For aupairs

AUPAIRFECT SZOLGÁLTATÁSOK USA

Au pair ügynökségünknek nem csak az a feladata, hogy megfelelő családot találjon számodra, hanem az is, hogy felkészítsen a rád váró munkákra, feladatokra, kihívásokra. Mi a kiutazásod után is kapcsolatban maradunk veled és te a program végéig az ügyfelünk maradsz. Az au pair program teljes ideje alatt bármikor fordulhatsz hozzánk tanácsért, segítségért.

  

Szolgáltatásaink, amíg még itthon vagy

   

Személyes találkozó 

Számunkra ez az au pair program egyik legfontosabb része. A budapesti személyes találkozó során teljes körű tájékoktatást kapsz a programról. Igyekszünk megismerni téged, motivációidat, iskolai végzettségedet, eddigi munkáidat. Minél részletesebb információt tudunk adni rólad külföldi partnereinknek, annál nagyobb eséllyel indulsz egy számodra tökéletes család megtalálásáért.

 

Au pair profil készítése

A profilodat az Aupairfect au pair ügynökség segítségével, tanácsadásával készíted majd el, amelyhez mi adjuk az amerikai partner ügynökségeink által összeállított dokumentumokat. Ezek kitöltéséhez részletes útmutatót adunk majd, hogy megkönnyítsük a munkádat és azért is, hogy egységes, áttekinthető, részletes, informatív és vonzó profilt készíthess, mert a profilod a Személyes Névjegykártyád! A profilhoz szükséges dokumentumokat és a kitöltésükhöz szükséges segítséget a weboldalunkról töltheted majd le, ahol jelentkezésed után egy személyes au pair fiókot hozunk létre számodra.

  

Idegen nyelvű állásinterjú tréning

Ügynökségünk nem teszteli a nyelvtudásodat, hanem felkészít arra, hogy a családdal történő beszélgetésen, idegen nyelven is a legjobbat hozhasd ki magadból. Az interjú tréninget mindig online (Skype-on) tartjuk, hogy mire a családdal beszélsz, már kellően magabiztos és ügyes legyél! A jobb felkészülés érdekében adunk egy magyar – angol nyelvű tréning anyagot, amiből felkészülhetsz a családok leggyakoribb kérdéseire és arra is, hogy te miket kérdezz. Az online interjú a legfontosabb része a kiválasztási folyamatnak. Lényeges, hogy jó benyomást kelts a szülőkben, felkészülten várd a kérdéseiket, hiszen ebben a néhány percben kell meggyőznöd őket, hogy te vagy számukra a legmegfelelőbb au pair.

     

Vízuminterjú tréning

A vízuminterjú elsődleges célja az, hogy személyes kapcsolatba lépjenek veled és így felmérhessék az alkalmasságodat az au pair programra, illetve biztosak legyenek abban, hogy teljesen alkalmas vagy az országba való beutazásra mind egészségügyi, mind pedig bűnügyi szempontból. Az interjú a nagykövetségen körülbelül 20-30 percet vesz igénybe. Teljesen őszintének kell lenned, amikor a kérdésekre válaszolsz, mert bármilyen valótlanság állítása a vízum megtagadását és a J-1-es program elvesztését jelentheti. A vízuminterjúd napján érkezz nagyon pontosan a nagykövetségre és bizonyosodj meg róla, hogy minden szükséges irat nálad van. Az Aupairfect csapata tudja, hogy mennyire bonyolult és megterhelő tud lenni ez a folyamat, ezért biztosítjuk számodra a szükséges segítséget és felkészítünk a vízuminterjúra, az ott felmerülő kérdésekre. Igény esetén segítünk a vízuminterjú időpont foglalásában is az Amerikai Nagykövetségre.

  

Vízum ügyintézés

Vízumügyintézés szolgáltatásunkat opcionálisan választhatod. A vízum igényléshez szükséges összes dokumentumot egy erre szakosodott, professzionális partnercégünk végzi, ezzel biztosítva, hogy semmi nem marad ki, minden helyesen lesz kitöltve. Neked elég csak a vízuminterjún megjelenned az Amerikai Nagykövetségen, amelyre előzetesen felkészítünk.

 

Kétnyelvű au pair kézikönyv

Számunkra csak az első lépés, hogy családot találjunk számodra, ami ennél sokkal fontosabb, hogy felkészítsünk a rád váró nagyon izgalmas időszakra! Azt szeretnénk, ha minél több információd lenne a programról, hogy gyorsan és zökkenőmentesen beilleszkedhess az új környezetedbe, hogy számodra is sikeresen és hasznosan teljen az au pair program. Ez az interaktív kézikönyv lépésről lépésre felkészít az au pair kalandodra, melynek segítségével semmiről nem fogsz lemaradni. Kétnyelvű, amerikai partner ügynökségünk által készített kézikönyvet mobil applikáción küldjük el neked, hogy bármikor elolvashasd!

   

E-learning au pair tréning

A tréningprogram minden hasznos információt tartalmaz, ami segít neked a könnyebb beilleszkedésben, a gyerekekkel való foglalkozásban, és felelősségvállalásban. Megtanítjuk, mire figyelj, hogy mind te, mind pedig a rád bízott gyermekek és értékek biztonságban legyenek.

