For aupairs

AU PAIR LESZEK AZ USA-BAN

A programban való részvételhez regisztrálnod kell az Aupairfect kapcsolati oldalán. Ezzel a regisztrációval bekerülsz az adatbázisunkba, és küldünk neked egy információs csomagot, amiből részletesen tájékozódhatsz a programról. Ezt követően munkatársunk megkeres téged telefonon, hogy egy személyes találkozó keretében minden fontos részletet megbeszéljünk veled. Az oldalunkon lehetőséged van online időpont foglalásra személyes találkozóra is!

 

Személyes interjú

Számunkra ez az au pair program egyik legfontosabb része. A személyes találkozó során teljes körű tájékoktatást kapsz a programról. Igyekszünk megismerni téged, motivációidat, iskolai végzettségedet, eddigi munkáidat. Minél részletesebb információt tudunk adni rólad külföldi partnereinknek, annál nagyobb eséllyel indulsz egy számodra tökéletes család megtalálásáért. Az amerikai au pair programban, minden esetben személyes találkozó előzi meg a program megkezdését!

  

Au pair profilod elkészítése

A programban való részvételhez szükségünk lesz egy részletes jelentkezési anyagra, más néven au pair profilra, ami alapján a külföldi partnereink megtalálják számodra a megfelelő családot, és ami alapján a családok eldöntik, hogy szeretnének-e megismerkedni veled. A profilhoz szükséges dokumentumokat és a kitöltésükhöz szükséges segítséget a weboldalunkról töltheted majd le, ahol jelentkezésed után egy személyes au pair fiókot hozunk létre számodra.

Az au pair profilhoz az alábbi dokumentumokra lesz szükség:

 • Jelentkezési lap
 • Személyiség referencia
 • Gyermekfelügyeleti referencia I-II.
 • „Kedves Család” bemutatkozó levél
 • Au pair szerződés
 • Orvosi igazolás
 • Erkölcsi bizonyítvány
 • Személyi igazolvány másolata
 • Útlevél másolata
 • Jogosítvány másolata + Nemzetközi jogosítvány
 • 10-15 db fotó
 • Videó bemutatkozás
 • Iskolai végzettséget igazoló okirat

  

Online állásinterjú / vízuminterjú tréning

Profilod összeállítása után, következik az online állásinterjú tréning. A tréning anyagot már a kezdő csomagban rendelkezésedre bocsátjuk, majd a családkeresés megkezdése előtt tartunk neked egy online tréninget is, hogy a családdal történő beszélgetésen már nyugodt és magabiztos legyél, és a legjobb formádat hozhasd majd az interjú során. Az amerikai au pair programhoz J1 vízumra lesz szükséged, melynek része egy személyes interjú a nagykövetségen. A vízuminterjú elsődleges célja az, hogy személyes kapcsolatba lépjenek veled és így felmérhessék az alkalmasságodat az au pair programra. Az interjú a nagykövetségen körülbelül 20-30 percet vesz igénybe. Az Aupairfect csapata tudja, hogy mennyire bonyolult és megterhelő tud lenni ez a folyamat, ezért biztosítjuk számodra a szükséges segítséget és felkészítünk a vízuminterjúra, az ott felmerülő kérdésekre. Igény esetén segítünk a vízuminterjú időpont foglalásában is az Amerikai Nagykövetségre.

 

Légy türelmes! Keressük neked a megfelelő családot!

Az állásinterjú tréning után elindítjuk a keresési folyamatot, összeegyeztetjük elvárásaidat, kéréseidet a fogadó családok preferenciáival. A keresési folyamat általában 2-3 hónapot vesz igénybe. A családok megnézik a profilokat és döntenek, hogy kitől szeretnének interjút kérni. Minél rugalmasabb vagy az elvárásaidat illetően, és minél kiemelkedőbb jelentkezési anyagot tudunk rólad összeállítani, annál könnyebb lesz a neked megfelelő fogadó családot megtalálni.

 

Megszervezzük az interjút a családdal

Amint egy, vagy több család érdeklődik irántad, megküldjük neked a profiljukat, hogy minél többet megtudj róluk, valamint a rád váró feladatokról. Kölcsönös érdeklődés esetén felveszitek a kapcsolatot e-mailen, ezt követik a Skype-os beszélgetések több alkalommal. Az interjúk után mind tőled, mind pedig a fogadó családtól várunk egy rövid visszajelzést az interjú menetével, sikerességével kapcsolatban. A családok nagy része több interjú, valamint a személyes anyagod alapján meghozza a döntést. Hallgass a megérzéseidre, hisz neked kell majd egy évet a fogadó családdal élni. Az sem jó viszont, ha túl sokáig válogatsz. Határozz meg néhány preferenciát, ami igazán fontos neked, a többi kérdésben pedig próbálj rugalmas lenni. Az amerikai programban mindig több interjút szervezünk a családokkal.

