és egyre több fiatal keresi a lehetőséget arra, hogy au pairként próbálja ki magát Spanyolországban.
Ez az ország tele van történelemmel és modernséggel is. A spanyol temperamentum nagyon szórakoztató, az emberek kedvesek és barátságosak.
Spanyolországi au pair programunkat leginkább azoknak a fiataloknak ajánlom, akik a spanyol nyelvet szeretnék tanulni, gyakorolni, de angolul már kommunikáció képesek, mert a spanyol családok leginkább olyan au paireket keresnek, akik a gyerekekkel angolul tudnak beszélni.
Életkor Elvárt életkor 18 - 30 év
Tartózkodási idő 9-12 hónap. A nyári au pair program 2-3 hónapig tart.
Egyéb elvárások • Szívesen foglalkozol gyerekekkel és van gyermekfelügyeleti tapasztalatod, legalább a tágabb családodból. Szülő, nagyszülő nem adhat referenciát!
• Jól kommunikálsz angolul, legalább középfokon. A spanyol nyelv ismerete előny, de nem elvárás!
• Érdeklődés a spanyol kultúra és a spanyol nyelv iránt
• Jó egészségi állapot és orvosi igazolás
• Érvényes útlevél és személyi igazolvány
• Nem dohányzol
• Kiutazási költségek fizetése
Nyelv Legalább alapfokú spanyol nyelvtudás, valamint magas szintű kommunikációs angol szükséges, az au pair programhoz történő csatlakozáshoz. Sok spanyol családnál arra is van lehetőség, hogy csak jó kommunikációs ( upper intermediate, advanced ) angol nyelvtudással vegyél részt a programban, és nem szükséges a spanyol nyelvtudás. Ebben az esetben a családoknak az a legfőbb elvárásuk, hogy a gyerekkel minél többet kommunikálj angolul! A családnak lehetőséget kell biztosítani arra, hogy nyelviskolába járhass, és ismerkedhess a helyi szokásokkal. A gyerekekkel az au pairnek angolul is kell kommunikálni, de a család többnyire spanyolul beszél majd, így gyakorolhatod a nyelvet.
Munkaidő Maximum 30 óra / hét 5 - 6 óra / nap. Ez azonban ajánlott óraszám, nincs törvényi szabályozás a munkaórákra vonatkozóan.
Fizetés / Zsebpénz 70 - 100 EUR / hét, 25 - 35 óra / hét munkáért. A zsebpénz összege függ a családtól és a munka mennyiségétől.
Munkanapok 5-6 nap / hét
Bébiszitter esték 2-3 este / hét
Szabadnapok Legalább 1 teljes nap egy héten aminek legalább havonta egyszer a hétvégére kell esnie.
Felmondási idő A felmondási idő minimum 2 hét mind a család mind pedig az au pairek részéről.
Szállás / Ellátás Az au paireknek teljes ellátás és külön szoba jár a tartózkodás teljes idejére. A szoba felszereltsége családonként eltérő lehet (saját fürdő, konyha, TV, DVD stb.…) Az au pair a család tagjaként azt eszi, amit a fogadó család. Természetesen a teljes ellátás, esetleges betegség, vagy a szabadság idejére is jár.
Amennyiben szeretnél részt venni spanyolországi au pair programunkban, lépj velünk kapcsolatba, hogy további információkat adhassunk az elvégzendő feladatokról, a szabadságról, fizetett ünnepekről, a szerződés részleteiről, a gépkocsi használatról, valamint az alapvető tudnivalókról a biztonságod érdekében!
Au pair program Svájcban
Országimázs Ugye milyen jó is lenne egyszer egy lila tehenet látni, az Alpok lejtőin legelészni!
Ezt ugyan nem tudjuk garantálni, de azt igen, hogy au pairként megismerheted és bejárhatod Európa egyik garantáltan legszebb és legdrágább országát, miközben egy svájci család nem akármilyen életszínvonalán élhetsz és egyszerre akár három nyelvet is tanulhatsz.
Ha au pair programunkból Svájcot választod ezeket a helyeket ne hagy ki:
• A genfi-tónál a Lavaux borvidéket
• Montreaux közelében a Chillon katélyt
• A St. Gallen-i apátságot
• A Lucerni tavat
• A képeslap minőségű Mürren falut a Lauterbrunnen-völgy felett
• A nagyon svájci Luzernt a fahídjával
• Corsier-sur-Vevey-t ahol Charlie Chaplin visszavonultan élt utolsó éveiben a családjával
• Genf óvárosát és persze Genfet úgy ahogy van.