  

Megérkezésed után sem engedjük el a kezedet…

 

Folyamatos tanácsadás

Au paireink a program teljes ideje alatt számíthatnak ránk! Addig vagytok az ügyfeleink, amíg annál a családnál dolgoztok, ahová mi helyeztünk el titeket, így mindig lesz kihez fordulnotok, ha tanácsra, segítségre, vagy csak egy jó beszélgetésre lesz szükségetek.

   

Aupairfect facebook csoport

Szeretettel várunk facebook csoportunkba is, amit azért hoztunk létre, hogy összekössük volt, jelenlegi, és leendő au paireinket, hogy megoszthassátok tapasztalataitokat, tippjeiteket, kérdezhessetek egymástól, ismerkedhessetek és  információkat cserélhessetek, hiszen egy idegen országban au pairként élni sokkal több, mint csak egy munka! Szeretnénk, ha mindent tudnál a rád váró feladatokról, jogaidról és a kötelezettségeidről is. Szeretnénk minden lehetséges információt megosztani veled az au pair programról, hogy felkészülten és magabiztosan vághass bele a nagy kalandba.

  

Aupairfect blog

Ötletek, tanácsok, történetek. Olvashatsz itt nyelvtanulásról, beilleszkedésről egy idegen kultúrába, hatékony kommunikációról, arról, hogy hogyan kezeld a gyerekeket, sőt mi több a szüleiket. Foglalkozunk majd a külföldi munkavállalás és karrierépítés egyéb lehetőségeivel is. Videó blog sorozatunkban megnézheted volt au paireink élménybeszámolóit, egy kis kedvcsinálónak.

  

Továbbtanulási és karrier tanácsadás

Egy év au pair időszak alatt sok minden történhet veled. A legtöbb au pair hazajön és felhasználva tapasztalatait és nyelvtudását itthon vág bele valamibe. Folytatja tanulmányait, állást keres vagy mindkettőt együtt. Azoknak a partnereinknek szeretnénk további szolgáltatást nyújtani, akik akár itthon, akár pedig külföldön szeretnének munkát találni, külföldi egyetemen szeretnének tovább tanulni vagy karriert építeni.

 

Program költségek

  

 • 100 000 Ft a szerződés aláírásakor
 • 600 $ a vízumigényléshez szükséges papírok átvételekor
 • 160 $ a vízumigénylés díja (a nagykövetségnek fizetendő)
 • 35 $ SEVIS-díj (Student & Exchange Visitor Informaztion System) Monitor program a kinttartózkodás teljes idejére.
 • 300 $ teljeskörű vízumügyintézés (opcionális)
 • 2 300 Ft Nemzetközi vezetői engedély

  

További opcionális költségek

A program költségein kívül egyéb kiadások is felmerülhetnek, amiket át kell gondolnod. Az alábbiakban felsoroljuk neked, hogy mik azok, amikre költened kell:

 • Utazási költség Budapestre a személyes interjúra
 • Orvosi igazolás (az ár orvosonként változhat)
 • Nemzetközi jogosítvány kiváltása
 • Utazási költség az indulási repülőtérre
 • Útlevél, ha nincsen vagy már nem érvényes
 • Extra poggyász díj, ha túlléped a súlyhatárt
 • A kurzusok további díja, ha nem jönnek ki az 500 dolláros támogatásból
 • Személyes kiadások az Orientációs és Tréning Program során illetve a teljes amerikai tartózkodásod alatt
 • Üzemanyag költség az autó magáncélú használata esetén
 • Adók az USA-ban
 • Repülőút Magyarországra, ha nem teljesíted az egy éves programot

Au pair tréning & kézikönyv

MERT MI A FELKÉSZÍTÉSEDRE IS GONDOLTUNK!

Kapcsolat

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...

                                               

                             

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...

Au Pair program – Nekem való lehetőség?

Ezzel a teszttel kipróbálhatod, hogy au pair program jó lehetőség - e számodra. Sok sikert!

Aupairfect - Au pair Conversation Meetup

 • Külföldi munka és nyelvtanulás
 • Más kultúrák megismerése
 • Új szemléletmód elsajátítása
 • Függetlenség és biztonság
 • Idegennyelv gyakorlás
 • Nemzetközi felsőfokú tanulmányok
 • Speciális diplomamentő program
 • A jövőd megalapozása
 • Külföldi szakmai gyakorlat

Ismerd meg Meetup csoportunkat!

Érdekel

Aupairfect Intercultural Au pair Program
Angol-Magyar nyelvű babysitter és au pair képzés

Kezdd felkészülten az au pair programot, vegyél részt kétnyelvű au pair tréningünkön!

A képzés főbb moduljai:

 • Angol - Magyar nyelvű állásinterjú tréning
 • Hogyan kezeld: Kulturális sokk, honvágy
 • Beilleszkedés egy idegen kultúrába
 • Kommunikáció a szülőkkel és a gyerekekkel
 • Gyermekgondozási ismeretek
 • Viselkedés menedzsment és fegyelmezés
 • Egészség és biztonság
Érdekel

Summer Au Pair Program

Tanulj nyelveket és keress zsebpénzt summer au pair programunkkal!

Válassz országot most!