  

SEVIS díj befizetése

A Diák- és Cserelátogató Információs Rendszer (Student and Exchange Visitor Information System, SEVIS) egy olyan internetes rendszer, amely a J típusú vízummal rendelkező személyeket kíséri figyelemmel onnantól kezdve, hogy a kezdeti dokumentációt megkapják, egészen az iskola illetve a program befejezéséig/abbahagyásáig. A J-1 típusú vízum birtokában ellenőrizned kell majd, hogy az amerikai oktatási intézményben bekerültek-e az adataid a SEVIS rendszerbe. A SEVIS-díj a vízumigénylési díjon felül, attól függetlenül fizetendő. A SEVIS díj az au pair programban részt vevők számára $35. A díjat nem lehet az amerikai nagykövetségen befizetni, hanem még a vízumügyintézés előtt kell ezen a honlapon megtenni hitelkártya segítségével. SEVIS díj fizetés

   

Vízum ügyintézés

Ha pozitív döntés született, akkor az amerikai ügynökség megküldi nekünk a vízumigényléshez szükséges dokumentumokat, valamint az au pair szerződésedet. A vízumigénylést intézheted önállóan az amerikai nagykövetségen. Ki kell töltened a J1 vízumigénylő nyomtatványt.Vízum ügyintézés Majd online egyeztetned kell egy időpontot vízuminterjúra.Vízum interjú

Vízum ügyintézési szolgáltatás. A vízum igényléshez szükséges összes dokumentumot egy erre szakosodott, professzionális cég végzi, ezzel biztosítva, hogy semmi nem marad ki, minden helyes lesz kitöltve. Neked elég csak a vízuminterjún megjelenned az Amerikai Nagykövetségen, amelyre előzetesen felkészítünk.

  

Gratulálunk! Au pair lettél!

A sikeres vízuminterjú után a repülőjegyedet az amerikai ügynökség küldi és kezdheted az utazási előkészületeket. Kiutazásod előtt még elküldjük neked az online kétnyelvű au pair kézikönyv elérhetőségét, a kifejezetten az amerikai programra kidolgozott kézikönyvet, hogy megfelelően felkészülhess az au pair programra és a legjobbat hozhasd ki magadból és a programból is.

   

Au pair Orientációs és Tréning Program

Amint megérkezel az Egyesült Államokba, részt kell venned egy au paireknek szánt tréning programon. Megtanulsz elsősegélyt nyújtani és felkészítenek minden olyan helyzetre, problémára, amelyek megtörténhetnek az au pair programod ideje alatt. 

  

Érkezés a fogadócsaládodhoz

A tréning napok után útra kelsz, és végre találkozhatsz a fogadócsaládoddal. Attól függően, hogy a család hol lakik, busszal vagy repülővel jutsz majd el hozzájuk vagy akár a család is eljöhet érted.

„Au pairként minden nap jártam a bostoni egyetem óráira, hihetetlen volt a diákélet. Rengeteg új emberrel ismerkedtem meg, akikkel aztán együtt jártunk különböző diákprogamokra, amelyekkel itthon korábban soha nem találkoztam.”

Nyelvtudás

Nyelvtudás

Nem elég nyelvet tanulni, az adott idegen nyelven megszólalni is tudni kell! Ma már a diploma megszerzéséhez elengedhetetlen egy középfokú nyelvvizsga. A munkaadók szerint az a pályakezdő számít ideális jelöltnek, aki legalább egy idegen nyelven – legtöbbször angolul – tárgyalólépesen ír és beszél. Az au pair programmal ez neked is sikerülni fog!

Személyiség fejlődés

Személyiség fejlődés

Az au pair programban a nyelv gyakorlása mellett olyan készségeket és ismereteket sajátíthatsz el, amik a munkáltatók számára rendkívüli értéket képviselnek. Tolerancia, problémamegoldó készség, önbizalom, kíváncsiság, csak pár személyiségjegy, melynek fejlődésére hatalmas hatással van egy ilyen kaland.

Kapcsolatépítés

Kapcsolatépítés

A pályakezdő diplomások fő problémája, hogy nem ismernek senkit, aki segíthetne nekik az elhelyezkedésben. A kapcsolatteremtésre az au pair program nagyszerűen alkalmas, csak beszélj és ismerkedj bátran. Légy érdeklődő, nyitott és szorgalmas és a feladatok megoldásáért tegyél meg minden tőled telhetőt.

Kapcsolat

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...

                                               

                             

A TE AU PAIR PROGRAMOD ITT KEZDŐDIK...

Au Pair program – Nekem való lehetőség?

Ezzel a teszttel kipróbálhatod, hogy au pair program jó lehetőség - e számodra. Sok sikert!

Aupairfect - Au pair Conversation Meetup

 • Külföldi munka és nyelvtanulás
 • Más kultúrák megismerése
 • Új szemléletmód elsajátítása
 • Függetlenség és biztonság
 • Idegennyelv gyakorlás
 • Nemzetközi felsőfokú tanulmányok
 • Speciális diplomamentő program
 • A jövőd megalapozása
 • Külföldi szakmai gyakorlat

Ismerd meg Meetup csoportunkat!

Érdekel

Aupairfect Intercultural Au pair Program
Angol-Magyar nyelvű babysitter és au pair képzés

Kezdd felkészülten az au pair programot, vegyél részt kétnyelvű au pair tréningünkön!

A képzés főbb moduljai:

 • Angol - Magyar nyelvű állásinterjú tréning
 • Hogyan kezeld: Kulturális sokk, honvágy
 • Beilleszkedés egy idegen kultúrába
 • Kommunikáció a szülőkkel és a gyerekekkel
 • Gyermekgondozási ismeretek
 • Viselkedés menedzsment és fegyelmezés
 • Egészség és biztonság
Érdekel

Summer Au Pair Program

Tanulj nyelveket és keress zsebpénzt summer au pair programunkkal!

Válassz országot most!