Életkor Elvárt életkor 18 - 30 év
Tartózkodási idő 12 hónap. EU-s országok au paireinek lehetőségük van maximum még 12 hónappal hosszabbítani a programot.
Egyéb elvárások • Szívesen foglalkozol gyerekekkel, és van gyermekfelügyeleti tapasztalatod, legalább a tágabb családodból. Szülő, nagyszülő nem adhat referenciát!
• Érdeklődés az svájci kultúra és a német illetve francia nyelv iránt.
• Jó egészségi állapot és orvosi igazolás
• Érvényes útlevél és személyi igazolvány
• Nem dohányzol
• Kiutazási költségek fizetése. Néhány kantonban, a család fizeti a kiutazás költségeit
Nyelv Alapfokú német vagy francia nyelvtudás valamint kommunikációs angol szükséges, az au pair programhoz történő csatlakozáshoz, függően attól, hogy Svájc melyik kantonjában él a fogadó család. Au pairként a nyelviskolai kurzus kötelező, a teljes kurzus 120 órából áll, általában 2-3 óra / hét. A nyelviskolát Svájcban a vendéglátó család fizeti.
Munkaidő Maximum 30 óra / hét
A családok a megérkezéskor részletes napi és heti program tervet adnak az au pairnek. Az au pair szerződés vagy fogadó levél, szintén tartalmazza ezt a munka és szabadidő beosztást, és a zsebpénz összegét.
Fizetés / Zsebpénz 500-700 CHF / hó, 30 óra / hét munkáért. A zsebpénz összege több tényezőtől is függ, mint például az au pair életkora, és az, hogy melyik kantonban dolgozik. Amennyiben az au pair betegség miatt képtelen dolgozni, a heti fizetésére akkor is jogosult. Szintén jár a fizetés az állami ünnepekre és a szabadságra is.
Munkanapok 5-6 nap / hét
Bébiszitter esték 2-3 este / hét
Szabadnapok Legalább 1 teljes nap egy héten. Az au pairek szabadnapja nem feltétlenül esik mindig ugyanarra a napra. Ez a család programjától is függhet.
Felmondási idő A felmondási idő minimum 1 hónap mind a család mind pedig az au pairek részéről. Az első hónap próbaidő, ami alatt azonnali felmondásra is van lehetőség, de néhány nap felmondási időt ebben az esetben is kölcsönösen adnak egymásnak a felek.
Szállás / Ellátás Az au paireknek teljes ellátás és külön szoba jár a tartózkodás teljes idejére. A szoba felszereltsége családonként eltérő lehet (saját fürdő, konyha, TV, DVD stb.…) A számítógép használat szintén opcionális. Az au pair a család tagjaként azt eszi, amit a fogadó család, és bármikor kiszolgálhatja magát az otthon lévő élelmiszerekből. Természetesen a teljes ellátás, esetleges betegség, vagy a szabadság idejére is jár.
Amennyiben szeretnél részt venni svájci au pair programunkon, lépj velünk kapcsolatba, hogy további információkat adhassunk az elvégzendő feladatokról, a szabadságról, fizetett ünnepekről, a szerződés részleteiről, a gépkocsi használatról, valamint az alapvető tudnivalókról a biztonságod érdekében!
Au pair program Svédországban
Országimázs A Magyarországnál ötször nagyobb Svédországnak hatalmas a vonzereje. A végtelen kiterjedésű fenyőerdők és a tavak ezrei, a különleges fekvésű, látnivalókban gazdag történelmi városok - elsősorban Stockholm, de Uppsala, Göteborg, Malmö, Kalmar és még sok másik is - megérdemlik, hogy nagyon alaposan fedezzük fel őket. Erre au pairként rengeteg időd és lehetőséged lesz! A svéd au pair program vonzereje az angol nyelv napi szintű használata miatt is meghatározó. A svéd családoknál így egyszerre két idegen nyelvvel is ismerkedhetsz!

Ezeket ne hagyd ki a svéd au pair programod alatt:

• Látogasd meg az ABBA Múzeumot, az interaktív kiállítás termeiben a milliók által imádott skandináv formáció ereklyéit tekinthetjük meg.
• Svéd Lappföldön fekvő Abisko Nemzeti Park területe tökéletes helyszín a sarki fény megfigyeléséhez és túrázáshoz.
• Stockholmban négy karácsonyi vásárt is meglátogathatsz
• Göteborg városa híres tengeri ételeiről, illetve itt található Skandinávia leglátogatottabb vidámparkja, a Liseberg.
• Malmö, Svédország egyik legváltozatosabb, valamint harmadik legnagyobb városa, művészies hangulatával, számtalan parkkal, múzeummal és bolttal várja a
látogatókat.
• Uppsala városa, gyönyörű katedrálisával, botanikus kertjeivel és őskori sírdombjaival.
• Visby Hanza-város, világörökségi város középkori kereskedő házakkal.
• Sétálj Stockholm óvárosában, a Gamla Stan kanyargós macskaköves utcáin.
Életkor Elvárt életkor 18 - 30 év
Tartózkodási idő Ideálisan 9-12 hónapra keresnek au pairt a családok. A tartózkodási idő maximum 12 hónap.
Nyári au pair programra csak ritkán van lehetőség Svédországban, ennek időtartama 2-3 hónap.
Egyéb elvárások • Szívesen foglalkozol gyerekekkel és van gyermekfelügyeleti tapasztalatod, legalább a tágabb családodból. Szülő, nagyszülő nem adhat referenciát!
• Érdeklődés a svéd kultúra és a svéd nyelv iránt
• Nem vagy és nem is voltál házas és nincsen gyermeked
• Érvényes útlevél és személyi igazolvány, ami a program teljes ideje
alatt érvényes
• Nem dohányzol
• Fedezni tudod az utazási költségeidet Svédországba, majd haza is
Nyelv Jó kommunikációs képesség angol vagy svéd nyelvből
Munkaidő 30 óra/hét, ami nem lehet több napi 5 óránál.
Fizetés / Zsebpénz A zsebpénz összege minimum 3500 SEK/hó, Ebből az összegből kell az au pairnek fizetni a jövedelemadót, ami Svédországban minimum 600 SEK/hó, amelyet a kapott zsebpénz és a fogadó család által biztosított nem pénzbeli juttatások (lakhatás és ellátás költségei) alapján számítják ki.
Munkanapok 5-6 nap / hét
Bébiszitter esték 2-3 este / hét
Szabadnapok Svédországban nincsenek speciális szabályok a szabadnapokra vonatkozóan, teljes mértékben az au pair és a család beszéli meg egymás között. Az alap viszont minimum 1 teljes nap / hét, aminek egy hónapban legalább egyszer vasárnapra kell esnie.
Felmondási idő A felmondási idő minimum 2-4 hét, mind a család, mind pedig az au pairek részéről.
Szállás / Ellátás Az au paireknek teljes ellátás és külön szoba jár a tartózkodás teljes idejére. A szoba felszereltsége családonként eltérő lehet (saját fürdő, konyha, TV, stb.…) A számítógép használat szintén opcionális. Az au pair a család tagjaként azt eszi, amit a fogadó család, és bármikor kiszolgálhatja magát az otthon lévő élelmiszerekből. Természetesen a teljes ellátás, esetleges betegség, vagy a szabadság idejére is jár.Amennyiben szeretnél részt venni svédországi au pair programunkon, lépj velünk kapcsolatba, hogy további információkat adhassunk az elvégzendő feladatokról, a szabadságról, fizetett ünnepekről, a szerződés részleteiről, a gépkocsi használatról, valamint az alapvető tudnivalókról a biztonságod érdekében!
Au pair program az USA-ban
USA
Au pair program az USA-ban
Országimázs Az Egyesült Államok egy sokarcú, sajátos világ! Világvárosaiban a felhőkarcolók versengenek a magassági rekordokért, tengerpartjain pedig élvezhetjük a napsütést. Híres csataterek, modern képzőművészeti gyűjtemények, indián rezervátumok és gospel-énekesek - ez mind-mind az Egyesült Államok. Az ország adta a világnak a számítógépeket, az űrrepülést, a jazzt, a rock and rollt, a farmernadrágot vagy a Coca-Cola-t. Au pairként lehetőséged lesz felfedezni a kulturális értékeket, bebarangolni az államokat, ismerkedni az emberekkel és az amerikai életstílussal.
Au pairként az USA-ban lehetőséged lesz egy évet eltölteni a fogadócsaládodnál, teljesen anyanyelvi környezetben. Bejárhatod Amerikát és megismerheted a híres amerikai életérzést, miközben pénzt is keresel és rengeteg élményben lesz részed. Az ingyenes szállás, ellátás és repülőjegy már csak a ráadás!
New York, ami soha nem alszik a hatalmas felhőkarcolóival, a Central Parkkal, a Times Square-rel, a Szabadság-szoborral, Manhattan városrészével és a Brooklyn híddal, mind felejthetetlen emlékek.
Innen már nincs is messze a világhírű Niagara-vízesés, amelynek nagyságát a fényképek és videók nem is tudják igazán átadni.
Los Angeles a szórakoztató ipar fellegvára, megtalálod itt Disneyland-et, Hollywoodot vagy gyönyörű homokos tengerpartokat a Csendes-óceán mentén.
Florida államban az állandó napsütés mellett Miami városát, a Disney World-öt vagy az Everglades Nemzeti Parkot csodálhatod meg.

Életkor Elvárt életkor 18-26 év között van
Tartózkodási idő Minimum 12 hónapos kint tartózkodási idő, amely meghosszabbítható
Egyéb elvárások • Nem vagy amerikai állampolgár
• Legalább középfokú végzettséggel rendelkezel
• Szívesen foglalkozol gyerekekkel
• Legalább 200 óra, nem családban végzett gyermekfelügyeleti tapasztalatod van, és minimum három gyermekfelügyeleti referenciát tudsz biztosítani
• Megfelelsz az amerikai partner ügynökségünkkel folytatott interjún, amire előzetesen felkészítünk
• Érdeklődés az amerikai kultúra és az angol nyelv iránt
• Jó egészségi állapot és orvosi igazolás
• Érvényes útlevél és személyi igazolvány
• Nem dohányzol
• Van jogosítványod és vezetési tapasztalatod
Nyelv • Kommunikáció képes angol nyelvtudás
• Részvétel angol nyelvtanfolyamon, a nyelvtudás fejlesztése
érdekében vagy egyetemi előadásokon szabadon választott tudományterületen.
A kurzusok díját a család fizeti számodra!
Munkaidő Standard Au pair: Maximum 45 óra / hét és nem több mint 10 óra egy nap
EduCare Au pair: Maximum 30 óra / hét és nem több mint 10 óra egy nap
Plus Au pair: Maximum 45 óra / hét és nem több mint 10 óra egy nap
Fizetés / Zsebpénz Heti au pair zsebpénz:
Standard Au pair: $195.75 + $500 tanulmányi hozzájárulás / év
EduCare Au pair: $146.81 + maximum $1000 tanulmányi hozzájárulás / év
Plus Au pair: $250 + $500 tanulmányi hozzájárulás / év

A három au pair program közötti különbségről, kérd részletes tájékoztatónkat!
Munkanapok 5-6 nap / hét
Bébiszitter esték 2-3 este / hét
Szabadnapok Legalább 1,5 nap egy héten, és egy teljes hétvége egy hónapban. Az egy éves kint tartózkodás alatt 2 hét fizetett szabadság.
Felmondási idő A felmondási idő minimum 2 hét mind a család mind pedig az au pairek részéről.
Szállás / Ellátás Az au paireknek teljes ellátás és külön szoba jár a tartózkodás teljes idejére. A szoba felszereltsége családonként eltérő lehet (saját fürdő, konyha, TV, DVD stb.…) A számítógép használat szintén opcionális. Az au pair a család tagjaként azt eszi, amit a fogadó család, és bármikor kiszolgálhatja magát az otthon lévő élelmiszerekből. Természetesen a teljes ellátás, esetleges betegség, vagy a szabadság idejére is jár.
Amennyiben szeretnél részt venni amerikai au pair programunkon, lépj velünk kapcsolatba, hogy további információkat adhassunk az elvégzendő feladatokról, a szabadságról, fizetett ünnepekről, a szerződés részleteiről, a gépkocsi használatról, valamint az alapvető tudnivalókról a biztonságod érdekében!

Kapcsolat

SZERETNÉL TE IS HASONLÓ ÉLMÉNYEKET? TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST MOST!

                                 

SZERETNÉL HASONLÓ ÉLMÉNYEKET? KATTINTS MOST!

Au Pair program – Nekem való lehetőség?

Ezzel a teszttel kipróbálhatod, hogy au pair program jó lehetőség - e számodra. Sok sikert!

Aupairfect - Au pair Conversation Meetup

 • Külföldi munka és nyelvtanulás
 • Más kultúrák megismerése
 • Új szemléletmód elsajátítása
 • Függetlenség és biztonság
 • Idegennyelv gyakorlás
 • Nemzetközi felsőfokú tanulmányok
 • Speciális diplomamentő program
 • A jövőd megalapozása
 • Külföldi szakmai gyakorlat

Ismerd meg Meetup csoportunkat!

Érdekel

Aupairfect Intercultural Au pair Program
Angol-Magyar nyelvű babysitter és au pair képzés

Kezdd felkészülten az au pair programot, vegyél részt kétnyelvű au pair tréningünkön!

A képzés főbb moduljai:

 • Angol - Magyar nyelvű állásinterjú tréning
 • Hogyan kezeld: Kulturális sokk, honvágy
 • Beilleszkedés egy idegen kultúrába
 • Kommunikáció a szülőkkel és a gyerekekkel
 • Gyermekgondozási ismeretek
 • Viselkedés menedzsment és fegyelmezés
 • Egészség és biztonság
Érdekel

Summer Au Pair Program

Tanulj nyelveket és keress zsebpénzt summer au pair programunkkal!

Válassz országot most!